- 31 Temmuz 2020
- 19.773
- 59.919
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #4.121
tamam canımAaa fit muffin güzelmiş
Benimkini kitap okurken en sevdiğim karakterin ismini verdim hiç yaratıcı değilim o konuda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canımAaa fit muffin güzelmiş
Benimkini kitap okurken en sevdiğim karakterin ismini verdim hiç yaratıcı değilim o konuda
afiyet olsuunİyi akşamlaaarre
Bugün kalori 1377
Sabah limonlu su 500 ml
Kahvaltı 2 yumurtadan 50 gr süzme peynirle omlet,5 zeytin,1 domates,1 salatalık,çay
Öğle 3 kaşık yoğurtla 3 kaşık yulaf ezmesi,1 elma,1 er tatlı kaşığı chia,hindistan c.,keten tohumu,tarçın,sütlü filtre kahve
Ara sütlü filtre kahve, 2 yk dut kurusu,3 gün kurusu,5 fındık,5 badem,3 ceviz
Akşam 1 kupa mercimek çorbası,1 küçük kase yoğurt,1 tabak kıymalı karnabahar yemeği
4 lt su
Spor ağrıdan yine yapamadım başlamıştım ama 10 dk içinde ağrım başladı bıraktım.
Evet canım ya öyle böyle değil daha 4 gün daha içeceğim ilaç sonra regl olmasını bekleyeceğim ama 2 gündür bittim yani nasıl bir ilaçmış anlamadımafiyet olsuun
kasık ağrın mı oldu canım
inşallah güzel sonuç alırsın bu seferEvet canım ya öyle böyle değil daha 4 gün daha içeceğim ilaç sonra regl olmasını bekleyeceğim ama 2 gündür bittim yani nasıl bir ilaçmış anlamadım
Yarın arayacağım durumu söyleyeceğim belki spor yapamadığım için listeden eksiltme yaparinşallah güzel sonuç alırsın bu sefer
diyetisyenle konuşuyor musun
tamam canım iyi gecelerİyi geceler
Günaydın canım mutlu haftalarımız olsunGünaydın
Tartıldım 112.6 çıktı
Ay bir bitse de kurtulsam öfHaydi bakalıım ilacın bitsin de artık yürüyüşlere başla
Afiyet olsunKahvaltı için lorlu omlet yapıcam 1 wasa
1 yk nar yeşil çay 1 çk tahin
Ara keten tohumlu muzlu smoothie
Akşam 2 yk nohutlu ve 2 yk bulgur pilavlı salata ve baharatlı ayran
Planım beyle
800 kalori 80 karb 40 pro 35 yağ 14 lif
Zaten 3 öğüne alışkınsınAy bir bitse de kurtulsam öf
Diyetisyenim de ara öğünümü kaldırdıııo
Sağol bebeemAfiyet olsun