Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende katılmak isterdim ama sanırım katılmayacağım fotoğraf çekme konusunda iddalı değilim helede kazenin gönderdiğini görünce hiç niyet etmeye karar verdim
bend ekendimi ekleyeyim nasılsa çiçek gibin karıyammmmmmmmmmmmm
Kıslar gönderdiğiniz çiçek fotolarına kendinizce isim bulsanıza ne iyi olur..Numara yerine onlarla oylamaya katılırlar..Valla daha şık olur gibi geldi bana ama?
Mesala masum güzellik,yalnız çiçek,peri misali vs vs.
Waaaaw Maşallah tütütütü Üretken insan :hooray:
Waaaaw Maşallah tütütütü Üretken insan :hooray:
Foto yarışmasında da aynen mektup yarışmasında uyguladığımız kurallar geçerli..
* Sonuç olarak;ister özelden,ister msn vasıtasıyla,oy arttırma çabaları sonuçsuz kalacaktır.
* En çok oy alan beş adayın çalışmaları,son durak olan jürinin önündeki masaya yatırılacaktır.
Bu durumda,anormal bir şekilde oyu artmış(kurnazlık karışmış)bir çalışma bile,jüri engeline takılacak,onlar tarafından tarafsızca değerlendirmeye alınacaktır..
Yarışacak çiçek fotolarınızı lütfen şu adrese postalayınız.
yarisma@kadinlarkulubu.com
ben katılmıyorum : (
Sonuçta jüri masasına kadar gelebilmek için de en çok oyu alan 5 kişi arasında olmak gerekiyor. Yani sizin deyiminizle anormal bir şekilde oyu artmış(kurnazlık karışmış):uhm: bir çalışma bir nebze de olsa amacına ulaşmış olacak en azından son 5 e kalacak.. :içelim:
Kurnazlık olmuş olsa bile diyor ki; ben buna ihtimal vermiyorum mektuplarda da gördüm hiçbir kurnazlık sezmedim jeyyar
Adrese cep telefonu ile çekilmiş foto da geldi..Gerçekten fena değil arkadaşlar...
Yalnız lütfen nickinizi de ekleyin..
Kızlar yarışma için önceki adresin kapasitesi dolduğu için, yeni geniş kapasiteli bir mail edindik bundan sonraki adres bu..Çiçek fotolarınızı,nick ve çiçeklerinize bulduğunuz isimleri bu adrese postalayınız..
yarisma@kadinlarkulubu.com
ben gönderdim başarılı oldumu bilmiyorum berşulecim bilgi rica ediyorum