ahh evet yaa Rabbim hepimizin hanesine huzur versin inşallahCanım böyle olması inan daha iyi
Baksana hazade kuzum depresyona girmiş ciddi ciddi
Boşanmanın eşiğindeyim felan yazıyo
Psikolojisi bozulmuş
Allah yardımcısı olsun
Tatile gidecekmiş tatil iyi gelir inşallah
burdayım ben gülsum hoş geldin inşallah hamişlik belirtisi bunlar canımcığımmmmne yapıyorsunuz canlarım ben okuya okuya gelirken kimsecikler kalmamış...
world belim çok ağrıyor canım onun dışında bişey yok hayırlısı...inşallah güzel haberler alırız...olumsuzda olabilir ne yapalım herşeye hazırlıklı olmak lazım kader kısmet ...böyleolur sonra düzeliriz
hehe aklıma geliverdi
var canım :102:ablamlayım
demi yaaa bazen bende öyle oluyorumbiz herkesten gizli yaptırmıştık en çok bu yüzden hiç olmamış gibiyim
tamam tatlım aleyküm selamHıı tamam canım sen konuş ablanla selam söyle
1 gün önce yaptırırsın tatlım ya da bulunduğun yerden pazar günü bile olsa acil dr ları onaylıyorlar kan testiniinşallah öyledir tatlışım kısmet bakalım...21mayıs 29.gün oluyor bilmem o güne kadar beklemeli miyim 28.gün pazar oluyor pazar merkez kapalı mı acaba worl sen nasıl yapıcaksın...ayy neyse hayırlısı önünü ölçmeyimmmo günlere bir gelelim hayırlarla da :18:
ama online görünmüyordun ki :26: ben anlamadım bu kk kafayı mı yedi yaaaBizi nimetten saymıyorsun galiba
ama online görünmüyordun ki :26: ben anlamadım bu kk kafayı mı yedi yaaa
evet evet sana bir sır bile paylaştımNeyse hadi öyle olsun
Bitti mi telefon konuşman
Valla mııı bilmiyordummmMerve canım sana bişi söyliycem sakın kimseye söyleme olur mu
biliyomuusunnnnn yarın günlerden çarşamba
heee yaaa kimse bilmiyor sır bu taaaamm mıııValla mııı bilmiyordummm
o yüzden rahatça yazdım yaaa artık üye misafir kim varsa okusun sırrımız ortaya çıksınSır paylaşılmaz paylaşılınca sır olmaz
hayırdır inşallah haber vermeden çıkmayanlar bile terketti biziSenle benden başka kimse yok