2. Yarışma Duyurusu : ''Çiçek Temalı'' Foto Yarışması

Şulem yollanan resimlerin orjinal kendi çekimi olduğunu nasıl anlıyacaksınız? Web den bir sürü resim bulunabilir mesela,ben çektim diye?

Bersule bende sorayım barı benimki de geldimi bir sorun yok değil mi?ayrıca özelden sabah sana msj yazmıştım çiçek ismimle ilgili mesajımda ulaştımı sana?

Arkadaşlar evet elimden geldiği kadar hepinize özelden ulaşmaya çalışıyorum ama yok nickti yok çiçek ismiydi lütfen yazmayı ihmal etmeyin..
Ben her defasında ayrı ayrı herkese özel mesaj yazamam ki!!
Bu bir yarışma ve tüm bilgiler bu başlık altında verildi..Lütfen dikkatli okuyunuz..

Evet deniz güneş foton adrese ulaştı problem yok..

Pardon Berşule yine farkında olmadan sinirlendirdim seni Allah allah ne bileyim herkese evet canım foton ulaştı evet tatlım foton geldi diye cevap yazınca buraya.. dedim bende sorayım bana da evet yada hayır diye yazar belki buraya..diye düşünmüştüm...

Yine de teşekkür ederim

Ne alaka deniz güneş bunun sinirlenmekle ne alaksı var..Bu arada özeline bak canım,sen bu yorumu yazarken ben çoktan sana özelden bilgi verdim bile...

Üstelik yukarda fotoyun elimde olduğunu belirttim..Notum genele idi sadece sana değildi..Şansın bol olsun...

ben şimdi merak ederim en iddialı 3 fotonun ismini vermeniz mümkün değil mi acaba???

Şulem yollanan resimlerin orjinal kendi çekimi olduğunu nasıl anlıyacaksınız? Web den bir sürü resim bulunabilir mesela,ben çektim diye?

Eh bunu da yapan olmaz herhalde çok ayıp ama onu da anlarlar bence.
Exif (Exchangeable image file) bilgileri diye birşey var ben de yeni öğrendim fotoğrafla ilgili bütün detayı fotoğraf içinde barındırıyor.
a.s

ben şimdi merak ederim en iddialı 3 fotonun ismini vermeniz mümkün değil mi acaba???

Merak iyi olur penbeliyerimseniben

Hem iddialı üç fotonun adını vermek ne derece etik olur..Bu yarışma ve şartlar eşit..

kesinlikle exif bilgilerinden fotonun çekildiği tarihe kadar bulunur...e tabi bunları öğrenen arkadaşım öyle bir girişimde bulunacak olsada vazgecer diye düşünüyorum...

Birde kendinize yakıştırıyorsanız tabiki netten bulduklarınızı yollayabilirsiniz bence sorun yok.

benim yeğenim fotoğrafçılık okuyo, onun çektiklerinden yollasammiki:))

bende bulamadım :uhm: bakalım yarın gidersem camerayla çekicem inşallah güzel çıkar çıkmazsa koymam zaten :)

Arkadaşlar, başvuruda son gün 9 Eylül 2007 ...

Lütfen fotolarınızı son güne bırakmayın..Çünkü bizde derleyip toplayıp oylamaya açacağız..
Şu ana kadar 15 adet birbirinden güzel çiçek fotoları gelmiştir adrese..

offff o kadar cok cektigim cicek fotolari var ki...aralarin da secim yapamiyorum:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…