• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

akrebım cızelegeme gore bende dogru gıdıyorum cok sukur aynen hergunn tartılıcam
mecbur ama napalım hergun 275 gr vermemm lazım dun kocısıme dıyorum hergun 275 gr
verırsem yılbasında 62 kılo oluurum eger hergun 160 gr verırsem yılbasında 65 olurum deıdm
vah benım karımm kafayı yemıss gıttı gul gııbı kadın dıyor:60::60::60:
vallaa evet bıraz psıkopata baglamıs gıbı gorunsem de hıc kacarı yok akrebım
hergunn gıdecek 275 grr:32::32::32:
gidicek kuşum gidicek inşallah..bende bugün 69,7 geldim.dünkü 200 gr lık fazlalıkda gitmiş şükür..cumadan bu yana eksideyim..senin çizelgeye göre çok güzel gidiyorum şekercim..:64::64::64: gidicek kilolar başka kaçarı yok:74::74::74::74:
kiz allah sana ne diyim hemi ben kocaya hic oyle seyler denirmi elbet oyle dusunurr sen sus deme birsey seni 62 kg oldugunda gorsun bakalim kim kafayi yioyecek :92:
haklısın şekercim..bende aynısını düşündüm minnoş yapma dicektimki sen demişsin bile:68:
kiz sus ben yesil cay icmiyom bilmiyonmu cay olabilir hadi normalde kahve iyi olurduda sayende kahve icmez oldum kina yak
hem benim toplantilarim pastali borekli olmuyor bacim kac kez dedim aaa is icin gittigim toplantilarda sadece cay iciyoruz baska birsey yok bosuna heveslenme yani 90 i kutlayacagin gunlerr yok guzelim olsa olsa 70i kutlayacak gunun elir ay sonunda insallahh
[/I]

kiz hadi bir gun tartildiginda o gr mi veremezsen ne olacak hahahaaa neyse sen ogun oldugunda bana dede azcik morelim yerine gelsin gerci cuma gunu cok keyiflendim ama kilondan oturu cabuk bitti keyifm sabahina verdigin icin sen deam et yemeye bacimm beynine guzel kotlamasanda olur yanii yada sen benim mesajlari yuksek sesle oku beynin saa istahliligi kotlasin

hee çatla da patla şekercim bugün yine vermişim :33::33::33::33: cumaya görüşcez..neesee 1 ay sonra senin 9 la başlayan banimde 6 ile başlayan kilomu kutlicass şekeerr:35::35::35:
ayy Allah seni neetmesin emi ben seni minnoşş sandım.kıs o avatar ne öyle aynı yapmışın.nesli cevap verince farkettim kuzum yaa :96:
İyi akşamlar kızlar.arkadasım yanına gıttım geldım.bebişi uzaktanda olsa sevdım.rabbım herkese annelık duygusunu yasatsın .

neysem bugünkü yediklerim

sabah uyanınca:1 bardak sırkelı su 1 mandalına

kahvaltı:kepek ekmeğinden tost yaptım yedım 1 bardak ta elma çayı

öğlen: hastanede arkadasımın yanındaydım orda 1 bardak meyve suyu ikram ettıler onu ıctım

akşam: saat 5 gıbı 1 büyük kase corba 1 tabak yoğurt 1 dilim ekmek 1 köfte 2yk sütlaç:17::17:

2 lıtre su ıctım
akşamın pek güzel olmuş bacımm :51: ohh ohh oh güzel kilo alınırmış o menüyle süpersin :45::45:
bende akşam yemedim canımmmm:3::74::74:
teyzeleri kızım hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ediyor.şu an iyi çok şükür.o dişini kaybetti.küçüğümün ilk dişleri çıktı bugün.
Allah bir daha güzel şeyler yaşatsın kızına şekercim:69:

gunaydın kızlar sabah sabah benımkıyle tartıstık canım sıkkın bugun
sabahta tartılmamak ıcın hemen gıdıp su ıctım artık yarın bakarım bır degısım
varmı neyse bugun buralarda olmam herhalde moralım yok sonra gorusuruz

arkadaşım öncelikle günaydın.moralini bozma hemen öyle.ufak tefek tartışmalar arada lazım evliliklerde.bir de sabah tartışma olmaz. adam çekip gidecek sen kendini yiyeceksin tüm gün.

günaydın kızlar ben bu sabah kahvaltı yerine special K yı denedim tok tutuyo gerçekten 1 kaseyi bile bitiremedim

gunaydin nurceng
bende special K yi bir gun once aldim denedim hosmada gitti ama sanki benim ve kizimin:( bagirsaklarini calistirdi gibime geliyor sen boyle birsey farkettinmi
ben neysede sutle kizima gecmesi tedirgin eder beni.

arkadaslar zayiflamaya karar verdiginiz kilonuzdaki halinizi fotografladiniz mi?
ben 69 kilo ki halimi her profilden cektim hedef kiloma ulastigimda ayni yerden ayni profillerden tekrar ecekecegim.
hem ne kadar yol kat ettigimi ve sonucu gorebilecegim hemde bana ibret olsun eski halime yeniden donmeyeyim

arkadaslar zayiflamaya karar verdiginiz kilonuzdaki halinizi fotografladiniz mi?
ben 69 kilo ki halimi her profilden cektim hedef kiloma ulastigimda ayni yerden ayni profillerden tekrar ecekecegim.
hem ne kadar yol kat ettigimi ve sonucu gorebilecegim hemde bana ibret olsun eski halime yeniden donmeyeyim

turabçım ben de tam tersini uyguluyorum.ilk çocuktan sonraki 56 kiloluk resmime bakıp bakıp neden olmasın diyorum

Merhaba Güzel hatunlar..Yeni bir haftaya daha girdik.Bizim için güzel bol zayıflamalı bir hafta olur inş. :16::16:

gunaydın kızlar sabah sabah benımkıyle tartıstık canım sıkkın bugun
sabahta tartılmamak ıcın hemen gıdıp su ıctım artık yarın bakarım bır degısım
varmı neyse bugun buralarda olmam herhalde moralım yok sonra gorusuruz

minnoşum niye moralini bozuyon :( kavga evliliğin tuzu biberi derler.boşver akşama dayanamaz barışırsınız siz.moralim bozuk diye gelmemezlık yapma biz senin moralini düzeltiriz sen gel yeterki

akrepçim sabahki mesajın günümü aydınlatı.sağol.bu arada artık 80 kilo değilim.yarım kilocukta vermiş olsam 70 li kilolara düşmek motivasyonumu arttırdı.şimdi daha hevesliyim.

Banucum tebrik ederim.tez zamanda 6 lı rakamlarıda görürsün inş.

bir zamanlar tatli manyagi oldugumu dusununur meyvelerin beni kesmeyecegine inanirdim
simdi ise zamaninda, krize girmeden yedigim bir hurma ve kuru incirin cokta guzel tatli ihtiyacimi karsiladigini goruyorum.

aynen canım bende çikolatasız asla yaşamayam ölürüm diyordum.diyete başlamadan önce hergün mutlaka yerdım çikolata .şimdi yemeye hasret kaldım.canımda cok ıstemıyor artık sadece regl olduğumda cok canım cekıyor.demekki çikolatasız yaşayabiliyormusum :1:

evet bende cektım fotoğrafımı arada cıkarıp bakıyorum.aradaki farkı görüp dahada hırslanıyorum.:13:

Kızlar sabah tv de bi program izledim.programa konuk gelen kadın bi kremi tanıtıyor.o kadar kendınden emin konusuyor kı kremı gıdıp satın alasım geldi.noter huzurunda onaylandı 1 haftada 1 beden inceliyorsun.içeriği tamamen doğal hiçbir yan etkısı yok.incelme garanti gibi kesin ifadelerle konusyordı.baya inandım bende.dur bi araştırayım dedım internetten.kullanıp memnun kalanda var hiçbir faydasını görmeyende :) coğunlukla kımse faydasını görmemiş.içeriğinde deniztuzu fılan var.büyük ihtimal deniz tuzu suyu emdiği için gecici bir incelme sağlıyor o yüzden inceltiyo diye milleti kandırıyorlr .vazgectım almaktan.o değilde nerdeyse kansere care bulacaklar hala zayıflama konusunda tıpta bir ilerleme yok.ilkcağdan bu yana zayıflamanın tek koşulu diyet artı spor .yağ yakan sağlığa zarar vermeyen bişey üretseler ne güzel olurdu.obezite günümüzün en büyük sorunu haline geldi.Dünyanın en şişman insanları ABD de yasıyor.bizde böyle gidersek Amerikaya yetişecez.:5:

Son düzenleme:
Kızlar sabah tv de bi program izledim.programa konuk gelen kadın bi kremi tanıtıyor.o kadar kendınden emin konusuyor kı kremı gıdıp satın alasım geldi.noter huzurunda onaylandı 1 haftada 1 beden inceliyorsun.içeriği tamamen doğal hiçbir yan etkısı yok.incelme garanti gibi kesin ifadelerle konusyordı.baya inandım bende.dur bi araştırayım dedım internetten.kullanıp memnun kalanda var hiçbir faydasını görmeyende :) coğunlukla kımse faydasını görmemiş.içeriğinde deniztuzu fılan var.büyük ihtimal deniz tuzu suyu emdiği için gecici bir incelme sağlıyor o yüzden inceltiyo diye milleti kandırıyorlr .vazgectım almaktan.o değilde nerdeyse kansere care bulacaklar hala zayıflama konusunda tıpta bir ilerleme yok.ilkcağdan bu yana zayıflamanın tek koşulu diyet artı spor .yağ yakan sağlığa zarar vermeyen bişey üretseler ne güzel olurdu.obezite günümüzün en büyük sorunu haline geldi.Dünyanın en şişman insanları ABD de yasıyor.bizde böyle gidersek Amerikaya yetişecez.:5:

çaresi yokmu :26: ayy nasıl olur şekercimm çaresi var..pis boğazlarımızı tutmak ve fıtratımıza uymak..
az ye
az uyu
az konuş
işte sana formül..
ve bunu Peygamberimiz(asv)söylemiş canikom.bildiğimiz ama uygulamadığımız bilgiler bunlar taaa amerikalara gerenk yokk:69:

Türkiye ve dünya ortalamasına bakıldığında kadınlarda obezite oranının yüzde 65'lere kadar çıktığını kaydeden Bağrıaçık, obezitenin en büyük sebebinin dengesiz beslenme ve aşırı fast food'a yönelme olduğunu söyledi. Dünyada en çok zayıf insanın yaşadığı Çin'de bile fast food'un yaygınlaşmasıyla obezite oranının hızla arttığını dile getiren Bağrıaçık, şimdiden bu rakamın 5 milyonun üzerinde olduğuna dikkat çekti.

Yapılan son araştırmalara göre Türkiye nüfusunun yüzde 66'sının obezite tehlikesi altında olduğunu belirten Bağrıaçık, masa başında oturan, düzensiz beslenen ve yoğun stres altında çalışan kişilerin yüksek risk taşıdığını ifade etti. Türkiye'de yaptıkları araştırma sonucu obezite sıklığının erkeklerde yüzde 24 kadınlarda da yüzde 31 oranında görüldüğünü söyleyen Bağrıaçık, “Obezite sıklığı yüzde 61 oranıyla en çok Güneydoğu Anadolu bölgesinde görülüyor, bunu yüzde 55-60 ile İç Anadolu, yüzde 50 ile Marmara ve yüzde 15 ile de Ege ve Karadeniz bölgeleri izliyor.

Obezite sorununun çözümü için ilk olarak ilk ve orta dereceli okul kantinleri kontrol altına alınmalı. Çünkü bu hastalıkla daha çok ergenlik dönemlerinde karşılaşılıyor” dedi. Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Sadık Yıldırım da Türkiye'de 30 yaşın üzerindeki erkeklerde obezite oranının yüzde 21, kadınlarda ise yüzde 43 olduğunu belirterek “Avrupa'nın en obez ülkesi maalesef Türkiye” diye konuştu.

ALINTIDIR.

çaresi yokmu :26: ayy nasıl olur şekercimm çaresi var..pis boğazlarımızı tutmak ve fıtratımıza uymak..
az ye
az uyu
az konuş
işte sana formül..
ve bunu Peygamberimiz(asv)söylemiş canikom.bildiğimiz ama uygulamadığımız bilgiler bunlar taaa amerikalara gerenk yokk:69:

peygamber efendimiz (sav) 1 hurmayla gününü gecirimiş ama bizim nefsimiz ac baksana okadar sey yıyoruz doymuyoruz.Sünnetlere tam anlamıyla uysak sağlık problemimiz bile olmazdı .ahh ahh

obez.jpg

Back