- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.776
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #3.921
Spor hocası diyor ya hamur işi için o yüzden yemiyorum çünkü ödem yapıyorkız diyorum ki esas istediğini yesen miktarını ayarlayıp, kafanda rahat olucak vücudun da
çünkü diyorsun ya normalde aşırı şeker yiyen biriyim
o günlere dönmeni ben de istemem lisbeth de
yaa işte canım yarış temasından çıkmamın esas sebebiHiç öyle düşünmemiştim
canım hoca dediğin bu yaşta dizleri iptal etmiş bile isteye yani örnek alıncak biri mi bilemiyorumSpor hocası diyor ya hamur işi için o yüzden yemiyorum çünkü ödem yapıyor
Benim için kesinlikle örnek bir hocadır canım ben onu takip ederek sporu rutine oturttumcanım hoca dediğin bu yaşta dizleri iptal etmiş bile isteye yani örnek alıncak biri mi bilemiyorum
hamurişi dediğinde ne var sayar mısın?
tabi canım yani faydası dokunmuş illa ama her yönünü de almak zorunda değilsinBenim için kesinlikle örnek bir hocadır canım ben onu takip ederek sporu rutine oturttum
Yarın liste versin aynen uygulamaya çalışacağım isterseniz paylaşırımevett menü yazmaya devam
Evet canım ben Eti formu asla savunmuyorum onları yememin tek nedeni abur cubur isteğimi bastırmak asla faydalı olduğunu da savunmuyorumtabi canım yani faydası dokunmuş illa ama her yönünü de almak zorunda değilsin
evett hamurişi beyaz ekmek ve yağ di mi
peki beyaz pirinç nedir? eti formdaki beyaz un yüzdesi nedir?
yine izin alabilirsin canım çok özel bi liste olur belkiYarın liste versin aynen uygulamaya çalışacağım isterseniz paylaşırım
aferin kız sana yani biliyorsun içeriklerini bravo vallaEvet canım ben Eti formu asla savunmuyorum onları yememin tek nedeni abur cubur isteğimi bastırmak asla faydalı olduğunu da savunmuyorum
Sorarım canımyine izin alabilirsin canım çok özel bi liste olur belki
gitmeden biraz hazırlık yapar mıyız?Sorarım canımzaten belli ki kendisiyle baya uzun konuşacağız çünkü benim kadar yemek seçen bir danışanı var mı emim değilim.
Değişim listem var arama motorundan indirmiştim.gitmeden biraz hazırlık yapar mıyız?
gerçi değişim listeleri oluyor sende de vardır
İyiyim de abur cubur çok zorluyor bu akşam pasta siparişi vermemek için cor zorladım kendiminiloşum kaç gündür 600-700 kalori gördüm nasılsın?
yeme saatlerini sorabilirDeğişim listem var arama motorundan indirmiştim.
Hazırlık olarak ne yapayım bilemiyorum
aa tarçınlı hindistan cevizi yağlı türk kahvesi denedin mi?İyiyim de abur cubur çok zorluyor bu akşam pasta siparişi vermemek için cor zorladım kendimi
Hmm anladımyeme saatlerini sorabilir
vejetaryen misin
tb ekmek almanı isteyebilir yer misin?
Türk kahvesini sevmeyen ben diyetle alışmış birine o fazla canımaa tarçınlı hindistan cevizi yağlı türk kahvesi denedin mi?
Peki yeşil elmalı yeşil çaylı maden sulu vs karışımlar oluyor 1 litre hazırlayıp gelip gidip içsenTürk kahvesini sevmeyen ben diyetle alışmış birine o fazla canım