Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bugün opu oldum, iyi geçti bir sıkıntımda yok ama 2 tane toplanabildi. bakalım transfer aşamasına gelebilecekmiyiz.
canımm egunalimm hoş geldin valla sadece ev sahibi olmak istedim konu açtığım gün geldik bugüne kadar aşkolsun ne rakibi sen benim güzel yürekli arkadaşımsın severim seni bilirsin canım yaaa aslında eskisi gibi kk faal değilim örgü ilgi alanım siparişle örgü örmekle meşgulüm 2. tedaviye ne katkım olursa diye dualarımdasın canımsınSifaaaaa şekerimmm topik açtın bize uğramaz oldun...
Noldu kız rakipmi olduk
canım haydi işin zorunu atlattın en zevkli heyecanlı kısım transfer olsun tatlım nasipte 2 taneymiş hiç dert etme derin arkadaşımızı hatırlar mısın bilmiyorum tek embrio transferi ve sanırım 2. gün ve 2. kaliteli embriosu ile müjdesi nasip oldu şükür yeterki Rabbim ol desin bak inşallah sendende müjde alıcazzkızlar bugün opu oldum, iyi geçti bir sıkıntımda yok ama 2 tane toplanabildi. bakalım transfer aşamasına gelebilecekmiyiz.
canımm egunalimm hoş geldin valla sadece ev sahibi olmak istedim konu açtığım gün geldik bugüne kadar aşkolsun ne rakibi sen benim güzel yürekli arkadaşımsın severim seni bilirsin canım yaaa aslında eskisi gibi kk faal değilim örgü ilgi alanım siparişle örgü örmekle meşgulüm 2. tedaviye ne katkım olursa diye dualarımdasın canımsın
canım haydi işin zorunu atlattın en zevkli heyecanlı kısım transfer olsun tatlım nasipte 2 taneymiş hiç dert etme derin arkadaşımızı hatırlar mısın bilmiyorum tek embrio transferi ve sanırım 2. gün ve 2. kaliteli embriosu ile müjdesi nasip oldu şükür yeterki Rabbim ol desin bak inşallah sendende müjde alıcazz
kızlar bugün opu oldum, iyi geçti bir sıkıntımda yok ama 2 tane toplanabildi. bakalım transfer aşamasına gelebilecekmiyiz.
benden de tünaydın tatlım geçmiş olsun yaa üşüttün mü acaba :26: benim adet yaklaşıyor bakalımm hafta sonuna kadar süresi var canım isterse buyursun gelsingünaydın herkeze nasılsınız bugün benim acayip bi karın ağrım var neden bilmem adet zamanımda deyil ama
TEDAVİDE OLAN ARKADAŞLARIMIZ[TR]
ADI YAŞI NEDENİ MERKEZİ DENEME AŞAMA sifaa 29 Tüpler Fonksiyonel Değiller+ Rezerv Azlığı + FMF (Ailevi Akdeniz Ateşi) Kayseri Acıbadem 2Eylül AyındaTedaviye Başlayacak mnkprmk 32 Rezerv Azlığı Amerikan Hastanesi 2Mayıs Ayında Başlayacak
Kullanığı İlaçlar: Folik asit+Vitamin+Bıosteron+Coraspirininci_tanesi 27 Genetik Hastalık Memorial Hastanesi 2Bir Dahaki Denemeye gülsu 32 Erkek İnfertilitesi Antalya Tüp Bebek Merkezi 221 Mayıs Test Günü nmelis 24 Erkek İnfertilitesi Kayseri Tüp Bebek Merkezi 2Temmuz Ayında Tedaviye Başlayacak
Kullandığı İlaçlar: bıosteron (2 Ay Kullanılacak )
Eşi: coenzyme Q-10 (2 Ay Kullanılacak )elca 25 Sebepsiz İnfertilite Kayseri Acıbadem 2Haziran Ayında Tedaviye Başlayacak giz1978 33 Rezerv Azlığı+Kan Pıhtılaşması+Eşinde Hareket Sorunu Zekai Tahir Burak Hastanesi 214 Mayısta Tedaviye Başladı
Kullandığı İlaçlar: Dhea 25mg+Folbiol+Corasprin
eşi: Zinco + Keçi Boynuzu Pekmezituanamasal 26 Azosperm Kadıköy Acıbadem 2Enfeksiyon Oluştuğu İçin Ertelendi
(Dondurulmuşla) Başlıyor (40 Gün Sonra Transfer )
Kullandığı İlaçlar: Estrofemmmine 35 Sebepsiz İnfertilite İstanbul (Merkez Henüz Belli Değil) 2Haziran Ya da Temmuz Ayında Başlayacak
Akupuntura Başladı
Kullandığı İlaç : Folik Asitlazkopat 36 Sebepsiz İnfertilite Bursa 2Mayıs Ayında Başlayacak pervn 27 Erkek İnfertilitesi Ankara Gata 2Haziran Ayında Başlayacak ,( Bu Kez Yumurta Takibi Yapılarak İlerleyecek İlaçlar Yumurtaların Kalitesi Üzerinde Değerlendirilecek ) Durulife 33 Rezerv Azlığı Ankara Başkent Üniversite Hastanesi 214 Mayısta Opu Oldu
Kullandığı İlaçlar: Biosteron Dheailayda255 37 ... Zeynep Kamil Hastanesi 2Rapor Çıkartıyor 198325 ... ... ... 2Dondurulmuş Transferi Gerçekleşti
22 Nisan Test Günü :26:derin28 30 eşinin az spermi olması Ege Üniversitesi 2Şükürler Olsun Bebişi Göbişinde omerbetul 36 Azosperm + Hipotroidi + Şeker hastası + Miyom var ... 2Şekeri Biraz Yükseldiği İçin İNSÜLİN kullanıyor
Tedavi İçin Gerekli Testleri Yaptırıyorencan 31 Tubal Faktör Antalya Tüp Bebek Merkezi 3Haziran Sonu Tedaviye Başlayacak sibelsah ... Azosperm Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi 224 Nisan da Kısa ProtokolleTedaviye Başladı zerrin06 32 FSH Yüksekliği + Yumurta Rezerv Azlığı Fatih Hastanesi 23-5 Ay Sonra Tedaviye Başlayacak
Kullandığı İlaçlar:3 Aydır Dhea Kullanıyorzlm_988 29 Yumurta Kalitesi Düşük Ankada Tüp Bebek Merkezi (Adana) 227 Nisanda OPU Oldu ( 1,5 Ay Sonra Transfer) yildizimmmm 25 Polistik Over Kayseri Acıbadem 216 Mayıs Test Günü HEOZ 33 10 cmlik Çikolata Kisti + 4. Evre Endometriozis
Rezerv Azlığı + Tüplerde Şekil BozukluğuAnkada Tüp Bebek Merkezi ADANA 29 Mayıs da Opu Oldu(Endometrium Su Toplamış )
4 Adet Embriosu Dondurulduzince 33 Eşinin sperm morfolojisi % 1 + Yumurta Rezerv Azlığı Özel Smyrna Art Tüp Bebek ve Kadın Sağlığı Dal Merkezi (İzmir ) 25 Mayısta Dr. a Gidecek Çok Yakında Tedaviye Başlayacak
Kullandığı İlaçlar: Biosteron
Eşi: proxeed pluspapatya_ozmen 27 Sebepsiz İnfertilite Kayseri Acıbadem 414 Mayıs Transfer oldu DevilOrAngel ... Nedensiz Psikolojik İnfertilite Florence Nightingale Hastanesi Dr. Faruk Buyru 221 Mayıs Test Günü tolunay35 34 Kadın Faktörlü İnfertilite, Sebep Sağ Tüp Kapalı Tepecik Ege Doğumevi 2Mayıs Ayı Sonu (Kırmızılar Gelince ) Tedaviye Başlayacak world07 27 Sperm Morfolojisi ... 121 Mayıs Test Günü
canım heozum hoş geldin hadi inşallah sıkıntısız devam etsin bebişin göbişine konsun sımsıkı tutunsun seni hiç bırakmasın canım benim tatlı bir bekleyiş var inşallah gecikmeden gelir kırmızılarSLM ARKADAŞLAR NASILSINIZ İNŞ. İYİSİNİZDİR.ben hala adet dönemini bekliyorum.
sugarbaby arkadaşım hatırlarsın beni beraber beklemiştik senle ilk denememizde. ben ikinciyide denedim opu oldum. 8 toplandı 4 kaldı donruldu. bir dahaki ay transfer olacak inş. benim için heyecanlı bekleyiş başlayacak.
rabbim sana sabır versin. sanırım kanamanda 1. düştü 2. kaldı. çünkü ikizdi senin. inş. yüzün gülecek arkadaşım sıkma hiç canını. en azından hamile kalabildiğini biliyorsun
canım heozum hoş geldin hadi inşallah sıkıntısız devam etsin bebişin göbişine konsun sımsıkı tutunsun seni hiç bırakmasın canım benim tatlı bir bekleyiş var inşallah gecikmeden gelir kırmızılar
rica ederim canım beğenmene sevindim ama inşallah çok kısa kalacağız bu listede herşey tez zamanda olsun bitsin inşallahhh hayırlı ve sağlıklıcaellerine sağlık şifaa çok güzel olmuş
canım benimm yaaaa yüzünüzde tebessüm bırakabiliyorsam ne mutlu bana :87: inşallah tam gaz pozitif enerjilerimizle sitresten tamamen uzak kalalım vee mutlu sonvalla senden hergün bir porsiyon almak lazım. maşallah tatlı dilli iyi yürekli bir insansın. moralimi yükseltiyor senin msjların
canım benimm yaaaa yüzünüzde tebessüm bırakabiliyorsam ne mutlu bana :87: inşallah tam gaz pozitif enerjilerimizle sitresten tamamen uzak kalalım vee mutlu son
82 doğumluyum 30 olmama 3 ay kaldıkaç yaşındasın?
canım hoş geldin çok ama çok üzüldüm çokk geçmiş olsun tatlımm yaa heterezigot nedir ne demektir hiç bir bilgim yok :26: Rabbim acil şifalar versin ben mesajını okudukça kan pıhtılaşması sorunun olabileceğini tahmin ettim (tekrarlayan düşüklerde genelde bu sonuç çıkıyor ) fsh sonucun kaç çıktı :26: bende de yumurta rezerv sorunu var erken menopos rsikiyle karşıkarşıyayım Yüce Rabbim dilesin tüm engellerimizi ortadan kaldırsın bizlerinde yüzü gülsün inşş hayırlı ve sağlıklı evlatlarımızın mis kokularını koklayalım inşşşMeraba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım................lütfen bana yardımcı olun!
5 yıllık evliyim 2defa düşük daha sonrada 2 defa dış gebelik geçirdim. normal yoldan hamile kalma sansım kalmadı. Enson tüp denedim oda 5 haftalıkken düştü. Kan tahlillerinde heterezigot çıkıyorum. Düşüklerimin nedenini herkes farklı söylüyor. Ankarada Lütfü önder oğluna gittim nederece faydalı olacak bilemiyorum.EN KÖTÜSÜ MENAPOZA GİRECEĞİM SÖYLENİYOR çok zamanım kalmadı sesimi duyan mesaj atsın
Meraba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım................lütfen bana yardımcı olun!
5 yıllık evliyim 2defa düşük daha sonrada 2 defa dış gebelik geçirdim. normal yoldan hamile kalma sansım kalmadı. Enson tüp denedim oda 5 haftalıkken düştü. Kan tahlillerinde heterezigot çıkıyorum. Düşüklerimin nedenini herkes farklı söylüyor. Ankarada Lütfü Önderoğluna gittim nederece faydalı olacak bilemiyorum.EN KÖTÜSÜ MENAPOZA GİRECEĞİM SÖYLENİYOR çok zamanım kalmadı sesimi duyan mesaj atsın