Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gidicek kuşum gidicek inşallah..bende bugün 69,7 geldim.dünkü 200 gr lık fazlalıkda gitmiş şükür..cumadan bu yana eksideyim..senin çizelgeye göre çok güzel gidiyorum şekercim.. gidicek kilolar başka kaçarı yokakrebım cızelegeme gore bende dogru gıdıyorum cok sukur aynen hergunn tartılıcam
mecbur ama napalım hergun 275 gr vermemm lazım dun kocısıme dıyorum hergun 275 gr
verırsem yılbasında 62 kılo oluurum eger hergun 160 gr verırsem yılbasında 65 olurum deıdm
vah benım karımm kafayı yemıss gıttı gul gııbı kadın dıyor
vallaa evet bıraz psıkopata baglamıs gıbı gorunsem de hıc kacarı yok akrebım
hergunn gıdecek 275 grr
haklısın şekercim..bende aynısını düşündüm minnoş yapma dicektimki sen demişsin bilekiz allah sana ne diyim hemi ben kocaya hic oyle seyler denirmi elbet oyle dusunurr sen sus deme birsey seni 62 kg oldugunda gorsun bakalim kim kafayi yioyecek :92:
kiz sus ben yesil cay icmiyom bilmiyonmu cay olabilir hadi normalde kahve iyi olurduda sayende kahve icmez oldum kina yak
hem benim toplantilarim pastali borekli olmuyor bacim kac kez dedim aaa is icin gittigim toplantilarda sadece cay iciyoruz baska birsey yok bosuna heveslenme yani 90 i kutlayacagin gunlerr yok guzelim olsa olsa 70i kutlayacak gunun elir ay sonunda insallahh [/I]
kiz hadi bir gun tartildiginda o gr mi veremezsen ne olacak hahahaaa neyse sen ogun oldugunda bana dede azcik morelim yerine gelsin gerci cuma gunu cok keyiflendim ama kilondan oturu cabuk bitti keyifm sabahina verdigin icin sen deam et yemeye bacimm beynine guzel kotlamasanda olur yanii yada sen benim mesajlari yuksek sesle oku beynin saa istahliligi kotlasin
ayy Allah seni neetmesin emi ben seni minnoşş sandım.kıs o avatar ne öyle aynı yapmışın.nesli cevap verince farkettim kuzum yaa :96:slm nesli nbr
akşamın pek güzel olmuş bacımm ohh ohh oh güzel kilo alınırmış o menüyle süpersinİyi akşamlar kızlar.arkadasım yanına gıttım geldım.bebişi uzaktanda olsa sevdım.rabbım herkese annelık duygusunu yasatsın .
neysem bugünkü yediklerim
sabah uyanınca:1 bardak sırkelı su 1 mandalına
kahvaltı:kepek ekmeğinden tost yaptım yedım 1 bardak ta elma çayı
öğlen: hastanede arkadasımın yanındaydım orda 1 bardak meyve suyu ikram ettıler onu ıctım
akşam: saat 5 gıbı 1 büyük kase corba 1 tabak yoğurt 1 dilim ekmek 1 köfte 2yk sütlaç
2 lıtre su ıctım
Allah bir daha güzel şeyler yaşatsın kızına şekercimteyzeleri kızım hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ediyor.şu an iyi çok şükür.o dişini kaybetti.küçüğümün ilk dişleri çıktı bugün.
gunaydın kızlar sabah sabah benımkıyle tartıstık canım sıkkın bugun
sabahta tartılmamak ıcın hemen gıdıp su ıctım artık yarın bakarım bır degısım
varmı neyse bugun buralarda olmam herhalde moralım yok sonra gorusuruz
günaydın kızlar ben bu sabah kahvaltı yerine special K yı denedim tok tutuyo gerçekten 1 kaseyi bile bitiremedim
arkadaslar zayiflamaya karar verdiginiz kilonuzdaki halinizi fotografladiniz mi?
ben 69 kilo ki halimi her profilden cektim hedef kiloma ulastigimda ayni yerden ayni profillerden tekrar ecekecegim.
hem ne kadar yol kat ettigimi ve sonucu gorebilecegim hemde bana ibret olsun eski halime yeniden donmeyeyim
gunaydın kızlar sabah sabah benımkıyle tartıstık canım sıkkın bugun
sabahta tartılmamak ıcın hemen gıdıp su ıctım artık yarın bakarım bır degısım
varmı neyse bugun buralarda olmam herhalde moralım yok sonra gorusuruz
akrepçim sabahki mesajın günümü aydınlatı.sağol.bu arada artık 80 kilo değilim.yarım kilocukta vermiş olsam 70 li kilolara düşmek motivasyonumu arttırdı.şimdi daha hevesliyim.
bir zamanlar tatli manyagi oldugumu dusununur meyvelerin beni kesmeyecegine inanirdim
simdi ise zamaninda, krize girmeden yedigim bir hurma ve kuru incirin cokta guzel tatli ihtiyacimi karsiladigini goruyorum.
arkadaslar zayiflamaya karar verdiginiz kilonuzdaki halinizi fotografladiniz mi?
ben 69 kilo ki halimi her profilden cektim hedef kiloma ulastigimda ayni yerden ayni profillerden tekrar ecekecegim.
hem ne kadar yol kat ettigimi ve sonucu gorebilecegim hemde bana ibret olsun eski halime yeniden donmeyeyim
Kızlar sabah tv de bi program izledim.programa konuk gelen kadın bi kremi tanıtıyor.o kadar kendınden emin konusuyor kı kremı gıdıp satın alasım geldi.noter huzurunda onaylandı 1 haftada 1 beden inceliyorsun.içeriği tamamen doğal hiçbir yan etkısı yok.incelme garanti gibi kesin ifadelerle konusyordı.baya inandım bende.dur bi araştırayım dedım internetten.kullanıp memnun kalanda var hiçbir faydasını görmeyende :) coğunlukla kımse faydasını görmemiş.içeriğinde deniztuzu fılan var.büyük ihtimal deniz tuzu suyu emdiği için gecici bir incelme sağlıyor o yüzden inceltiyo diye milleti kandırıyorlr .vazgectım almaktan.o değilde nerdeyse kansere care bulacaklar hala zayıflama konusunda tıpta bir ilerleme yok.ilkcağdan bu yana zayıflamanın tek koşulu diyet artı spor .yağ yakan sağlığa zarar vermeyen bişey üretseler ne güzel olurdu.obezite günümüzün en büyük sorunu haline geldi.Dünyanın en şişman insanları ABD de yasıyor.bizde böyle gidersek Amerikaya yetişecez.
çaresi yokmu :26: ayy nasıl olur şekercimm çaresi var..pis boğazlarımızı tutmak ve fıtratımıza uymak..
az ye
az uyu
az konuş
işte sana formül..
ve bunu Peygamberimiz(asv)söylemiş canikom.bildiğimiz ama uygulamadığımız bilgiler bunlar taaa amerikalara gerenk yokk
gunaydın kızlar dun gıremedım neler oldu bakalım
mınnos bosver evlılıkte olur arada boyle tartısmalar yarın unutursunuz ıns. herseyı