- 23 Haziran 2019
- 8.719
- 37.741
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #4.381
Sen nasılsınHoşgeldiin braavo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen nasılsınHoşgeldiin braavo
Teşekkür ederim artık birazcık kendime gelip olanları atlatmaya çalışıyorumÇok üzüldüm başın sağolsun. Ne diyeceğimi bilemiyorum
Tansiyonun filan nasıl canımBugün yyk dışında hiçbir şey yemedim. Bir nevi omad yapacağım. 1 lahmacun ve bol yeşillikli salatayla ayran yiyeceğim.
İyiyim canıım bugün ekmeğe doydum yarın sağlıklı besleneyim diyorumSen nasılsın
E katıl bize o zamanTeşekkür ederim artık birazcık kendime gelip olanları atlatmaya çalışıyorum
Tamam çok mutlu olurumE katıl bize o zaman
Pazartesi tartı günümüz sen menü yazmaya başla fikir veririz sana
diyetten ziyade dengeli beslenmeye çalışmak diyelim canımTamam çok mutlu olurum
Ben daha hiç diyet yamadığım için önce sizi takibe alıyım en iyisi
Anladım hiç bir şeye alerjim yok çok şükür dediğini yapmaya çalışacağımdiyetten ziyade dengeli beslenmeye çalışmak diyelim canım
Meyvedir tam buğdaydır yumurta peynir vs alerjimiz sağlık sorunu yoksa herşeyden tüketmeye çalışmak
CansınAnladım hiç bir şeye alerjim yok çok şükür dediğini yapmaya çalışacağım
Kahve birkaç saat tuttu sonra sütlü filtre kahve içtim sadece idare ettim.Tansiyonun filan nasıl canım
İyiysen ve dayanıyorsan bravo valla
İyiyim canıım bugün ekmeğe doydum yarın sağlıklı besleneyim diyorum
Fırında tavuk göğüs yapıcam inşallah
Güzel lezzetli tarif bulsam
HoşgeldinnnTamam çok mutlu olurum
Ben daha hiç diyet yamadığım için önce sizi takibe alıyım en iyisi
Aaaaaa olabilir severim maydanozu çok teşekkür ederim yarın sabah yapmaya başlıycam canım suyu ne kadar koyayımHoşgeldinnn
Şöyle birşey aklıma geldi 1 demet maydanoz,1 limon ince dilimleyip at tencereye kaynasın 10 dk süz sonra soğutup sabah akşam içebilirsin bir bardak. Ödem için. Eskiden bir kere denemiştim maydanozdan nefret ettiğim için içememiştim. Sen seviyorsan işe yaradığını okumuştum.
Tamam canım bakayımAfiyet olsun.
Hmm bir kaşık salça,1 kaşık yoğurt,biraz z.yağ,sarımsak tozu,tuz,k.biber karıştır bula tavuk göğsüne gayet başarılı oluyor. Yumuşak ve sulu kalıyor göğüs kurumuyor.
2 lt su yeterli canımAaaaaa olabilir severim maydanozu çok teşekkür ederim yarın sabah yapmaya başlıycam canım suyu ne kadar koyayım
Tamam canım2 lt su yeterli canım
Kaç kalori acaba cnmm ben de heyecanlandım :)Yarın yeni listeme başlıyorum. Başlıyorum da bir baktım 3 ana 2 ara öğün vermiş durmadan ye ye dur
Kalori yazmadı bu sefer ama meyve ve sebze çok var akşam bi bakarımKaç kalori acaba cnmm ben de heyecanlandım :)
GünaydınnnnGünaydınlaar