- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
Meraba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım................lütfen bana yardımcı olun!
5 yıllık evliyim 2defa düşük daha sonrada 2 defa dış gebelik geçirdim. normal yoldan hamile kalma sansım kalmadı. Enson tüp denedim oda 5 haftalıkken düştü. Kan tahlillerinde heterezigot çıkıyorum. Düşüklerimin nedenini herkes farklı söylüyor. Ankarada Lütfü Önderoğluna gittim nederece faydalı olacak bilemiyorum.EN KÖTÜSÜ MENAPOZA GİRECEĞİM SÖYLENİYOR çok zamanım kalmadı sesimi duyan mesaj atsın
Rabbim hiçbirimize dermansız dert vermesin inşallahevet şifacım kan pıhtılaşması edometrium inceliği ne ararsan var bende Allah sanada yardım etsin her şeyin hayırlısını versin
tamamdır ekliyorum yaşınıyaşımı belirtmeyi unutmuşum 30 :) son 5 gün kaldı teste günler geçmiyo hiç ağzrım sızım yok herşey yolunda müjdeli haberi veririm inşallah
evet incim 10 ağustos 1982 doğumluyum aslan gibi aslan burcuyumsifaa yoksa ağustos doğumlu musun?
canım seni merak ediyordum hoş geldinmerhaba kızlaarrr,
ben uzun süredir ortalarda yokdum.Bekleme surecim bazen iyi geçti bazen kötü.
12 Mayısda iğneye basladım (gobisden) birde 5 günlük sabah aksam hap verdi basladım 17 Mayısda kontrolum var.Yumurta sayımda çoğalma varmış.Birde okumam için kitap :)
İNCİ TANESİ :Galiba olumsuz sonuç almıssın.Eğer öyleyse çok üzüldüm.Moralini hep en üstte tut.
DERİN28 : Tebrikkleer guzel anne adayı
Birde Bu Opu dediğiniz sey ne ? merak ettim
kendinize dikkat ediin
merhaba kızlaarrr,
12 Mayısda iğneye basladım (gobisden) birde 5 günlük sabah aksam hap verdi basladım 17 Mayısda kontrolum var.Yumurta sayımda çoğalma varmış.Birde okumam için kitap :)
İNCİ TANESİ :Galiba olumsuz sonuç almıssın.Eğer öyleyse çok üzüldüm.Moralini hep en üstte tut.
kendinize dikkat ediin
benden de tünaydın tatlımgeçmiş olsun yaa üşüttün mü acaba :26: benim adet yaklaşıyor bakalımm hafta sonuna kadar süresi var canım isterse buyursun gelsin
evet canım bende seni çok özledimşifam özledim senin mesajlarını bilmiyorum ya karnımın alt kısmında garip bi ağrı var amaliyattan sonra bile ağrımamııştı böyle bide karnım şişti sanki ağrıda girip girip çıkıyor böyle giderse aricam dr bakalım inşallah geçer
Meraba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım................lütfen bana yardımcı olun!
5 yıllık evliyim 2defa düşük daha sonrada 2 defa dış gebelik geçirdim. normal yoldan hamile kalma sansım kalmadı. Enson tüp denedim oda 5 haftalıkken düştü. Kan tahlillerinde heterezigot çıkıyorum. Düşüklerimin nedenini herkes farklı söylüyor. Ankarada Lütfü Önderoğluna gittim nederece faydalı olacak bilemiyorum.EN KÖTÜSÜ MENAPOZA GİRECEĞİM SÖYLENİYOR çok zamanım kalmadı sesimi duyan mesaj atsın
merhaba kızlaarrr,
kendinize dikkat ediin
evet incim 10 ağustos 1982 doğumluyum aslan gibi aslan burcuyum
evet canım bende seni çok özledimALLAH ALLAH hayırdır inşallah bence bekleme daha fazla hemen dr a git inşallah bişey yoktur ama geçeceği yok gibi :26: acil şifalar tatlım canımmmm benimm
yok artık incimmmmmmm doğumgündaşım canımm yaaa şoktayım ama mutluyummEvet canım maalesef tutunamadı bebeğimNasip değilmiş, vakti gelmemiş...
Opu yumurta toplama işlemi demek. İnşaallah güzel sonuçlar alırsın...
Aynı gün doğmuşuz
inşallah canım benim ama bi baksın dr mutlaka ihmal etmeşifam saol canım inşallah önemli bişi deyildir
Evet canım maalesef tutunamadı bebeğimNasip değilmiş, vakti gelmemiş...
Opu yumurta toplama işlemi demek. İnşaallah güzel sonuçlar alırsın...
Aynı gün doğmuşuz
amannn be encanımm yaş genç olsa ne olmuş içimiz helede karın bölgesi içisi yapyaşlıvayyy topikte iki aslanmı var kızlar ben büyüğüm ha sizden bak şimdi yaşlnıyorum
yok artık incimmmmmmm doğumgündaşım canımm yaaa şoktayım ama mutluyumm
vayyy topikte iki aslanmı var kızlar ben büyüğüm ha sizden bak şimdi yaşlnıyorum
amannn be encanımm yaş genç olsa ne olmuş içimiz helede karın bölgesi içisi yapyaşlı
kız bende yıl olarakta aynıyız anladıydımmEvet gün aynı ama yıl farklıKüçüküm senden
heheheheeheee işte yaş dedimmi de gülünecek şeyler çıkıyoooo canişkoooooayyyyyy hiç gülesim yotu gerçektende göbiş 10 yaş önde gidiyor
kızzz koptumm haaa gözlerimden yaş geldiiiizaten dr bana söledi yumurta yaşın 40 diyeçok yaşa şifam güldürdün beni