Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kiz allah sana ne diyim hemi ben kocaya hic oyle seyler denirmi elbet oyle dusunurr sen sus deme birsey seni 62 kg oldugunda gorsun bakalim kim kafayi yioyecek :92:

gel bacim gel
kiz zaten vermiyor izin kaptanimizz ama iste gelemiyorum muhabbete katilamiyorum diye deli oluyorum stres yaptim kiloda veremiyorum tabi haliyle

menüde diyet yemekleri ve içecek olarak ta yeşil cay ve 5i1yerde var
spor olsun dıyede göbek atıcaz hepberaber.2 ay oryantal kursuna gıtmıştım.sizin için dansözlük yapıcam
aman bu nasil menu be kutlama yapiyoruz pasta borek felan varsa gelirimm
bende emziriyorum 14 ünde 6 aylık olcak .biz ek gıdaya getik 4.ayda mama veriyordum arada dr onun yerine ek gıdaya başlattı canım
ay allahim esirgesinn ya ne guzel sen devam et emzirmeye anne sutunu alan cocuk gibisi varmi benim oglan 6 yasinda bir sene emzirdim maasallahi var su zamana kadar tik demedii nazarlardan korusun allahimm kizimi 4 ay emzirdim zayif birsey ufacik seye hastalanip kaliyor valla
hergun tartilmamak gerekiyor diye biliyorum ben sadece haftada bir defa, cuma sabahlari, ac kardina wc den sonra, hafif bir kiyafetle tartiliyorum. arada cok tartilasim geliyor ama yoooook bekliyorum daha heyacan verici.
valla kusum bende oyle biliyorum ama siki diyet yaparken mumkun degil tartilmamk yani sende bayagi sabr var demekki
gecmis olsun allah beterinden saklasin insallah iyidir simdi kizin
gunaydin tunaydin minnik kuusm kiz vallaha icime bir heyacan koydun ha benimde hemencecik zayiflayasim geldi be
hee menüde yeşil çay var canım..tekrar almaya niyetimiz yok yaniii..
neese sen o toplantılarına git.hani şu pasta toplantıları..ehhh seninde 90 olma gününü kutlarıs kııısss
kiz sus ben yesil cay icmiyom bilmiyonmu cay olabilir hadi normalde kahve iyi olurduda sayende kahve icmez oldum kina yak
hem benim toplantilarim pastali borekli olmuyor bacim kac kez dedim aaa is icin gittigim toplantilarda sadece cay iciyoruz baska birsey yok bosuna heveslenme yani 90 i kutlayacagin gunlerr yok guzelim olsa olsa 70i kutlayacak gunun elir ay sonunda insallahh
[/I]
afaerim kizz valla seni cok taktir ettim haberin olsunn siz zayiflayin bakalim ben oldugum yerde kaldim cok morelim bozukk
canım ben de çok yeni bu uygulamaya geçmiştim haftada bir cuma tartılıyodum..ama şimdi minnoşumun yaptığı çizelgeyi tutturmam lazım.o yüzden her sabah tartılmam gerekiyor yaaa
kiz hadi bir gun tartildiginda o gr mi veremezsen ne olacak hahahaaa neyse sen ogun oldugunda bana dede azcik morelim yerine gelsin gerci cuma gunu cok keyiflendim ama kilondan oturu cabuk bitti keyifm sabahina verdigin icin sen deam et yemeye bacimm beynine guzel kotlamasanda olur yanii yada sen benim mesajlari yuksek sesle oku beynin saa istahliligi kotlasin

canım sağıpta verirsen emmeyi unutur sonra eğer fazlaysa sütün sağ sakla o zaman .ama sağıp bibeonla falan verme emmiyo sonra

İyi akşamlar kızlar.arkadasım yanına gıttım geldım.bebişi uzaktanda olsa sevdım.rabbım herkese annelık duygusunu yasatsın .

neysem bugünkü yediklerim

sabah uyanınca:1 bardak sırkelı su 1 mandalına

kahvaltı:kepek ekmeğinden tost yaptım yedım 1 bardak ta elma çayı

öğlen: hastanede arkadasımın yanındaydım orda 1 bardak meyve suyu ikram ettıler onu ıctım

akşam: saat 5 gıbı 1 büyük kase corba 1 tabak yoğurt 1 dilim ekmek 1 köfte 2yk sütlaç

2 lıtre su ıctım

teyzeleri kızım hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ediyor.şu an iyi çok şükür.o dişini kaybetti.küçüğümün ilk dişleri çıktı bugün.

canım öğlen gecmişi okuyamamıştım sımdı gördüm çok gecmiş olsun.allahtan süt dişiymiş.sende korkmuşsun baya.neyse gectı bıttı cok sukur.kızını öptüm kocaamn

Minnoşum ve akrebim hergün tartılmak sizce sakıncalı değilmi?eğer gün kılo veremezsenız morlaınız bozulacak motivasyonunuz düşecek.umutsuzluğa kapılıp rejimi bozma ihtimaliniz doğacak haksızmıyım kızlar yinede en ıyısını siz bılırısnız tabı.bende tartılmamak ıcın zor tutuyorum kendımı ama tartılınca eğer fazla cıkarsam morlaım bozuluyor konsantre olamıyorum

neslim sende strese gırme.bak misafırlerınde gıtmiş artık zaman bulabılırsın buraya gırmek ıcın.takıl bize gitsin şu kılocuklar sonra yılbasında söz partı yaptığımızda pasta börek yemene izin vericez

maşallah kaptanım ya nasıl kalkıyorusn bu saatte.ben hergün 3 defa alarmı kapatıyorum sabahları kalkamıyorum bir türlü benım kadar uykucu bırı yok sanırım.helal olsun sana.özeniyorum valla

canım maşallah bebeğin olmasına rağmen baya spor yapmışsın.tebrık ederım canım.spor yapmak zayıflarken cok önemli.bende zorsuna zorsuna yapıyorum valla.yürümeyi cok severım ama hava soğuk yürüyüşüde kestım .yaz olsa cıkardım ne güzel yürürdüm temız havada.konyada akşamlrı dumandan hava kırlılığınden dışarı cıkılmıyor.boğuluyorsun resmen.

akrep harikasin
herzaman idealinde olanlar anlattiklarin
bebek oldugundan beri bende kendimce erken kalkiyorum ama bu en fazla yedi oluyor
bende daha erken kalkmayi deneyecegim

canım sağıpta verirsen emmeyi unutur sonra eğer fazlaysa sütün sağ sakla o zaman .ama sağıp bibeonla falan verme emmiyo sonra

artik 5,5 aylik oldu kolay kolay birakmaz beni ama bazi zorunlu durumlarda birberon almasini isterdim. mesela bir kac saatligine babaanneye birakabilmek icin falan yani. bizim arkadas kesinlikle ne biberondan ne kasikla ne sulukla sut icmiyor. sulugu ile su veriyorum iciyor sut vermeyi denedim agzindan geri disari cikariyor, sasirdim kaldim.

bugun disaridaydik bizde 10.30 da yaptigim kahvaltidan sonra meyve atistirmalari disinda birsey yememistim. eve donme yolunda acliktan bayilmak uzereydim ve elimizdeki son meyvlerde tukenmisti ben acligimin degil eve gidince nasil az yemek icin kendime hakim olacagimin derdine dusmustum. eve geldim once kizimin rahatini sagladim sonra kendime baslangic olarak br salataligi diklemesine dorde bolup tuzladim ve sakin sakin yedim. ben salataligimi yerken corbam isindi bir kase corbamida yedim yine sakin, konsantre olarak keyifle artik sakinlesmistim ve pilava gecebilirdim biraz pilav ve yrandan sonra tika basa doygunluk hissetmeden yemek faslini sonlandirmistim. tabi bir saate yayilmis oldu aksam yemegim. o acliga ragmen kendime hakim olabildigim icin mutluyum.
bu arada salataliklardan bir tanesini henuz 5,5 aylik olan kizimin eline verdim bende topige bakiyordum vermemle kizimin ik mik sesler cikarmasi bir oldu ben ne oluyor deyip kizimi toparlarken ona gore buyuk sayilabilecek bir parca salataligi yutuverdi kizim. neyseki korkulacak bir sey olmadi.

kiz elleme tartilsinlar bacum elbet fire verecek akrep sonrda hopp kendini yemekte bulacak benim isime gelir yani :)))
partiye gelince bacim valla bu bana iyi geldi simdi o pastalari yemek icinde olsa ben kilo veririm sen kafani yorma
dedigin gibi suan kimse yok isleride halllettim toplantimda bu ay fazla olmaz o gecen aya ozel birseydi
kimse gelmezse burdayim hatta yarin su fazla gelen kilolar yuzunden lapa diyeti yapacagimm insallah tabi

akrep harikasin
herzaman idealinde olanlar anlattiklarin
bebek oldugundan beri bende kendimce erken kalkiyorum ama bu en fazla yedi oluyor
bende daha erken kalkmayi deneyecegim

kiz 7 iyi daha erken nasil kalkacan bosver yat sende canim valla benim elimde olsa paso yatarim ama saat 5.5ta kalkanlardanimm bende

valla tebrikler ne guzel beslenmissin sen ya darisi bana olsun onsallah
kiz bu topige bakim derken biz neler yaktik aman sende cocugun bogazinda felan durdurma dikkat et bacum

arkadaşım meyve fileleri var bebekler için.ben de alacağım.tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…