2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

kızlar bugün opu oldum, iyi geçti bir sıkıntımda yok ama 2 tane toplanabildi. bakalım transfer aşamasına gelebilecekmiyiz.

Sifaaaaa şekerimmm topik açtın bize uğramaz oldun...
Noldu kız rakipmi olduk:KK1:
canımm egunalimm hoş geldin :KK19::KK54: valla sadece ev sahibi olmak istedim konu açtığım gün :21: geldik bugüne kadar aşkolsun ne rakibi :KK20::KK19::KK19::KK19::KK19:sen benim güzel yürekli arkadaşımsın :KK54: severim seni bilirsin :KK16::KK16::KK16::KK16: canım yaaa aslında eskisi gibi kk faal değilim :KK6: örgü ilgi alanım siparişle örgü örmekle meşgulüm 2. tedaviye ne katkım olursa diye :KK15::KK16: dualarımdasın canımsın :KK54:

kızlar bugün opu oldum, iyi geçti bir sıkıntımda yok ama 2 tane toplanabildi. bakalım transfer aşamasına gelebilecekmiyiz.
canım haydi işin zorunu atlattın en zevkli heyecanlı kısım transfer :KK9::KK34: olsun tatlım nasipte 2 taneymiş hiç dert etme :KK19: derin arkadaşımızı hatırlar mısın bilmiyorum :KK28: tek embrio transferi ve sanırım 2. gün ve 2. kaliteli embriosu ile müjdesi nasip oldu şükür :KK49::KK52: yeterki Rabbim ol desin :KK19: bak inşallah sendende müjde alıcazz :KK49::KK19:

canımm egunalimm hoş geldin :KK19::KK54: valla sadece ev sahibi olmak istedim konu açtığım gün :21: geldik bugüne kadar aşkolsun ne rakibi :KK20::KK19::KK19::KK19::KK19:sen benim güzel yürekli arkadaşımsın :KK54: severim seni bilirsin :KK16::KK16::KK16::KK16: canım yaaa aslında eskisi gibi kk faal değilim :KK6: örgü ilgi alanım siparişle örgü örmekle meşgulüm 2. tedaviye ne katkım olursa diye :KK15::KK16: dualarımdasın canımsın :KK54:

canım haydi işin zorunu atlattın en zevkli heyecanlı kısım transfer :KK9::KK34: olsun tatlım nasipte 2 taneymiş hiç dert etme :KK19: derin arkadaşımızı hatırlar mısın bilmiyorum :KK28: tek embrio transferi ve sanırım 2. gün ve 2. kaliteli embriosu ile müjdesi nasip oldu şükür :KK49::KK52: yeterki Rabbim ol desin :KK19: bak inşallah sendende müjde alıcazz :KK49::KK19:

günaydın herkeze nasılsınız bugün benim acayip bi karın ağrım var neden bilmem adet zamanımda deyil ama:KK5:

günaydın herkeze nasılsınız bugün benim acayip bi karın ağrım var neden bilmem adet zamanımda deyil ama:KK5:
benden de tünaydın tatlım :KK16: geçmiş olsun yaa üşüttün mü acaba :26: benim adet yaklaşıyor bakalımm hafta sonuna kadar süresi var canım isterse buyursun gelsin :KK19:

SLM ARKADAŞLAR NASILSINIZ İNŞ. İYİSİNİZDİR.ben hala adet dönemini bekliyorum.
sugarbaby arkadaşım hatırlarsın beni beraber beklemiştik senle ilk denememizde. ben ikinciyide denedim opu oldum. 8 toplandı 4 kaldı donruldu. bir dahaki ay transfer olacak inş. benim için heyecanlı bekleyiş başlayacak.
rabbim sana sabır versin. sanırım kanamanda 1. düştü 2. kaldı. çünkü ikizdi senin. inş. yüzün gülecek arkadaşım sıkma hiç canını. en azından hamile kalabildiğini biliyorsun:KK19:

:nazar:TEDAVİDE OLAN ARKADAŞLARIMIZ:nazar:
ADIYAŞINEDENİMERKEZİDENEMEAŞAMA
sifaa
29Tüpler Fonksiyonel Değiller+ Rezerv Azlığı + FMF (Ailevi Akdeniz Ateşi)Kayseri Acıbadem
2​
Eylül AyındaTedaviye Başlayacak
mnkprmk
profilepic358777_1.gif
32Rezerv AzlığıAmerikan Hastanesi
2​
Mayıs Ayında Başlayacak:nazar:
Kullanığı İlaçlar: Folik asit+Vitamin+Bıosteron+Coraspirin
inci_tanesi
27Genetik HastalıkMemorial Hastanesi
2​
Bir Dahaki Denemeye :KK31:
gülsu
32Erkek İnfertilitesiAntalya Tüp Bebek Merkezi
2​
21 Mayıs Test Günü:nazar:
nmelis24Erkek İnfertilitesiKayseri Tüp Bebek Merkezi
2​
Temmuz Ayında Tedaviye Başlayacak :nazar:
Kullandığı İlaçlar: bıosteron (2 Ay Kullanılacak )
Eşi: coenzyme Q-10 (2 Ay Kullanılacak )
elca
25Sebepsiz İnfertiliteKayseri Acıbadem
2​
Haziran Ayında Tedaviye Başlayacak :nazar:
giz1978
03.jpg
33Rezerv Azlığı+Kan Pıhtılaşması+Eşinde Hareket SorunuZekai Tahir Burak Hastanesi
2​
14 Mayısta Tedaviye Başladı :nazar:
Kullandığı İlaçlar: Dhea 25mg+Folbiol+Corasprin
eşi: Zinco + Keçi Boynuzu Pekmezi
tuanamasal
profilepic376386_1.gif
26AzospermKadıköy Acıbadem
2​
Enfeksiyon Oluştuğu İçin Ertelendi :KK31:
(Dondurulmuşla) Başlıyor :nazar: (40 Gün Sonra Transfer :nazar:)
Kullandığı İlaçlar: Estrofem
mmine35Sebepsiz İnfertiliteİstanbul (Merkez Henüz Belli Değil)
2​
Haziran Ya da Temmuz Ayında Başlayacak :nazar:
Akupuntura Başladı
Kullandığı İlaç : Folik Asit
lazkopat36Sebepsiz İnfertiliteBursa
2​
Mayıs Ayında Başlayacak :nazar:
pervn27Erkek İnfertilitesiAnkara Gata
2​
Haziran Ayında Başlayacak ,( Bu Kez Yumurta Takibi Yapılarak İlerleyecek İlaçlar Yumurtaların Kalitesi Üzerinde Değerlendirilecek ) :nazar:
Durulife
33Rezerv AzlığıAnkara Başkent Üniversite Hastanesi
2​
14 Mayısta Opu Oldu :nazar:
Kullandığı İlaçlar: Biosteron Dhea
ilayda25537...Zeynep Kamil Hastanesi
2​
Rapor Çıkartıyor :nazar:
198325
profilepic348834_1.gif
.........
2​
Dondurulmuş Transferi Gerçekleşti :nazar:
22 Nisan Test Günü :26:
derin28
30eşinin az spermi olmasıEge Üniversitesi
2​
Şükürler Olsun Bebişi Göbişinde :KK49: :nazar:
omerbetul36Azosperm + Hipotroidi + Şeker hastası + Miyom var...
2​
Şekeri Biraz Yükseldiği İçin İNSÜLİN kullanıyor :nazar:
Tedavi İçin Gerekli Testleri Yaptırıyor
encan
31Tubal FaktörAntalya Tüp Bebek Merkezi
3​
Haziran Sonu Tedaviye Başlayacak :nazar:
sibelsah
...AzospermUludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi
2​
24 Nisan da Kısa ProtokolleTedaviye Başladı :nazar:
zerrin0632FSH Yüksekliği + Yumurta Rezerv Azlığı Fatih Hastanesi
2​
3-5 Ay Sonra Tedaviye Başlayacak :nazar:
Kullandığı İlaçlar:3 Aydır Dhea Kullanıyor
zlm_98829Yumurta Kalitesi DüşükAnkada Tüp Bebek Merkezi (Adana)
2​
27 Nisanda OPU Oldu ( 1,5 Ay Sonra Transfer) :nazar:
yildizimmmm
03.jpg
25Polistik Over Kayseri Acıbadem
2​
16 Mayıs Test Günü :nazar:
HEOZ
3310 cmlik Çikolata Kisti + 4. Evre Endometriozis
Rezerv Azlığı + Tüplerde Şekil Bozukluğu
Ankada Tüp Bebek Merkezi ADANA
2​
9 Mayıs da Opu Oldu(Endometrium Su Toplamış ) :nazar:
4 Adet Embriosu Donduruldu :nazar:
zince
33Eşinin sperm morfolojisi % 1 + Yumurta Rezerv AzlığıÖzel Smyrna Art Tüp Bebek ve Kadın Sağlığı Dal Merkezi (İzmir )
2​
5 Mayısta Dr. a Gidecek Çok Yakında Tedaviye Başlayacak :nazar:
Kullandığı İlaçlar: Biosteron
Eşi: proxeed plus
papatya_ozmen
27Sebepsiz İnfertilite Kayseri Acıbadem
4​
14 Mayıs Transfer oldu :nazar:
DevilOrAngel
profilepic242131_1.gif
...Nedensiz Psikolojik İnfertilite Florence Nightingale Hastanesi Dr. Faruk Buyru
2​
21 Mayıs Test Günü :nazar:
tolunay35
34Kadın Faktörlü İnfertilite, Sebep Sağ Tüp Kapalı Tepecik Ege Doğumevi
2​
Mayıs Ayı Sonu (Kırmızılar Gelince ) Tedaviye Başlayacak :nazar:
world07 27 Sperm Morfolojisi ...
1​
21 Mayıs Test Günü :nazar:
[TR]

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

SLM ARKADAŞLAR NASILSINIZ İNŞ. İYİSİNİZDİR.ben hala adet dönemini bekliyorum.
sugarbaby arkadaşım hatırlarsın beni beraber beklemiştik senle ilk denememizde. ben ikinciyide denedim opu oldum. 8 toplandı 4 kaldı donruldu. bir dahaki ay transfer olacak inş. benim için heyecanlı bekleyiş başlayacak.
rabbim sana sabır versin. sanırım kanamanda 1. düştü 2. kaldı. çünkü ikizdi senin. inş. yüzün gülecek arkadaşım sıkma hiç canını. en azından hamile kalabildiğini biliyorsun:KK19:
canım heozum hoş geldin :KK19::KK16: hadi inşallah sıkıntısız devam etsin bebişin göbişine konsun sımsıkı tutunsun seni hiç bırakmasın canım benim :KK49: tatlı bir bekleyiş var inşallah gecikmeden gelir kırmızılar :KK34: :KK54:

canım heozum hoş geldin :KK19::KK16: hadi inşallah sıkıntısız devam etsin bebişin göbişine konsun sımsıkı tutunsun seni hiç bırakmasın canım benim :KK49: tatlı bir bekleyiş var inşallah gecikmeden gelir kırmızılar :KK34: :KK54:

valla senden hergün bir porsiyon almak lazım. maşallah tatlı dilli iyi yürekli bir insansın. moralimi yükseltiyor senin msjların:KK19:

valla senden hergün bir porsiyon almak lazım. maşallah tatlı dilli iyi yürekli bir insansın. moralimi yükseltiyor senin msjların:KK19:
canım benimm yaaaa yüzünüzde tebessüm bırakabiliyorsam ne mutlu bana :87: inşallah tam gaz pozitif enerjilerimizle sitresten tamamen uzak kalalım vee mutlu son :KK52::KK49::KK19::KK16:

Meraba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım................lütfen bana yardımcı olun!
5 yıllık evliyim 2defa düşük daha sonrada 2 defa dış gebelik geçirdim. normal yoldan hamile kalma sansım kalmadı. Enson tüp denedim oda 5 haftalıkken düştü. Kan tahlillerinde heterezigot çıkıyorum. Düşüklerimin nedenini herkes farklı söylüyor. Ankarada Lütfü Önderoğluna gittim nederece faydalı olacak bilemiyorum.EN KÖTÜSÜ MENAPOZA GİRECEĞİM SÖYLENİYOR çok zamanım kalmadı sesimi duyan mesaj atsın

Son düzenleme:
Meraba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım................lütfen bana yardımcı olun!
5 yıllık evliyim 2defa düşük daha sonrada 2 defa dış gebelik geçirdim. normal yoldan hamile kalma sansım kalmadı. Enson tüp denedim oda 5 haftalıkken düştü. Kan tahlillerinde heterezigot çıkıyorum. Düşüklerimin nedenini herkes farklı söylüyor. Ankarada Lütfü önder oğluna gittim nederece faydalı olacak bilemiyorum.EN KÖTÜSÜ MENAPOZA GİRECEĞİM SÖYLENİYOR çok zamanım kalmadı sesimi duyan mesaj atsın
canım hoş geldin :KK5: çok ama çok üzüldüm :KK43:çokk geçmiş olsun tatlımm yaa :KK5: heterezigot nedir ne demektir hiç bir bilgim yok :26: Rabbim acil şifalar versin ben mesajını okudukça kan pıhtılaşması sorunun olabileceğini tahmin ettim :KK28: (tekrarlayan düşüklerde genelde bu sonuç çıkıyor :KK5:) fsh sonucun kaç çıktı :26: bende de yumurta rezerv sorunu var erken menopos rsikiyle karşıkarşıyayım :KK14: Yüce Rabbim dilesin tüm engellerimizi ortadan kaldırsın bizlerinde yüzü gülsün inşş hayırlı ve sağlıklı evlatlarımızın mis kokularını koklayalım inşşş :KK31::KK16:

Son düzenleme:
5 yıllık evliyim 2defa düşük daha sonrada 2 defa dış gebelik geçirdim. normal yoldan hamile kalma sansım kalmadı. Enson tüp denedim oda 5 haftalıkken düştü. Kan tahlillerinde heterezigot çıkıyorum. Düşüklerimin nedenini herkes farklı söylüyor. Ankarada Lütfü Önderoğluna gittim nederece faydalı olacak bilemiyorum.EN KÖTÜSÜ MENAPOZA GİRECEĞİM SÖYLENİYOR çok zamanım kalmadı sesimi duyan mesaj atsın

hoşgeldiniz aramıza sizde.üzüldüm durumunuza rabbim acil şifa versin ve en kısa sürede bebişiniz olur inşallah:KK49::KK49:

evet şifacım kan pıhtılaşması edometrium inceliği ne ararsan var bende Allah sanada yardım etsin her şeyin hayırlısını versin

yaşımı belirtmeyi unutmuşum 30 :) son 5 gün kaldı teste günler geçmiyo hiç ağzrım sızım yok herşey yolunda müjdeli haberi veririm inşallah

X