akrebım cızelegeme gore bende dogru gıdıyorum cok sukur aynen hergunn tartılıcam
mecbur ama napalım hergun 275 gr vermemm lazım dun kocısıme dıyorum hergun 275 gr
verırsem yılbasında 62 kılo oluurum eger hergun 160 gr verırsem yılbasında 65 olurum deıdm
vah benım karımm kafayı yemıss gıttı gul gııbı kadın dıyor
vallaa evet bıraz psıkopata baglamıs gıbı gorunsem de hıc kacarı yok akrebım
hergunn gıdecek 275 grr
gel bacim gelhemen geliyorum çaya neslim.açık olsun ama çayım
boşver neslim izin alıp ayrılma.suan vicdan azabı cekıyorsun yedığın ıcın ayrılsan cekmezsin bak
sen gel her zaman takıma biz seni motive ederiz :)
aman bu nasil menu be kutlama yapiyoruz pasta borek felan varsa gelirimm
menüde diyet yemekleri ve içecek olarak ta yeşil cay ve 5i1yerde var
spor olsun dıyede göbek atıcaz hepberaber.2 ay oryantal kursuna gıtmıştım.sizin için dansözlük yapıcam
ay allahim esirgesinn ya ne guzel sen devam et emzirmeye anne sutunu alan cocuk gibisi varmi benim oglan 6 yasinda bir sene emzirdim maasallahi var su zamana kadar tik demedii nazarlardan korusun allahimm kizimi 4 ay emzirdim zayif birsey ufacik seye hastalanip kaliyor vallabende emziriyorum 14 ünde 6 aylık olcak .biz ek gıdaya getik 4.ayda mama veriyordum arada dr onun yerine ek gıdaya başlattı canım
valla kusum bende oyle biliyorum ama siki diyet yaparken mumkun degil tartilmamk yani sende bayagi sabr var demekkihergun tartilmamak gerekiyor diye biliyorum ben sadece haftada bir defa, cuma sabahlari, ac kardina wc den sonra, hafif bir kiyafetle tartiliyorum. arada cok tartilasim geliyor ama yoooook bekliyorum daha heyacan verici.
gecmis olsun allah beterinden saklasin insallah iyidir simdi kizinherkese günaydınlar.dün benim için verimli bir gün oldu.kahvaltımı tam düşündüğüm gibi yaptım.ara öğünümde meyvemi yedim.ev işleri çocukların ödevi maması derken öğle öğünüm kuş oldu gitti.ikindiye hazırlanırken büyük kızım ağzı yüzü kan içinde bağıra çağıra yanıma gelince ne yemeği, dünyayı gözüm görmedi.yüz üstü düşüp dişini kırmış .şükür ki süt dişi.akşam can acısıyla doğru dürüst bir şey yiyemedi yavrucuğum.o yiyemeyince benimde boğazımdan geçmedi.çorba içip kalktım masadan.
gunaydin tunaydin minnik kuusm kiz vallaha icime bir heyacan koydun ha benimde hemencecik zayiflayasim geldi beGÜNAYDIN KIZLARRRRR
gerçi saat 12 oldu ne günaydını diyeceksınız şimdi :) iyi pazarlar herkese
ben bugün çok ama çok mutluyum.niyemi ?çüünkü sabah tartıldım 67.6 kılo cıktım.gözlerime inanamadım.2-3 defa cıktım tartıya sonuc aynı
5 gündür akşam yemek yememenin ve spor yapmanın faydasını fazlasıyla gördüm .inş. cumaya kadar tam 67 olucam
kıloda verınce daha fazla gaza geldım.bundan sonra yedıklerıme cok cok dıkkat edıecm
kiz sus ben yesil cay icmiyom bilmiyonmu cay olabilir hadi normalde kahve iyi olurduda sayende kahve icmez oldum kina yakhee menüde yeşil çay var canım..tekrar almaya niyetimiz yok yaniii..
neese sen o toplantılarına git.hani şu pasta toplantıları..ehhh seninde 90 olma gününü kutlarıs kııısss
afaerim kizz valla seni cok taktir ettim haberin olsunn siz zayiflayin bakalim ben oldugum yerde kaldim cok morelim bozukkbuarada herkeslere gunaydınn kızlarr mınnosunuzz aksamkı mısafırlerı cok super atlatmıs
sabah dayanamayıp tartıldıgım ıcın bılıyorum bı sorun yok cok sukur
ama bugun daha dıkkatlı olucam tabıkıden .ayy zaten aksam 10 kısıydık yemekler borekler
meyveler derken bır suru bulasık cıktı ıkı kere bulasık makınesını doldurdum calıstırdım ama
sımdı de tepsıler duruyor dıyorumkı sımdı gıdıp ellen yıkayıp spormu yapsam
yoksa onlarıda doldurup calıstırıp pılatesmı yapsamm . spor yapasım geldı
karamelımı gorunce bende umutlandım yapınca oluyormus demekkı dedım kendıme
neyse bu sabah kalktım saat 10.30 da yarım bardak nesquıklı sutun ıcıne yarım muz
dogradım yedım sonra actım utulerımı bıtırdım kocısım uyuyordu cunkum neyse kalktı falan
sucuklu yumurta ıstedı yaptım . ve saat 1 ıtıbarıyle 4-5 catal sucuklu yumurta (azdı ama cogusunu
kocamma verdım) ve bır adet sımıt yedım 3 bardak cay sekersız 3 zeytın bır kıbrıt kutusu peynır
ıste bukadannn kızlarr
kiz hadi bir gun tartildiginda o gr mi veremezsen ne olacak hahahaaa neyse sen ogun oldugunda bana dede azcik morelim yerine gelsin gerci cuma gunu cok keyiflendim ama kilondan oturu cabuk bitti keyifm sabahina verdigin icin sen deam et yemeye bacimm beynine guzel kotlamasanda olur yanii yada sen benim mesajlari yuksek sesle oku beynin saa istahliligi kotlasincanım ben de çok yeni bu uygulamaya geçmiştim haftada bir cuma tartılıyodum..ama şimdi minnoşumun yaptığı çizelgeyi tutturmam lazım.o yüzden her sabah tartılmam gerekiyor yaaa
slm nesli nbr
canım sağıpta verirsen emmeyi unutur sonra eğer fazlaysa sütün sağ sakla o zaman .ama sağıp bibeonla falan verme emmiyo sonradaha iyi yapmissin mamalar bana zararli gibi geliyo
ben daha cok kalori yakmak icin sutumu sagsam mi acaba diyorum?????
gerci kizim sagip verdigim sutu asla icmiyor orjinalini tercih ediyor. ama daha sonra ek gidalari hazirlarken kullanmak uzere sutumu sagip buzlukta saklayabilirim. ne dersin ise yarami?
kızlar ben bu weight loss ticketini bir türlü yapıştıramadım.help help help
teyzeleri kızım hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ediyor.şu an iyi çok şükür.o dişini kaybetti.küçüğümün ilk dişleri çıktı bugün.
sabah 5:30 ta kalkan biri olarak ben şanslıyım desene kardiişş:86:sabah namaz kuran sonrası egzersizim ve oyunumu yaptım..07:30 da kan ter içinde duşa giriyodum yanii düşünün artık..sonrası çay koydum hemen eşim gececiydi sabah gelmeden kahvaltı hazırliim dedim..erken kalkmak süper yaa
arkadaslar bende bugun yaptiklarimi sizlerle paylasmak isterim.
cd ile 30 ar dkdan 1,5 saat egzersiz yaptim. 30 dk sabah 1 saatini ise saat 6 da yaptim.
saat 9 da esimle yuruyuse ciktik. benim dogumdan sonra buyuyen ayaklarimi sikan ayakkabimin etkisi ile kisa kestigimiz yuruyusumuz en fazla bir saat surdu. bugunku yuruyusu saymiyorum cunku hem yavas hem kisaydi.
yediklerimi yazsam bana gulersiniz yazmayayim en iyisi. ben emzirdigim icin azaltarak yiyorum yavas yemeye calisiyorum bol sivi tuketiyorum. tam 1 litre 250 ml sut ictim.
sutte az kalorili bir sey degil hani, hem sivi hem sut yapar hemde cok sevdigim bir icecek oldugu icin hergun bir bucuk litreye yakin iciyorum sut. insaallah beni olumsuz etkilemez
sabah 5:30 ta kalkan biri olarak ben şanslıyım desene kardiişş:86:sabah namaz kuran sonrası egzersizim ve oyunumu yaptım..07:30 da kan ter içinde duşa giriyodum yanii düşünün artık..sonrası çay koydum hemen eşim gececiydi sabah gelmeden kahvaltı hazırliim dedim..erken kalkmak süper yaa
canım sağıpta verirsen emmeyi unutur sonra eğer fazlaysa sütün sağ sakla o zaman .ama sağıp bibeonla falan verme emmiyo sonra
Minnoşum ve akrebim hergün tartılmak sizce sakıncalı değilmi?eğer gün kılo veremezsenız morlaınız bozulacak motivasyonunuz düşecek.umutsuzluğa kapılıp rejimi bozma ihtimaliniz doğacak haksızmıyım kızlaryinede en ıyısını siz bılırısnız tabı.bende tartılmamak ıcın zor tutuyorum kendımı ama tartılınca eğer fazla cıkarsam morlaım bozuluyor konsantre olamıyorum
neslim sende strese gırme.bak misafırlerınde gıtmiş artık zaman bulabılırsın buraya gırmek ıcın.takıl bize gitsin şu kılocuklarsonra yılbasında söz partı yaptığımızda pasta börek yemene izin vericez
akrep harikasin
herzaman idealinde olanlar anlattiklarin
bebek oldugundan beri bende kendimce erken kalkiyorum ama bu en fazla yedi oluyor
bende daha erken kalkmayi deneyecegim
bugun disaridaydik bizde 10.30 da yaptigim kahvaltidan sonra meyve atistirmalari disinda birsey yememistim. eve donme yolunda acliktan bayilmak uzereydim ve elimizdeki son meyvlerde tukenmisti ben acligimin degil eve gidince nasil az yemek icin kendime hakim olacagimin derdine dusmustum. eve geldim once kizimin rahatini sagladim sonra kendime baslangic olarak br salataligi diklemesine dorde bolup tuzladim ve sakin sakin yedim. ben salataligimi yerken corbam isindi bir kase corbamida yedim yine sakin, konsantre olarak keyifle artik sakinlesmistim ve pilava gecebilirdim biraz pilav ve yrandan sonra tika basa doygunluk hissetmeden yemek faslini sonlandirmistim. tabi bir saate yayilmis oldu aksam yemegim. o acliga ragmen kendime hakim olabildigim icin mutluyum.
bu arada salataliklardan bir tanesini henuz 5,5 aylik olan kizimin eline verdim bende topige bakiyordum vermemle kizimin ik mik sesler cikarmasi bir oldu ben ne oluyor deyip kizimi toparlarken ona gore buyuk sayilabilecek bir parca salataligi yutuverdi kizim. neyseki korkulacak bir sey olmadi.
arkadaşım meyve fileleri var bebekler için.ben de alacağım.tavsiye ederim.bugun disaridaydik bizde 10.30 da yaptigim kahvaltidan sonra meyve atistirmalari disinda birsey yememistim. eve donme yolunda acliktan bayilmak uzereydim ve elimizdeki son meyvlerde tukenmisti ben acligimin degil eve gidince nasil az yemek icin kendime hakim olacagimin derdine dusmustum. eve geldim once kizimin rahatini sagladim sonra kendime baslangic olarak br salataligi diklemesine dorde bolup tuzladim ve sakin sakin yedim. ben salataligimi yerken corbam isindi bir kase corbamida yedim yine sakin, konsantre olarak keyifle artik sakinlesmistim ve pilava gecebilirdim biraz pilav ve yrandan sonra tika basa doygunluk hissetmeden yemek faslini sonlandirmistim. tabi bir saate yayilmis oldu aksam yemegim. o acliga ragmen kendime hakim olabildigim icin mutluyum.
bu arada salataliklardan bir tanesini henuz 5,5 aylik olan kizimin eline verdim bende topige bakiyordum vermemle kizimin ik mik sesler cikarmasi bir oldu ben ne oluyor deyip kizimi toparlarken ona gore buyuk sayilabilecek bir parca salataligi yutuverdi kizim. neyseki korkulacak bir sey olmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?