- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Poşet nasıl birşey acaba hiç duymadım ramazandan sonra biz de başlayacaz eğitime belki işime yarar nereden temin ettiniz
Hayirli olsun ins hosgeldin aramiza. Yukarida forumlar yaziyor oradan istedigin bolume girebilirsin cocuk kadin magazin haber ev isleri yemek tarifleri her bolum var.Merhabalar az önce üye oldum başlığı okuyunca sitenin Nasıl kullanıldığına dair pek bir fikrim yok Bende 27 aylık oğluma tuvalet eğitimi vermeye başladım bugün üçüncü günümüz
Ayni cnm ya altina yapiyor yada tuvalete denk geliyor sabahtan beri 3 kere tuvalete yapti simdi uyudu kaza hic yok. Senin nasil gidior? Karistiriyorum valla seninki soylemeye baslamisti dimi?TurkuazKrampon nasıl gidiyor
Ayni cnm ya altina yapiyor yada tuvalete denk geliyor sabahtan beri 3 kere tuvalete yapti simdi uyudu kaza hic yok. Senin nasil gidior? Karistiriyorum valla seninki soylemeye baslamisti dimi?
Tam tersi önemli olan gece gunduz er yada gec soyleyecek yani yoksa gece kacirmasi daha kotu yaniElifim gece kalkmak hiiiic sorun degil uykusuz bile kalsam raziyim yeterki gunduz soyleyebilsin
Canim benim oglum 27 aylik. Konusmak ne kelime. Bulbul masallah. Benle laf yaristiriyor beyefendi
Büyükler biraz daha bekle anlasın iyice diyor dün bir kere tuvalete yaptı gece taktım yine beziBebislerimiz ayni yastaymis. Nasil gidiyor tuvalet egitimi. Umit vaadediyor mu. Okul tatil olunca bende baslicam. Surda cok kisa bi zaman kaldi. Bakalim beni neler bekliyor.
Ya benimki tuvalete oturmak istemiyor lazımlığa da altı kapalıyken oturuyor açınca kalkıyorTamam alinti yaparim K Kafkanistan
Amin elifcim valla sen nasil sabrettin bilmiorum. Gece bi rutinimiz olustu artik. Gece 3.5 da kaldiriorum yapiyor. Bide sabah 8.5 da kalkior hemn tuvalete goturuyorum yine yapior. Bu saatten sonra baslio altina yapmalar denk geitrirsem ne ala
O zamanda vakit gecmesin?Büyükler biraz daha bekle anlasın iyice diyor dün bir kere tuvalete yaptı gece taktım yine bezi
Valla gizliden gizliden yürüteceğim işi napimO zamanda vakit gecmesin?
Kolay gelsin insallah basariya ulasirsin.Valla gizliden gizliden yürüteceğim işi napim
İnşallahKolay gelsin insallah basariya ulasirsin.
Masallah size bayrama kadar 28 gun olmus olacak o zamana kadar beklicem eger hic soyleyemezse bezi takicam sanirim napim baskaevet gece dışında söylüyor bende soruyorum öylece gidiyoruz. ama sende ilerleme kaydetmişsin olacak az daha dayan 20 güne kadar uzayabiliyomuş
Masallah sizede ne guzel ya siz syec le isi kolay hallettiniz sanirim bebeklerinizde ayni yasta. Iste kiminin kisa kiminin uzun suruyor benimkide uzun sureceklerden galibaBenim oğlum çok şükür beni pek üzmedi yada ben çok rahatım İlk gün sürekli tuvalette yaşadık ama 1 kere bile denk gelmedi hep altına kaçırdı ikinci gün kendiliğinden anne hadi koş tuvalete gidelim dedi öyle öyle söylemeye başladı ama kakayı altına yapıyor TurkuazKrampon
Allah allah oyleyse guzel bi gelisme cnm ins gunduzu de ataltiriz nasil nisa iyimi neler yapio bicirik?Tam tersi önemli olan gece gunduz er yada gec soyleyecek yani yoksa gece kacirmasi daha kotu yani
Iste konusmak onemli benim kizim daha konusamiyor beni dusunduren de buCanim benim oglum 27 aylik. Konusmak ne kelime. Bulbul masallah. Benle laf yaristiriyor beyefendi
Onu bi oyun haline getirin zorlamayin bi sure oyuncaklarinin yaninda tutun. Kiyafetleriyle kapagi acip otursun bi sure ben kizima boyle alistirmistim:)Ya benimki tuvalete oturmak istemiyor lazımlığa da altı kapalıyken oturuyor açınca kalkıyor
Canim anlamasinda anlatmasinda bi sorun yoksa illaki eliyle falan isaret edip yinede bi sekilde anlatir.Masallah size bayrama kadar 28 gun olmus olacak o zamana kadar beklicem eger hic soyleyemezse bezi takicam sanirim napim baska
Masallah sizede ne guzel ya siz syec le isi kolay hallettiniz sanirim bebeklerinizde ayni yasta. Iste kiminin kisa kiminin uzun suruyor benimkide uzun sureceklerden galiba
Allah allah oyleyse guzel bi gelisme cnm ins gunduzu de ataltiriz nasil nisa iyimi neler yapio bicirik?
Iste konusmak onemli benim kizim daha konusamiyor beni dusunduren de bu
Napsin cok sukur gidiyo canimMasallah size bayrama kadar 28 gun olmus olacak o zamana kadar beklicem eger hic soyleyemezse bezi takicam sanirim napim baska
Masallah sizede ne guzel ya siz syec le isi kolay hallettiniz sanirim bebeklerinizde ayni yasta. Iste kiminin kisa kiminin uzun suruyor benimkide uzun sureceklerden galiba
Allah allah oyleyse guzel bi gelisme cnm ins gunduzu de ataltiriz nasil nisa iyimi neler yapio bicirik?
Iste konusmak onemli benim kizim daha konusamiyor beni dusunduren de bu