- 31 Temmuz 2020
- 19.773
- 59.919
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #4.421
Günaydınlaar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım doyman iyi bişey yaYa diyet yaparken sağlıklı yiyeceklerle karnınız doyduğunda sizde kendinizi suçlu hissediyor musunuz diyetde aç olunur ama karnım doydu diye
Demek ki arada bol yemeli günler yapman lazım sıklığını sen seçValla nolsun canım işte 58.65 i gördükten sonra ayı gibi yeme versiyonum yüklendi bugün yine diyete giriyorum regl de oldum dün spora 2 gün ara veriyorum siz nasılsınız bakalım?
Kuzum yine aldım amaDemek ki arada bol yemeli günler yapman lazım sıklığını sen seç
İyiyim kuzum ben de oturttum gibi düzenimi
Bende ise ya yedim ama karnım da tok ama böyle damağımda lezzet eksik hissi oluyorYa diyet yaparken sağlıklı yiyeceklerle karnınız doyduğunda sizde kendinizi suçlu hissediyor musunuz diyetde aç olunur ama karnım doydu diye
Tünaydın canıım oh missTünaydın kızlar çok şükür bugün evdeyim kurbişlerimi yaptım pişmelerini bekliyorum
Bugün kurbişle geçer inşallahBende ise ya yedim ama karnım da tok ama böyle damağımda lezzet eksik hissi oluyor
Sana da iyi günler çiçeğimiyi günler kızlar bir uğradım gidiyorum
VericeksiinKuzum yine aldım ama
Gerçekten çok iyiymiş o kadar da basit kiBugün kurbişle geçer inşallah
Sen nasıl oldun canım ağrın vardıGerçekten çok iyiymiş o kadar da basit ki
Popkek büyük paket mi canım 45 gram mıydıSeminere katıldım orada 1 tartolet yedim eve geldim 1 Eti karam 1 bitterli popkek Eti hoşbeş püff bugün yine olan oldu
İyiyim canım regl olup ilaç bitince düzeldim. Sen nasılsın ?Sen nasıl oldun canım ağrın vardı
Ay ben de limonlu popkekPopkek büyük paket mi canım 45 gram mıydı
Hoşbeş ne kadar
Tartölet çok severim be
WAAWSSS neler oluyor burda canım senin sayfan varmış yaaa, eee ben bilmiyordum ne güzel resimler tablolar harikasınız
Hoşbeş büyüğünden 5 6 tane popkek büyük olanPopkek büyük paket mi canım 45 gram mıydı
Hoşbeş ne kadar
Tartölet çok severim be