- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.776
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #4.101
Baktım şimdi benim de ortalamam haftalık 2 saat 2.5 saat arası geçen hafta 1.5 1.45 arasıymışEvet canım daha fazla yapmaya gerek yok kilon azaldıkça arttırabiliriz dedi
Günaydınnnn ben artı çıktım yaaa 600 gram
O gerçek artı değil canım korkmaGünaydınnnn ben artı çıktım yaaa 600 gramherhalde regl olacağım için böyle yoksa sıfır kaçamak
Yarın ekleyim senin güncel kilonu daGünaydınnnn ben artı çıktım yaaa 600 gramherhalde regl olacağım için böyle yoksa sıfır kaçamak
Günaydınn
Beni dahil etme canım tabloya ben muhabbet için gelicem sadeceNiloyatospikk canım senin de yarın kilonu alayım yine tablo yapıcam
Senin de 121 günlük hedefini alırım canım
Aaa nedenGünaydınn
Beni dahil etme canım tabloya ben muhabbet için gelicem sadece
Yalnız şeyi sevmiyorum kahvaltıda yoğurt öğlen yoğunt ara kefir akşam yoğurt
Tamam canım ne zaman istersen söylersinGünaydınn
Beni dahil etme canım tabloya ben muhabbet için gelicem sadece
Haftada kaç gün böyle canımbenim de kahvaltı hariç her öğün var
7 gün de böyle canım illa ki öğle ve akşam yoğurt veya kefir varHaftada kaç gün böyle canım
laktozsuz yoğurt di mi cnm fark ediyor mu pek igerçekten sindirimi rahat mı sana7 gün de böyle canım illa ki öğle ve akşam yoğurt veya kefir var
İnan çok fark ediyor hem sebze hem yoğurt nasıl rahatsız ediyor anlatamam. Bugün hepsini laktozsuz yedim içtim hiç şişlik yapmadılaktozsuz yoğurt di mi cnm fark ediyor mu pek igerçekten sindirimi rahat mı sana
Aaa fit muffin güzelmişyeni nicki napsam kızlar birkaç fikir versenize
yeni bir ben
fit muffin
fırında zebze
vaauuv çok iyi yaaİnan çok fark ediyor hem sebze hem yoğurt nasıl rahatsız ediyor anlatamam. Bugün hepsini laktozsuz yedim içtim hiç şişlik yapmadı