- 31 Temmuz 2020
- 19.773
- 59.919
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #3.601
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teremyağ gurme kaymaklı
Yok canım bırakmam sadece neden kendimi tutamadım diye kendi kendime sinirlendim.LenaG haydi bırakmak yok
Sana yağ aldım annem nostalji yapsın diye ama onu da not aldım canımTeremyağ gurme kaymaklı
Olsun ya tatlandırıcı da acıktırıyor insanı canım o yüzden sırf suyla içmeYok canım bırakmam sadece neden kendimi tutamadım diye kendi kendime sinirlendim.
Olsun canım sana da maşallahBen de 15 dk.yağ yakıcı antrenman yaptım ama hoplamadım o yüzden 90 kalori yakabildim
Zaten kilom çok ya azıcık hareket etsem kalbim gümbür gümbür atıyor normal kilosunda olan bir insandan daha fazla kalori harcıyorum aynı dakikadaOlsun canım sana da maşallah
Ben bile zor hopluyorum bence 60ların başına inmek lazım
Zorlamamalı vücudu
tabi canımZaten kilom çok ya azıcık hareket etsem kalbim gümbür gümbür atıyor normal kilosunda olan bir insandan daha fazla kalori harcıyorum aynı dakikada
ay ne güzell cildini neyle temizliyorsun canım yüz kremin hangisiSpordan sonra kendimi cilt ve saç bakım seansına soktum bi iyi geldi. Benim de terapim bu işte napem
Orta canım anlayabilirim çok sağlık terimleri yoksatabi canım
ingilizcen nasıl
bi video önereyim
Şu anda niveanın yağ bazlı temizleyicisiyle arındırıyorum sonra sebamed le yıkıyorum. Sonra serumlar falan ardından retinol kullandıysam maruderm hyaluronik asitli kremi normal birgünse bioderma ın çok kuru ciltliler için kremi bazen kendi yaptığım doğal içerikli sabun kullanıyorum bazen bioderma jel ahaha çok alengirliymiş benim ritüelleray ne güzell cildini neyle temizliyorsun canım yüz kremin hangisi
benim de orta canımOrta canım anlayabilirim çok sağlık terimleri yoksa
Yok topum ama bir bakayım olmadı alırımbenim de orta canım
Holly Dolke 7 minute arm workout acayip çalıştırıyor
squatgirl squat&yürüyüşle 100 kalori bacak popo bel alt karın
popsugar fitness standing abs workout
küçük pilates topun var mı?
squata inerken topu iki elinle tutup kaldırdığında alt karın daha çok çalışıyor canımYok topum ama bir bakayım olmadı alırım