• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. Transfer sonrası beta değerleri?

rubbyT

♕ إله
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Kızlar selam, 1. Denemem maalesef olumsuz olmuştu. İkinci deneme sonunda beta değerlerim aşağıdaki gibi benimki ikinci teste iki katından yüksek çıktı. Böyle sonuç alıp sonrasında Neler yaşadınız?? Ben yakın ailemle paylaşmak istiyorum ama kese ve kalp atışını da beklesem mi diyorum yardım ediin siz neler yaptınız?
10.gün 139,3
12.gün 459.4

Son düzenleme:
Hadi hayırlı olsun🦋❤️.
Zaten idrar testinizden söylemiştik.

E nabızdan şimdi girdim size yazmak için benim ilk test sonucum betahcg 526.16. (Doğal yolla gebe kaldım)
Doktorlarım bu değerin çok iyi olduğunu bir daha test yaptırmama gerek olmadığını söyledi.
Tabi ben iki kere daha yaptırmıştım😂.

Degeriniz gayet iyi söylemek istiyor iseniz söyleyin.

Bu arada e nabızda gebelik testi çıkmıyor diyenler yanılıyor, tüm gebelik test sonuçlarımı e nabızdan görüyorum. E nabızda tüm yapılan testler görülüyor. Bazı arkadaş soruyor onlar için yazdım.

Hadi hayırlı olsun🦋❤️.
Zaten idrar testinizden söylemiştik.

E nabızdan şimdi girdim size yazmak için benim ilk test sonucum betahcg 526.16. (Doğal yolla gebe kaldım)
Doktorlarım bu değerin çok iyi olduğunu bir daha test yaptırmama gerek olmadığını söyledi.
Tabi ben iki kere daha yaptırmıştım😂.

Degeriniz gayet iyi söylemek istiyor iseniz söyleyin.

Bu arada e nabızda gebelik testi çıkmıyor diyenler yanılıyor, tüm gebelik test sonuçlarımı e nabızdan görüyorum. E nabızda tüm yapılan testler görülüyor. Bazı arkadaş soruyor onlar için yazdım.
Çok çooook teşekkür ederim güzel yorumunuz için içim ferahlıyor böyle tecrübeleri duyunca🧡 ben paylaşmak istiyorum ama eşim keseyi bekle diyor çok aradayım😅
bilgilendirme de çok faydalı oldu bence👍🏻

Kızlar selam, 1. Denemem maalesef olumsuz olmuştu. İkinci deneme sonunda beta değerlerim aşağıdaki gibi benimki ikinci teste iki katından yüksek çıktı. Böyle sonuç alıp sonrasında Neler yaşadınız?? Ben yakın ailemle paylaşmak istiyorum ama kese ve kalp atışını da beklesem mi diyorum yardım ediin siz neler yaptınız?
10.gün 139,3
12.gün 459.4
Gayet güzel canım değerlerin. Ben beklemeni öneririm kalp atışını bari duy öyle söyle

Kafam karıştı vallahi ama galiba beklicem çünkü eşimde istemiyor bekleyelim diyor🫠 sonucu güzel olsun rabbim sesini duymayı nasip etsin de beklerim 3 hafta daha

Bende kalp atışına kadar söylememeyi tercih ettm kimseyi ümitlendirmemek adına.. kalp atışını duyduktan sonra ailemize söylicez. Sebebi ise bizim gebeliklerimiz bu olmazsa 2 ay sonra deneriz olur diebilceğimiz gebeliklerden değil. Bi sonraki transferde tutup tutmıcağı ne kadar bekliceğimiz belirsiz ve bı süreçte insanlara laf anlatmakta çok zor bir de üstüne sen strese giriosun böyle zamanda

Evet doğru bende beklicem ne kadar zor olsa da sonu güzel olsun inşallah 🤲🏻

10.gün 139,3
12.gün 459.4
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin
Benim 9. Gün 98, 11. Gün 353tü. Doktorum 3. Teste gerek duymadı. Hatta bu sonuçla kimyasal beklenmez dedi.
Amaaaa tüp bebekte rahat bir nefes alamıyoruz ki!
Kimyasal riski var.
Kese oluşmama ihtimali var
Kese oluşup bebek oluşmama ihtimali var.
Hepsi olup kalp atışı duyulmama riski var.
Kalbin sonradan durma riski var.
Örneğin ben pozitif görmüştüm ama kese randevusundan birkaç gün önce kanama yaşadım. Nasıl korktum anlatamam.
Dilerim bu yoldaki hiç kimse bunlarla sınanmasın.
Ama bu kadar hassas ve riskli bir süreçken kalp atışına kadar beklemekte fayda var.

Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin
Benim 9. Gün 98, 11. Gün 353tü. Doktorum 3. Teste gerek duymadı. Hatta bu sonuçla kimyasal beklenmez dedi.
Amaaaa tüp bebekte rahat bir nefes alamıyoruz ki!
Kimyasal riski var.
Kese oluşmama ihtimali var
Kese oluşup bebek oluşmama ihtimali var.
Hepsi olup kalp atışı duyulmama riski var.
Kalbin sonradan durma riski var.
Örneğin ben pozitif görmüştüm ama kese randevusundan birkaç gün önce kanama yaşadım. Nasıl korktum anlatamam.
Dilerim bu yoldaki hiç kimse bunlarla sınanmasın.
Ama bu kadar hassas ve riskli bir süreçken kalp atışına kadar beklemekte fayda var.

Çok teşekkür ederim inşallah🤲🏻 Sizin oran benimkine benziyormuş. Evet kaygı hiç bitmiyor gerçekten sürekli sorgulama şüphe içinde günler geçiyor. Kendimi rahatlatmaya özen gösteriyorum olumlu düşünmeye çalışıyorum inşallah rabbim sonunda kucağıma almayı nasip eder. İsteyen tüm herkese sağlıkla inşallah

Back
X