2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

hayır canım tutmadı test günümden 1gün önce adet olmuştum
kötü düşünme tatlım hamilelik belirtileride adet belirtileriyle aynıymış inşallah hamilesindir

bende ilk denememde test günümden önce adet oldum sancılı hatta teste gitmice dedim fakat yinede gittim pozitif çıktı tüp bebekte olsa üstüne görme oluyo bazen adet olsanız dahi yapın testinizi :)

bende ilk denememde test günümden önce adet oldum sancılı hatta, teste gitmice dedim fakat yinede gittim pozitif çıktı tüp bebekte olsa üstüne görme oluyo bazen adet olsanız dahi yapın testinizi :) pardon iki defa gönderdim silemiyorum da :)

Son düzenleme:
şifacım bilgilerin derken heralde ilk sayfadaki listeyi kastettin ben vereyim benimki nedensiz psikolojik infertilite doktorum faruk buyru hastane florence nightingale ikinci denemem ve 21 mayıs test günüm :) sana özel msj attım ama olmadı daha çömezmişim msj yazma hakkım yokmuş bende buraya yazayım dedim

Son düzenleme:
bende ilk denememde test günümden önce adet oldum sancılı hatta teste gitmice dedim fakat yinede gittim pozitif çıktı tüp bebekte olsa üstüne görme oluyo bazen adet olsanız dahi yapın testinizi :)
evet dr larda diyorlar kanamaya rağmen pozitif çıkabilir

oluyor tatlım hepimizin başında çifter çifter mesajlar yerine çifter çifter bebişlerimiz gelse keşke

evet tatlım liste bilgileriydi isteğim 100 mesajtan sonra özel mesaj atabilirsin tamam canım bi ara yaşını da belirtirsin teşekkürler tatlım

canımmmmmmmm rabbim sabırlar versin inşallah çok üzüldüm yaa ne diycemi bilmiyorum:26::26::26:
en yakın zamnada tekrar hamiş kalırsın inşallah

ara ara karnım ağrıyodu önceki günler ama tuvalete biraz çok çıkmıştım ondan mı ağrıdı bilmiyorum bugün ağrımadı
sende nasıl belirtiler var

inşallah güzel sonuçlar alırsınız inanıyorum ve sizler için dua ediyorum..

güzel dileklerin için saol.inşallah müjdeli haberler veririm.korku ve heyecan yaşıyorum.3 yıldır beklediğim bir şey umarım vakti gelmiştir.Allah isteyen herkesi hayırlı ve sağlıklı eletlar versin..

aminnnn inşallah rabbim herkeze versin hayırlı evlatlar olsun.sıkıntıların ardından evletlerımızla hep gurur duyalım inşallah.

kızlar lütfen belirti aramayın takılmayın inanın gözlerim sonucu çok nankör bu belirtiler çok şaşırtıcı hep pozitif düşünün lütfen sitresten uzak olmak faydası çokkkk

katılıyorum sana şifacım.arkadaşlar tavsiyem belirtilere takılmayın ve stres yapmayın tadını çıkarın ve banyodan uzak durun diyorum.özelliklede sıcak suyla banyodan.
şifacım yaa bizde az aramadık belirti demi ama hepsi boşa çıkıyor işte..

işte bir 21 mayıs daha.bugün test sonucu bekleyen çok kişi var.bende dahil.:)

tolunay35 canım sende ekle bilgilerini

tabii ki canım :) ben 34 yaşındayım.ilk tedavim ege üniv de oldu kadın faktörlü inf. sebep sağ tüp kapalı.sonuç negatifti.şimdi tepecik egedoğumevinde başlıyorum hatta raporum yarın onaylanıyor bugün aradılar yarın hastaneye gideceğim muhtemelen en geç ayın sonuna doğru reglim ile birlikte başlayacak tedavim inşallah :)))ilk tedavimde hep kendimde problem aradım eşeledim durdum kendi kendimi.ama bu kez aynı hatayı yapmayacağım.olumlu olmaya çalışacağım şimdiden hamile topiklerine giriyorum olumlu düşünmek için...bebek eşyalarına bakıyorum doğum hikayeleri okuyorum.belki bu da pek doğru bir davranış değil ama kendi kendimi demoralize etmektense olumlu düşünmeye çalışıp bebeğimin benimle olacağına beynimi ikna edip pozitif olmam lazım ilk tedavimde bütün olumsuzlukları üzerime çektim çünki işte böööleeeeeeeeeeeeeee kafa mı şişirdim ne benle işiniz var valla

şifaa cııımm listemizi de güncelleyelim motive etsin dimi ne yaptım ettim beceremedim listeyi kopyalamayı ne kadar kabiliyetsiz bir gacıyım ben yaaaaa(tescilli kabiliyetsiz )

Son düzenleme:
Melisin canım yaa ne günlerdi onlar bende şu belirti var sende de var mı v.s. soru yağmuruna tutardık birbirimizi inşallah bu tedavilerde hepimiz emeklerimizin karşılığını göreceğiz

işte bir 21 mayıs daha.bugün test sonucu bekleyen çok kişi var.bende dahil.:)
canım yaa seni unutmuşum bi an kusuruma bakma sende bilgilerini ekle listemizde ismini görelim inşallah 21 mayıs da gülsuyla birlikte müjdelerinizi alalım

canım benimm yaa ne kafa patlatması çok memnun oldum aslında süper bir karar almışsın aynen devam et pozitife her daim koşmalıyızz inşallah sitressiz annemin göbişi pek bi rahatmış desin bebişin konsun sımsıkı tutunsun sana

şifaa cııımm listemizi de güncelleyelim motive etsin dimi ne yaptım ettim beceremedim listeyi kopyalamayı ne kadar kabiliyetsiz bir gacıyım ben yaaaaa(tescilli kabiliyetsiz )
canım tamam birazdan eklerim son sayfaya estağfirullah tatlım bugün site karmakarışık yanlarda reklamlar filan var sorun sistemdendir tatlım

benim yaş27 sorun sperm morfolojisi.ama benim ilk denemem.gülsu ile sohbet ederken geldim aranıza.daha önce aşılama filan denemedim.ilk tedavim olcak yani.

benim yaş27 sorun sperm morfolojisi.ama benim ilk denemem.gülsu ile sohbet ederken geldim aranıza.daha önce aşılama filan denemedim.ilk tedavim olcak yani.
olsun tatlım aramızda 3. ve 4. tedavilerini deneyenler deneyecek olanlar da var hayırlı olsun tatlım inşallah Rabbim daha fazla uğraştırmadan test gününde müjde vermeyi nasip etsin bizden önde olasın ki hamişlik tecrübelerinden yararlanırız

Son düzenleme:
Sifaaaaa şekerimmm topik açtın bize uğramaz oldun...
Noldu kız rakipmi olduk

canım geçmiş olsun,bende benzer şeyler yaşadım, ilk denememde bir sevinip bir üzülüyorduk çok maceralı geçmişti. sonunda düşük yaptım. bana düşmesi için verdikleri ilaçla 10 saatlik sancı ile düşürmüştüm, inşallah daha uzun sürmeden atlatır sağlığına kavuşursun canım. 2. tedaviye başladım bile zaman çabuk geçiyor, yeterki eşin ve senin sağlığın iyi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…