- 23 Haziran 2019
- 8.723
- 37.771
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #4.361
Uno marka canım özellikle üstünde liften zengin yazıyordu.Selam canıminşallah
Oh oh süper canım
Rica ederiim
O hangi marka bu mu yine
Afiyet olsun dimiş miydimİyi akşamlar
Bugün kalori 996
Karbonhidrat 127
Sabah 1 dilim mestemacher ekmeği üzerine labne,çay
Öğle yine 1 dilim mestemacher ekmeği üzerine labne ve çay
Ara sütlü filtre kahve 1 avuç dut kurusu,2 gün kurusu,5 badem,5 fındık,3 ceviz
Akşam 1 tabak z.yağlı taze fasulye,1 yemek kaşığı da makarnanın tadına baktım.
Listemle alakasız bir yemek günü oldu ama olsun napalım.
Spor yapamadım 5000 adım attım. 4 lt su içildi.
Vuhuuu tebrik ederimGünaydınlaaar
70.3 gördüm bugünnn
Sağol balımm hoşgeldiiinVuhuuu tebrik ederim
Sen yine besin değerlerine bak kuzum çünkü yüksek lif / lif kaynağı ibaresi olan gıdalarda her zaman sandığımız kadar yüksek olmuyorUno marka canım özellikle üstünde liften zengin yazıyordu.
İnceleyeceğim canım ona göre alırım.Sen yine besin değerlerine bak kuzum çünkü yüksek lif / lif kaynağı ibaresi olan gıdalarda her zaman sandığımız kadar yüksek olmuyor
Misal bi hurmalı barın üstünde yazıyordu ama 1 barda 1.5 gr lif vardı okuyunca
Kızlar yokmu bilgisi olanMerhaba kızlar bir şey sormak istiyorum ben doğum yapalı 9 ay oldu ama hamileliteki ödemler hala duruyor ellerim ayaklarım yüzüm hala şiş eskiden bol gelen yüzüklerim şimdi sıkıyor nasıl kurtulula bilirim ödemde bildiğin şiş heryerim
Hoşgeldiin braavoDiyetisyenden geldiiimmm çok sevinçliyim tüm kilo yağdan gitmiş 110 net.
Canım önce kan testlerine baktır genel muayene ol benceMerhaba kızlar bir şey sormak istiyorum ben doğum yapalı 9 ay oldu ama hamileliteki ödemler hala duruyor ellerim ayaklarım yüzüm hala şiş eskiden bol gelen yüzüklerim şimdi sıkıyor nasıl kurtulula bilirim ödemde bildiğin şiş heryerim
Kızlar yokmu bilgisi olan
Canım önce kan testlerine baktır genel muayene ol bence
Hepsini yaptırdım herşey normal ufff napıcam ben yaCanım önce kan testlerine baktır genel muayene ol bence
Hayır canım emzirmiyorum bebeklerim ikizdi erken doğum oldu malesef kaybetdim. Ağlamak harap oldum artık birazcık kendime bakıp olanları atlatmaya çalışıyorumKatılıyorum hem şu an emzirme dönemindeysen sana özel bir detoks da önerebilir dr
Çok üzüldüm başın sağolsun. Ne diyeceğimi bilemiyorumHayır canım emzirmiyorum bebeklerim ikizdi erken doğum oldu malesef kaybetdim. Ağlamak harap oldum artık birazcık