- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
Bol bol bitki cayi ic sinirlenmemek icin.Himm. Allah sabir versin gercekten zor bi donem. Yakinda benide bekleyen bi surec. Yasadigin donemleri takipteyim yani:)
Oglum 27aylik. Ama kardes kiskancligi yasiyor. Gerileme yasadi bu konida malesef. Kakasini falan soylerdi. Simdi saatler gecse yine soylemiyor yaptigini.Sizinki kac aylik?
Ben oglumun odasini ayiracam insallah bu ay sonu. Kizim benle yatmaya devam edecek. O zaman uyku problemi kalmaz ama sizin isiniz zor. Ne kadar sessiz ol desende cocuklar olmuyor malesef.Bende bugün başladım 15 dakika tuvalete oturttum sürekli su döktüm kalkmak istedi çünkü sildirttim kurulattım ama çiş yapmadı sonra kalkmak istedi zorlamadım kaldırdım elini yıkatıp çıkardım bezini aldım altından oğlum çişin geldi mi diye baktım yarım saat daha yapmadı sonra kaldırdığım halıyı yıkamak için balkona çıktım o da geldi ve balkonda bir baktım altına yapmış biraz havuzunda oynatıp yıkayıp yatırmaya götürdüm
Şimdi benim oğlum öğle uykusu uyuyor hala mecbur taktım bezi yine bir de kızım var 1 buçuk yaşında gece uykusu yeni düzene girdi bir hafta oldu ben oğlumu gece çişe kaldıracağım derken kızımın uykusunu bozarsam diye korkuyorum
Diger kardesi kac aylik? O zaman biraz bekleyin siz yoksa basarisizlikla sonuclanabilirOglum 27aylik. Ama kardes kiskancligi yasiyor. Gerileme yasadi bu konida malesef. Kakasini falan soylerdi. Simdi saatler gecse yine soylemiyor yaptigini.
7aylik oldu kizim. Biraz daha beklersem bu defa ancak seneye yaza kalacak. O zamanda 3.5 yasinda oluyor. Cok gec. Aralarda veremem ben evde yokken kimse ilgilenemez benim gibi.Diger kardesi kac aylik? O zaman biraz bekleyin siz yoksa basarisizlikla sonuclanabilir
Degil evet. Ben baslamayi dusunuyorum. Bakalim 2 ayda ne kadar ilerleyebilirsek. Aslinda soyler ama kardesinin alti baglandigi icin kiskancligindan bez isterse o sorun.Ne yapicaksiniz peki? Aslinda kucuk de degilmis bebeginiz
Evet şış yapıyor ama sonra bir başlıyor konuşmayaBen oglumun odasini ayiracam insallah bu ay sonu. Kizim benle yatmaya devam edecek. O zaman uyku problemi kalmaz ama sizin isiniz zor. Ne kadar sessiz ol desende cocuklar olmuyor malesef.
1.5 yas cok erken ama 3 te cook gecmis benim kizim 3 yasinda cisi soyluyor oturuyor yapiyor geceleri kuru kalkiyor ama kakayi yapmiyor..kaka geldiginde mumkun degil oturmuyor camasarina yapiyir 20 gun oldu denemedigim yontem kalmadiiiiBu tür konularin hepsine yaziyorum. Kizlarbenim ki 1 bucuk yasinda. Baslamak icin sabirsizlaniyorum. Evdeyim cünkü sonra belki ose baslarim. Bir de bir yakinimin cocugu 4 ü gecti hala red ediyor wc ye gitmeyi. Meger ne zormus.
Ay evet ya bide bu donemde yapilacak bi hata gelecekte kisilik problemine yol acabiliyor. Bunuda bilince daha bi tirsiyor insan malesef. Insallah kolay bi surec olur. Bode erkek cocuklari daha zor geciyor bu tur seyleri. Allah yardimcimiz olsunEvet şış yapıyor ama sonra bir başlıyor konuşmaya
Emziği o kadar kolay bıraktırmıştım ki keşke bu da öyle hemencecik olup bitiverse :) oğlumu incitmeden hem kendini hem ruhunu
Olmadı bırakırım biraz daha kendini ifade etmeye başlayınca başlarım bende
Poşet nasıl birşey acaba hiç duymadım ramazandan sonra biz de başlayacaz eğitime belki işime yarar nereden temin ettinizyazmaya vaktim olmadı.ctesi başladık çok zordu hep altına yaptı acıyo dedi. pazarda aynıydı ama öğlen kkasını yapınca rahatladı.sonra çişini wc ye yapmaya başladı.götürdükçe. arada kendi söyledi. şimdilik bazen ben soruyorum bazen kendisi sölüyor. bazen öğlen uykusunda kaçırma oluyo bazen olmuyo. gecede aynı şekilde bu gece 1 kez kaldırdım lazımlığa yaptırdım sabah kuru kalktı. maşallah kızıma iyiyiz şimdilik. darısı size.
ayrıca ben klozet adaptörüyle işi yürütüyorum başka yerlerde lazımlık olmayınca yapmayan çocuklar duydum. fakat birde potette lazımlık aldım. hem adaptör hem lazımlık. başka yerdede klozete takıp kullanabilirim. lazımlık olarakta poşet takıp kullanıp atıyosun. avm yada piknikte,parkta kullanışlı oluyor. pazar ggünü pikniğe gittik denedim yararını gördüm :)
buarada sakın pes etmeyin. ama vazgeçerseniz 3 yaşı beklemeyin. 3ay ara verilmesini öneriyor uzmanlar 3 ay sonra deneyin. ama gerek kalmaz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?