ben gönderdim başarılı oldumu bilmiyorum berşulecim bilgi rica ediyorum
Şulem yollanan resimlerin orjinal kendi çekimi olduğunu nasıl anlıyacaksınız? Web den bir sürü resim bulunabilir mesela,ben çektim diye?
Şulem yollanan resimlerin orjinal kendi çekimi olduğunu nasıl anlıyacaksınız? Web den bir sürü resim bulunabilir mesela,ben çektim diye?
Evet melankoli çiçeğin adrese geldi...Bol şanslar sana da..yerimseniben
Arkadaşlar evet elimden geldiği kadar hepinize özelden ulaşmaya çalışıyorum ama yok nickti yok çiçek ismiydi lütfen yazmayı ihmal etmeyin..
Ben her defasında ayrı ayrı herkese özel mesaj yazamam ki!!
Bu bir yarışma ve tüm bilgiler bu başlık altında verildi..Lütfen dikkatli okuyunuz..
Evet deniz güneş foton adrese ulaştı problem yok..
Pardon Berşule hanım yaa yine mi farkında olmadan sinirlendirdim seni Allah allah ne bileyim herkese evet canım foton ulaştı evet tatlım foton geldi diye cevap yazınca buraya dedim bende sorayım bana da evet yada hayır diye yazar belki diye düşünmüştüm...
Yine de teşekkür ederim
ben şimdi merak ederim en iddialı 3 fotonun ismini vermeniz mümkün değil mi acaba???
Eh bunu da yapan olmaz herhalde çok ayıp ama onu da anlarlar bence.
Exif (Exchangeable image file) bilgileri diye birşey var ben de yeni öğrendim fotoğrafla ilgili bütün detayı fotoğraf içinde barındırıyor.a.s