2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

Burda sohbet ediyorsunuz beni niye çağırmıyorsunuz:63:
mervişkommm hoşgeldin gel cann gell :KK3::KK16:

O doktor halt etsin. Bazıları çok meraklı insanların moralini bozmaya.
aynen yaaaaa şöle suratına çakasım var haaaa o dr ların :KK22::KK4::KK15::KK33:

Yumurta yaşımı o ne ya ilk defa duydum:26:
yumurta rezerv sorunu yani 40 yaşındaki kadının fonksiyonu erken menopoz riskinin güyaaa ciddiyetini belirtmiş sanırım dr :KK22:

kociş şaşırıyo bana yaaaa :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: görmeden etmeden neye gülüyon diyo :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: bende mesajları okuyom yazıyomm böyle iletişim irtibat helindeyiz diyommm :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

mervişkommm hoşgeldin gel cann gell :KK3::KK16:

aynen yaaaaa şöle suratına çakasım var haaaa o dr ların :KK22::KK4::KK15::KK33:

yumurta rezerv sorunu yani 40 yaşındaki kadının fonksiyonu erken menopoz riskinin güyaaa ciddiyetini belirtmiş sanırım dr :KK22:
Hoşbulduk bebişkom:KK16:
Hiiii:KK30:öyle mii Aman Allah korusun
Bu doktorların her dediğine inansaydık ohooo:KK50:

gülsu sende belirti var mı.benim göğüsler inmişti dün bugün tekrar şişmeye başladı.ne oluyor yaa.diyorum ki ilaçlardan şişmişti.sonra indi.şimdi adet olcak diye tekrar şişiyor:18:

kociş şaşırıyo bana yaaaa :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: görmeden etmeden neye gülüyon diyo :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: bende mesajları okuyom yazıyomm böyle iletişim irtibat helindeyiz diyommm :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Öyle valla:)Benim kocişkom yok işe gitti yalnızım yine her zaman olduğu gibi:KK36:

Kızlar sanki tedavi olmadım sanki negatif sonuç almadım hepsi bir hayal, rüya gibi geliyor. Korkuyorum bu halimden. Bastırmaya çalışıyorum sanırım :26:

gülsu sende belirti var mı.benim göğüsler inmişti dün bugün tekrar şişmeye başladı.ne oluyor yaa.diyorum ki ilaçlardan şişmişti.sonra indi.şimdi adet olcak diye tekrar şişiyor:18:
canım inşallah iyiye delalettir :KK49::KK19::KK16:

Öyle valla:)Benim kocişkom yok işe gitti yalnızım yine her zaman olduğu gibi:KK36:
olsun tatlım :KK28: çalışılacak saatler farklı farklı :KK34: keselerimize bereket versin :KK16:

ne yapıyorsunuz canlarım ben okuya okuya gelirken kimsecikler kalmamış...:KK3:
world belim çok ağrıyor canım onun dışında bişey yok hayırlısı...inşallah güzel haberler alırız...olumsuzda olabilir ne yapalım herşeye hazırlıklı olmak lazım kader kısmet ...:KK37: böyleolur sonra düzeliriz

hehe aklıma geliverdi :KK53::KK53::KK53::KK53:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Sifam senin işin var herhalde:KK23::KK53: 40 saatte yazıyosun
var canım :102:ablamlayım

Kızlar sanki tedavi olmadım sanki negatif sonuç almadım hepsi bir hayal, rüya gibi geliyor. Korkuyorum bu halimden. Bastırmaya çalışıyorum sanırım :26:
demi yaaa bazen bende öyle oluyorum :KK25: biz herkesten gizli yaptırmıştık en çok bu yüzden hiç olmamış gibiyim :KK30:

Canım böyle olması inan daha iyi:KK34:
Baksana hazade kuzum depresyona girmiş ciddi ciddi
Boşanmanın eşiğindeyim felan yazıyo
Psikolojisi bozulmuş
Allah yardımcısı olsun
Tatile gidecekmiş tatil iyi gelir inşallah

ne yapıyorsunuz canlarım ben okuya okuya gelirken kimsecikler kalmamış...:KK3:
world belim çok ağrıyor canım onun dışında bişey yok hayırlısı...inşallah güzel haberler alırız...olumsuzda olabilir ne yapalım herşeye hazırlıklı olmak lazım kader kısmet ...:KK37: böyleolur sonra düzeliriz

X