2. Yarışma Duyurusu : ''Çiçek Temalı'' Foto Yarışması

Arkadaşlar fotolarınızı aşağıda vereceğim adrese postalayınız...Ayrıca nicklerinizi ve kendinizce çiçeklerinize bulduğunuz isimleri eklemeyi unutmayın lütfen..

yarisma@kadinlarkulubu.com

Ben de cicegimin fotosonu yolladim.
Dun bugun o kadar cok cicek fotgrafin cekmisim ki, hangisini yollamada karari zor verdim.

şimdi oylama nasıl olacak acaba? o da mı bir hafta sürücek? foto gönderenler oy kullanabilecek mi?
bu 3ünün cevabını istiyorum lütfenn şutarafagitti

şimdi oylama nasıl olacak acaba? o da mı bir hafta sürücek? foto gönderenler oy kullanabilecek mi?
bu 3ünün cevabını istiyorum lütfenn şutarafagitti

1*Fotolar sizlerce belirlenen isimlerle oylamaya katılacak..Tıpki mektup yarışmasındaki gibi,herkes oyunu verip yorum yapabilir..Nickler olmadığı için kimin kime verdiği belli olmayacak..En çok oy alan çiçek fotoları yine jüriye gidecek..jeyyar

2*Foto gönderenler elbette ki oy kullanabilir.yerimseniben

3*Evet foto yarışmasının oylaması da bir hafta sürecek..a.s

çok teşekkür ederiiim :1hug:

Arkadaşlar son gelen iki fotonun ne nicki var ne de çiçeğinin ismi..Ben de yarışmaya olduğu gibi dahil ediyorum..

9 Eylül 2007 foto yarışmasına başvurunun son günüdür..Bilginize...

Şu fotoğraflar yayınlansa da görsek, artık çok merak ediyorum.
Herkes kim ne kadar güzel fotoğraflar çekmiştir. Oy verirken yine zorlanacağız desenize...

9 Eylül ayrıca benim evlenme yıldönümümdür, bilginize... :sm_cool:

Ablacım bu arada evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun. Yarınmış ama ben bu günden kutlamak istedim.a.s.
Daha nice seneleri, el ele ve mutlulukla geçirin.

Bakın gerçekten zorlanacaksınız fotolara oy verirken..Çok ama çok güzeller ya...Şimdiden ''niye tek oy kullanma hakkımız var Şule!'' diye seslenişlerinizi duyar gibiyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…