2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

kızlar bugün opu oldum, iyi geçti bir sıkıntımda yok ama 2 tane toplanabildi. bakalım transfer aşamasına gelebilecekmiyiz.

Sifaaaaa şekerimmm topik açtın bize uğramaz oldun...
Noldu kız rakipmi olduk
canımm egunalimm hoş geldin valla sadece ev sahibi olmak istedim konu açtığım gün geldik bugüne kadar aşkolsun ne rakibi sen benim güzel yürekli arkadaşımsın severim seni bilirsin canım yaaa aslında eskisi gibi kk faal değilim örgü ilgi alanım siparişle örgü örmekle meşgulüm 2. tedaviye ne katkım olursa diye dualarımdasın canımsın

kızlar bugün opu oldum, iyi geçti bir sıkıntımda yok ama 2 tane toplanabildi. bakalım transfer aşamasına gelebilecekmiyiz.
canım haydi işin zorunu atlattın en zevkli heyecanlı kısım transfer olsun tatlım nasipte 2 taneymiş hiç dert etme derin arkadaşımızı hatırlar mısın bilmiyorum tek embrio transferi ve sanırım 2. gün ve 2. kaliteli embriosu ile müjdesi nasip oldu şükür yeterki Rabbim ol desin bak inşallah sendende müjde alıcazz

günaydın herkeze nasılsınız bugün benim acayip bi karın ağrım var neden bilmem adet zamanımda deyil ama

günaydın herkeze nasılsınız bugün benim acayip bi karın ağrım var neden bilmem adet zamanımda deyil ama
benden de tünaydın tatlım geçmiş olsun yaa üşüttün mü acaba :26: benim adet yaklaşıyor bakalımm hafta sonuna kadar süresi var canım isterse buyursun gelsin

SLM ARKADAŞLAR NASILSINIZ İNŞ. İYİSİNİZDİR.ben hala adet dönemini bekliyorum.
sugarbaby arkadaşım hatırlarsın beni beraber beklemiştik senle ilk denememizde. ben ikinciyide denedim opu oldum. 8 toplandı 4 kaldı donruldu. bir dahaki ay transfer olacak inş. benim için heyecanlı bekleyiş başlayacak.
rabbim sana sabır versin. sanırım kanamanda 1. düştü 2. kaldı. çünkü ikizdi senin. inş. yüzün gülecek arkadaşım sıkma hiç canını. en azından hamile kalabildiğini biliyorsun

canım heozum hoş geldin hadi inşallah sıkıntısız devam etsin bebişin göbişine konsun sımsıkı tutunsun seni hiç bırakmasın canım benim tatlı bir bekleyiş var inşallah gecikmeden gelir kırmızılar

valla senden hergün bir porsiyon almak lazım. maşallah tatlı dilli iyi yürekli bir insansın. moralimi yükseltiyor senin msjların

valla senden hergün bir porsiyon almak lazım. maşallah tatlı dilli iyi yürekli bir insansın. moralimi yükseltiyor senin msjların
canım benimm yaaaa yüzünüzde tebessüm bırakabiliyorsam ne mutlu bana :87: inşallah tam gaz pozitif enerjilerimizle sitresten tamamen uzak kalalım vee mutlu son

Meraba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım................lütfen bana yardımcı olun!
5 yıllık evliyim 2defa düşük daha sonrada 2 defa dış gebelik geçirdim. normal yoldan hamile kalma sansım kalmadı. Enson tüp denedim oda 5 haftalıkken düştü. Kan tahlillerinde heterezigot çıkıyorum. Düşüklerimin nedenini herkes farklı söylüyor. Ankarada Lütfü Önderoğluna gittim nederece faydalı olacak bilemiyorum.EN KÖTÜSÜ MENAPOZA GİRECEĞİM SÖYLENİYOR çok zamanım kalmadı sesimi duyan mesaj atsın

Son düzenleme:
canım hoş geldin çok ama çok üzüldüm çokk geçmiş olsun tatlımm yaa heterezigot nedir ne demektir hiç bir bilgim yok :26: Rabbim acil şifalar versin ben mesajını okudukça kan pıhtılaşması sorunun olabileceğini tahmin ettim (tekrarlayan düşüklerde genelde bu sonuç çıkıyor ) fsh sonucun kaç çıktı :26: bende de yumurta rezerv sorunu var erken menopos rsikiyle karşıkarşıyayım Yüce Rabbim dilesin tüm engellerimizi ortadan kaldırsın bizlerinde yüzü gülsün inşş hayırlı ve sağlıklı evlatlarımızın mis kokularını koklayalım inşşş

Son düzenleme:

hoşgeldiniz aramıza sizde.üzüldüm durumunuza rabbim acil şifa versin ve en kısa sürede bebişiniz olur inşallah

evet şifacım kan pıhtılaşması edometrium inceliği ne ararsan var bende Allah sanada yardım etsin her şeyin hayırlısını versin

yaşımı belirtmeyi unutmuşum 30 :) son 5 gün kaldı teste günler geçmiyo hiç ağzrım sızım yok herşey yolunda müjdeli haberi veririm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…