- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
zaten dr bana söledi yumurta yaşın 40 diyeçok yaşa şifam güldürdün beni
zaten dr bana söledi yumurta yaşın 40 diyeçok yaşa şifam güldürdün beni
Burda sohbet ediyorsunuz beni niye çağırmıyorsunuz
Yumurta yaşımı o ne ya ilk defa duydum:26:
mervişkommm hoşgeldin gel cann gellBurda sohbet ediyorsunuz beni niye çağırmıyorsunuz
aynen yaaaaa şöle suratına çakasım var haaaa o dr larınO doktor halt etsin. Bazıları çok meraklı insanların moralini bozmaya.
yumurta rezerv sorunu yani 40 yaşındaki kadının fonksiyonu erken menopoz riskinin güyaaa ciddiyetini belirtmiş sanırım drYumurta yaşımı o ne ya ilk defa duydum:26:
Geldim vallaGel bacım gel
Hoşbulduk bebişkommervişkommm hoşgeldin gel cann gell
aynen yaaaaa şöle suratına çakasım var haaaa o dr ların
yumurta rezerv sorunu yani 40 yaşındaki kadının fonksiyonu erken menopoz riskinin güyaaa ciddiyetini belirtmiş sanırım dr
Öyle valla:)Benim kocişkom yok işe gitti yalnızım yine her zaman olduğu gibikociş şaşırıyo bana yaaaagörmeden etmeden neye gülüyon diyo bende mesajları okuyom yazıyomm böyle iletişim irtibat helindeyiz diyommm
okişşşş üzerinde ne var bebişGeldim vallaSıkılıyorum bende yaa
Hadi beni güldürün biraz
aynen canımm aynen dr lara kanmayalımHoşbulduk bebişkom
Hiiiiöyle mii Aman Allah korusun
Bu doktorların her dediğine inansaydık ohooo
okişşşş üzerinde ne var bebiş
aynen canımm aynen dr lara kanmayalım
canım inşallah iyiye delalettirgülsu sende belirti var mı.benim göğüsler inmişti dün bugün tekrar şişmeye başladı.ne oluyor yaa.diyorum ki ilaçlardan şişmişti.sonra indi.şimdi adet olcak diye tekrar şişiyor:18:
olsun tatlımÖyle valla:)Benim kocişkom yok işe gitti yalnızım yine her zaman olduğu gibi
hehe aklıma geliverdiHiii sapıkkkk
var canım :102:ablamlayımSifam senin işin var herhalde40 saatte yazıyosun
demi yaaa bazen bende öyle oluyorumKızlar sanki tedavi olmadım sanki negatif sonuç almadım hepsi bir hayal, rüya gibi geliyor. Korkuyorum bu halimden. Bastırmaya çalışıyorum sanırım :26:
Kızlar sanki tedavi olmadım sanki negatif sonuç almadım hepsi bir hayal, rüya gibi geliyor. Korkuyorum bu halimden. Bastırmaya çalışıyorum sanırım :26: