2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

merhaba kızlaarrr,

ben uzun süredir ortalarda yokdum.Bekleme surecim bazen iyi geçti bazen kötü.
12 Mayısda iğneye basladım (gobisden) birde 5 günlük sabah aksam hap verdi basladım 17 Mayısda kontrolum var.Yumurta sayımda çoğalma varmış.Birde okumam için kitap :)

İNCİ TANESİ :Galiba olumsuz sonuç almıssın.Eğer öyleyse çok üzüldüm.Moralini hep en üstte tut.

DERİN28 : Tebrikkleer guzel anne adayı

Birde Bu Opu dediğiniz sey ne ? merak ettim

kendinize dikkat ediin

slm hg din öncelikle adet günlerin nedir merak ettim birde fsh kaç
hemen karamsar olma bakalım banada demişlerdi ama alakası yok

bendede pıhtılaişma var ama bunun çaresi var biliyorsun degilmi

evet şifacım kan pıhtılaşması edometrium inceliği ne ararsan var bende Allah sanada yardım etsin her şeyin hayırlısını versin
Rabbim hiçbirimize dermansız dert vermesin inşallah derdimizin dermanı ne ise koşacağız tatlım Rabbim işimizi rastgetirsin inşallah sonu müjdeli olacak bu zorlu yolda güç kuvvet sabır ve keselerimize bereket olsun inşallah

yaşımı belirtmeyi unutmuşum 30 :) son 5 gün kaldı teste günler geçmiyo hiç ağzrım sızım yok herşey yolunda müjdeli haberi veririm inşallah
tamamdır ekliyorum yaşını inşallah müjden olacak canım hepinize ayrı ayrı dualarım var

sifaa yoksa ağustos doğumlu musun?
evet incim 10 ağustos 1982 doğumluyum aslan gibi aslan burcuyum

canım seni merak ediyordum hoş geldin şifa olsun iğne ve ilaçlar ohh maşallah yumurta sayında da artış olmuş çok sevindim sıkıntısız devam etsin inşallah dualarımdasın pozitif arkadaşımm test gününde müjden olsun inşallah

teşekkür ederim canım.

benden de tünaydın tatlım geçmiş olsun yaa üşüttün mü acaba :26: benim adet yaklaşıyor bakalımm hafta sonuna kadar süresi var canım isterse buyursun gelsin

şifam özledim senin mesajlarını bilmiyorum ya karnımın alt kısmında garip bi ağrı var amaliyattan sonra bile ağrımamııştı böyle bide karnım şişti sanki ağrıda girip girip çıkıyor böyle giderse aricam dr bakalım inşallah geçer

evet canım bende seni çok özledim ALLAH ALLAH hayırdır inşallah bence bekleme daha fazla hemen dr a git inşallah bişey yoktur ama geçeceği yok gibi :26: acil şifalar tatlım canımmmm benimm

canım dr kalsa herkz menepoza giriyor banada aynı şey söylendi valla bilmem adetlerim düzeli fsh de iyi çıktı bende anlamadım canım hayırlısı olsun hakkımızda rabbim yüzümüzü güldürür inşallah 2012 de

Evet canım maalesef tutunamadı bebeğim Nasip değilmiş, vakti gelmemiş...
Opu yumurta toplama işlemi demek. İnşaallah güzel sonuçlar alırsın...

evet incim 10 ağustos 1982 doğumluyum aslan gibi aslan burcuyum

Aynı gün doğmuşuz

evet canım bende seni çok özledim ALLAH ALLAH hayırdır inşallah bence bekleme daha fazla hemen dr a git inşallah bişey yoktur ama geçeceği yok gibi :26: acil şifalar tatlım canımmmm benimm

şifam saol canım inşallah önemli bişi deyildir

Aynı gün doğmuşuz
yok artık incimmmmmmm doğumgündaşım canımm yaaa şoktayım ama mutluyumm

şifam saol canım inşallah önemli bişi deyildir
inşallah canım benim ama bi baksın dr mutlaka ihmal etme

Aynı gün doğmuşuz

vayyy topikte iki aslanmı var kızlar ben büyüğüm ha sizden bak şimdi yaşlnıyorum

zaten dr bana söledi yumurta yaşın 40 diye çok yaşa şifam güldürdün beni

Evet gün aynı ama yıl farklı Küçüküm senden
kız bende yıl olarakta aynıyız anladıydımm olsun doğumgündaşım hatta kısaltıcak olursak gündaşım incim küçük bacımmm

ayyyyyy hiç gülesim yotu gerçektende göbiş 10 yaş önde gidiyor
heheheheeheee işte yaş dedimmi de gülünecek şeyler çıkıyoooo canişkooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…