- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.776
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #3.901
59.40 a düştüm yarın sabah tartıyı çekeceğim inşallahama tavsiye ver menülerimize derseniz seve seve yaparım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
59.40 a düştüm yarın sabah tartıyı çekeceğim inşallahama tavsiye ver menülerimize derseniz seve seve yaparım
Abur cubur isteğimi azaltsin diye yiyorum onu zatenNiloyatospikk sen de çok az pro alıyorsun ve fazla karb ve şeker ruh halini etkiliyor unutma
çabuk sinirleme ,teşalı olma ruh hali değişimleri vs
nesfit de sandığın gibi yararlı bişey değil evet lezzetli ama kan şekerini oynatıyor ve içi katkı maddesi yapay şeker dolu
biraz önce midem bulandı barbunya yidim zatiLenaG sen de saçmalama sıvı diyeti filan yapmıyorsun normal bir liste olşturalım azcık protein al
harika canım benim hep yanındayız ama yediğim şekere laf etmek yok bi dahaKızlar ben şimdi dellendim baktım olmayacak her zaman gittiğim bir hastanenin diyetisyeninden randevu aldım yarın gidiyorum. Bakalım ne olacak
azaltsın diye 5 bar yiyince ediyor mu 500 kaloriAbur cubur isteğimi azaltsin diye yiyorum onu zaten
Kız ben ne zamam laf ettimharika canım benim hep yanındayız ama yediğim şekere laf etmek yok bi daha
Doğru diyorsun canım benim abur cubur isteğimi bastırmak için Nesfit yiyorum faydalı olmadığını o kadar iyi biliyorum ki beni zaten en çok abur cubur zorluyor yoksa ben aşırı yemek yiyen biri değilimo mesajımı beğenmedin ha tmm yorum yapmıyorum
azaltsın diye 5 bar yiyince ediyor mu 500 kaloriDoğru diyorsun canım benim abur cubur isteğimi bastırmak için Nesfit yiyorum faydalı olmadığını o kadar iyi biliyorum ki beni zaten en çok abur cubur zorluyor yoksa ben aşırı yemek yiyen biri değilim
Yok doğru söylüyorsun ben bunun farkındayım zaten abur cubur isteğimi bastırıyor ya o yüzden yiyorumazaltsın diye 5 bar yiyince ediyor mu 500 kalori
pide ye deyince de gülüyorsun olmaz sağlıksız diye :)
kız diyorum ki esas istediğini yesen miktarını ayarlayıp, kafanda rahat olucak vücudun daYok doğru söylüyorsun ben bunun farkındayım zaten abur cubur isteğimi bastırıyor ya o yüzden yiyorum
Hiç öyle düşünmemiştimAfiyet bal şeker olsun artı yapmasın geçsin gitsin
LenaG bu bile negatif mesaj aslında yani artı kelimesine odaklanıyorum bir de gülücük