evet dr larda diyorlar kanamaya rağmen pozitif çıkabilirbende ilk denememde test günümden önce adet oldum sancılı hatta teste gitmice dedim fakat yinede gittim pozitif çıktı tüp bebekte olsa üstüne görme oluyo bazen adet olsanız dahi yapın testinizi :)
oluyor tatlım hepimizin başında çifter çifter mesajlar yerine çifter çifter bebişlerimiz gelse keşkebende ilk denememde test günümden önce adet oldum sancılı hatta, teste gitmice dedim fakat yinede gittim pozitif çıktı tüp bebekte olsa üstüne görme oluyo bazen adet olsanız dahi yapın testinizi :) pardon iki defa gönderdim silemiyorum da :)
evet tatlım liste bilgileriydi isteğimşifacım bilgilerin derken heralde ilk sayfadaki listeyi kastettin ben vereyim benimki nedensiz psikolojik infertilite doktorum faruk buyru hastane florence nightingale ikinci denemem ve 21 mayıs test günüm :) sana özel msj attım ama olmadı daha çömezmişim msj yazma hakkım yokmuş bende buraya yazayım dedim
Merhaba arkadaslar
Kotu gunler geciriyorum ama allahimn izniyle atlatacagim
Mart ayinin sonunda positif gormustum fakat birkac gun sonra asiri kanamam baslamisti ve doktor dusuk yaptigimi soyledi,kanamam 6 7 gun saki saki devam etti,aradan bir hafta gecti ve bende asiri uyku,sabah migde bulantisi baslamisti tekrar test yaptim hala positif cikiyordu,doktoru aradim normal dedi vucut hala atmamis hcgyi dedi,benim israrima dayanamaip bi ugs randevusu verdi,gunler gecmek bilmedi ve randevu gunu ugsye girdigimde 8 hafta 4 gunluk hamileymisim kalbi atiyordu,sevincten soktan yigildim orda....hersey guzel gidiyordu,migde bulantim cogalmisti,utkudan gozumu acamiyordum,tam 11 hafta 3 gunluk olmustuk yine ugs randevumuz vardi,fakat bebegim beni birkacgun once birakmis kalb atisi yoktu..rabbim boylesini hayirlisini gormus dedik,bir hafta beklememizi soyledi doktor kendi dussun diye,olmazsa duruma gore bakariz dedi,ben hala tekrar gittigimde ugsde belji kalp atisini gorurum umuduyla bekledin ama malesef,bebegimin kesesi hic bozulmamis oylece duruyordu,bir hafta karnimda olu bebekle gezdim dusunun artik psikolojimi...bu cuma esim acile goturdu ila verdiler vaginal,iki gundur dusurmeye ugrasiyorum,haftaya tekrar bakacaklar egerki dusmemisse birde kurtaj olacagim...
Allahim bu yoldaki arkadaslarimin yaninda ol,herseyin hayirlisini dilemekten baska elden bisey gelmiyor..
ara ara karnım ağrıyodu önceki günler ama tuvalete biraz çok çıkmıştım ondan mı ağrıdı bilmiyorum bugün ağrımadı
sende nasıl belirtiler var
güzel dileklerin için saol.inşallah müjdeli haberler veririm.korku ve heyecan yaşıyorum.3 yıldır beklediğim bir şey umarım vakti gelmiştir.Allah isteyen herkesi hayırlı ve sağlıklı eletlar versin..
kızlar lütfen belirti aramayın takılmayıninanın gözlerim sonucu çok nankör bu belirtiler çok şaşırtıcı hep pozitif düşünün lütfen sitresten uzak olmak faydası çokkkk
şifacım bilgilerin derken heralde ilk sayfadaki listeyi kastettin ben vereyim benimki nedensiz psikolojik infertilite doktorum faruk buyru hastane florence nightingale ikinci denemem ve 21 mayıs test günüm :) sana özel msj attım ama olmadı daha çömezmişim msj yazma hakkım yokmuş bende buraya yazayım dedim
tolunay35 canım sende ekle bilgilerini
işte bir 21 mayıs daha.bugün test sonucu bekleyen çok kişi var.bende dahil.:)
Melisin canım yaa ne günlerdi onlarkatılıyorum sana şifacım.arkadaşlar tavsiyem belirtilere takılmayın ve stres yapmayın tadını çıkarın ve banyodan uzak durun diyorum.özelliklede sıcak suyla banyodan.
şifacım yaa bizde az aramadık belirti demi ama hepsi boşa çıkıyor işte..
canım yaa seni unutmuşum bi an kusuruma bakmaişte bir 21 mayıs daha.bugün test sonucu bekleyen çok kişi var.bende dahil.:)
canım benimm yaa ne kafa patlatması çok memnun oldumtabii ki canım :) ben 34 yaşındayım.ilk tedavim ege üniv de oldu kadın faktörlü inf. sebep sağ tüp kapalı.sonuç negatifti.şimdi tepecik egedoğumevinde başlıyorum hatta raporum yarın onaylanıyor bugün aradılar yarın hastaneye gideceğim muhtemelen en geç ayın sonuna doğru reglim ile birlikte başlayacak tedavim inşallah :)))ilk tedavimde hep kendimde problem aradım eşeledim durdum kendi kendimi.ama bu kez aynı hatayı yapmayacağım.olumlu olmaya çalışacağım şimdiden hamile topiklerine giriyorum olumlu düşünmek için...bebek eşyalarına bakıyorum doğum hikayeleri okuyorum.belki bu da pek doğru bir davranış değil ama kendi kendimi demoralize etmektense olumlu düşünmeye çalışıp bebeğimin benimle olacağına beynimi ikna edip pozitif olmam lazım ilk tedavimde bütün olumsuzlukları üzerime çektim çünki işte böööleeeeeeeeeeeeeee kafa mı şişirdim ne benle işiniz var valla
canım tamam birazdan eklerim son sayfayaşifaa cııımm listemizi de güncelleyelim motive etsin dimine yaptım ettim beceremedim listeyi kopyalamayı ne kadar kabiliyetsiz bir gacıyım ben yaaaaa(tescilli kabiliyetsiz )
olsun tatlım aramızda 3. ve 4. tedavilerini deneyenler deneyecek olanlar da varbenim yaş27 sorun sperm morfolojisi.ama benim ilk denemem.gülsu ile sohbet ederken geldim aranıza.daha önce aşılama filan denemedim.ilk tedavim olcak yani.
Merhaba arkadaslar
Kotu gunler geciriyorum ama allahimn izniyle atlatacagim
Mart ayinin sonunda positif gormustum fakat birkac gun sonra asiri kanamam baslamisti ve doktor dusuk yaptigimi soyledi,kanamam 6 7 gun saki saki devam etti,aradan bir hafta gecti ve bende asiri uyku,sabah migde bulantisi baslamisti tekrar test yaptim hala positif cikiyordu,doktoru aradim normal dedi vucut hala atmamis hcgyi dedi,benim israrima dayanamaip bi ugs randevusu verdi,gunler gecmek bilmedi ve randevu gunu ugsye girdigimde 8 hafta 4 gunluk hamileymisim kalbi atiyordu,sevincten soktan yigildim orda....hersey guzel gidiyordu,migde bulantim cogalmisti,utkudan gozumu acamiyordum,tam 11 hafta 3 gunluk olmustuk yine ugs randevumuz vardi,fakat bebegim beni birkacgun once birakmis kalb atisi yoktu..rabbim boylesini hayirlisini gormus dedik,bir hafta beklememizi soyledi doktor kendi dussun diye,olmazsa duruma gore bakariz dedi,ben hala tekrar gittigimde ugsde belji kalp atisini gorurum umuduyla bekledin ama malesef,bebegimin kesesi hic bozulmamis oylece duruyordu,bir hafta karnimda olu bebekle gezdim dusunun artik psikolojimi...bu cuma esim acile goturdu ila verdiler vaginal,iki gundur dusurmeye ugrasiyorum,haftaya tekrar bakacaklar egerki dusmemisse birde kurtaj olacagim...
Allahim bu yoldaki arkadaslarimin yaninda ol,herseyin hayirlisini dilemekten baska elden bisey gelmiyor..