• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ozturkcum sacmalama gıdersen daha cok kılo alabılırısnsen hep buralarda takıl kılo verırsın ıns. son gunlerde pek gelmemıstın galıba buraya o yuzden kılo almısındır

akrepcım bugun kılonun dustugune sevındım gercı hepımız bılıyorduk senın bugun daha dusuk cıkacagını :16:

evt son zamanlarda katılamadım size sanırım onda oldu :( arkadş ilk söylediğinde bu siteyi saçma gelmişti ama gerçektende etkili oluomuş test ettim onayladım doğruymuş:)))

slm iyi geceler kizlar cay iciyorum gelin beraber icelim kimse yok misafirlerim gitti ama gelirlerr fazla uzaga gitmediler yani
neyse bende bugun cok kacirdim ya nasil kendimi duzene sokacam bilmiyom gerci takim harika palasimlar super n rguzel bilgiler vermissiniz akrep ve karamel ay cok super ya motivasyona ihtiyacim var izin alim diyom akrep bana izinde vermiyor off off tek care kendimi toparlamam hayirlisi bakalimm
bu arada takima yeniisimler gelmis hosgelmisiniz bacular
valla aslinda gecmisi okuyorumda iste kisitli girdigim icin cevap veremiyorum

Son düzenleme:
selam kızlar bugun butun gun hazırlık yaptım aksam yemeg mısafırlerım
vardı babamın dayısı esı kızı ve onun kız bıde babam annelm kardeslerım geldı
ohhh cumbus oldu cok guzel bır aksamdı yenı gıttıler gelemedım bugun buralara
akrebımmm cooooookkkk sevındım helal sana be bak takıpteyım hergun 400
gr gıdecek ona gore . karamelım sendende 260 gr dı galıba bendende 300 gr hergun gıtmesı
lazım hadı bakalım bende bu sabah 69,400 gr dım okadaannnn coookkk sevındım kı
yılbasında 62 kılo olucagızzz yıhuhuhuhuuuu:74::74::74::74::74::74:

buarada yenı gelen arkadaslar hosgeldınızzzz
haydı bakalımm bızım takımınn ana kuralını hemencecık acıklıyorum
kımse kılo vermeden bu ıfadelerı kullanamaz:74::74::74::92::92::92:
cunku bunlar bızım takımızın kılo kayıp sembollerıdırr dımı kaptanımmm:34:
eee cokta guzel ıfadeler yanı ben olsm bıkere yazıyımm dıyee ugrasırdım yanıı:8::8:

buarada kızlar busabah 9 da uyandım suraya buraya
onuj kaldır bunu yap derken saat 11 de dılı dusuk kahvaltıya oturdum tam tamına 2
tane sımıt yedımm peynır zeytın cay ayy harıkaydı ama yaglarımı yakıcak onlar benım cunku
kahvaltıda yedım kaptanımm:32::32: sonra saat 4 te mandalına 5 te yarım sımıtyedım
saat 6 da bır adet parmak kofte mısafırler gecıktı canım cektı ::9::9:
neyse 7 de yemege oturduk 1 kase mercımek corbası 4 parmak kofte yarım
kase kadar salata 8-10 adet patates kızartması ama fırında yapılmıs
ondan sonra saat 9 da 2 kıbrıt kutusu kadar ayva ydım baska bıse yemedım
bugece cok oldu hep meyve yıyordum ama aılemle olunca yemek zorunda kaldım
kızlar hem haftasonu bırazcık torpıl olsun bana olmazmıı:43::43:

buarada kızlar busabah 9 da uyandım suraya buraya
onuj kaldır bunu yap derken saat 11 de dılı dusuk kahvaltıya oturdum tam tamına 2
tane sımıt yedımm peynır zeytın cay ayy harıkaydı ama yaglarımı yakıcak onlar benım cunku
kahvaltıda yedım kaptanımm:32::32: sonra saat 4 te mandalına 5 te yarım sımıtyedım
saat 6 da bır adet parmak kofte mısafırler gecıktı canım cektı ::9::9:
neyse 7 de yemege oturduk 1 kase mercımek corbası 4 parmak kofte yarım
kase kadar salata 8-10 adet patates kızartması ama fırında yapılmıs
ondan sonra saat 9 da 2 kıbrıt kutusu kadar ayva ydım baska bıse yemedım
bugece cok oldu hep meyve yıyordum ama aılemle olunca yemek zorunda kaldım
kızlar hem haftasonu bırazcık torpıl olsun bana olmazmıı:43::43:

sen misafirlere hazirlik yaparken yakmissindir o yediklerinden fazlasini, uzulme
gecen hafta benimde misafirlerim vardi amerikadan hep kosturmaca ile gecti yediklerime cok dikkat edememe ragmen temponun etkisi ile kilo vermisim

arkadaslar soyle bir kesfim var bana katiliyormusunuz?
bence her isinde hizli yemek yerken yavas olanlar kilo almiyorlar. benim aklima uc kisi geliyor; almanyada yasayan bir teyzem var. evin icinde gunluk islerini kostra kostura yapar herzaman acelesi varmis gibidir, misafir agirlarken, mutfagi toplarken servis yaparken herzaman cok hizlidir. Adimlari kocaman kocaman. ve 48 kilo. kendisi 3 cocuk annesi. iki tanidigim daha var cok hizli diyebilecegim birinin 2 digerinin 3 cocugu var ve hala cok zayiflar.
bende 3 gundur evde is yaparken o hizli olmaya calisiyorum, ve daha cok is yetistirebildigimide farkettim. egzersiz yaparken 30 sn den fazla dinlenmemek gerekiyor hareket aralarina temizlik yaparkende bu sekilde hizli davranmak ara vermemek ise yarar diye dusunuyorum.

merhaba turab benim oğlumda 5.5 aylık ve bende zayıflamak istiyorum canım birbirimize destek olalım emziriyomusun

merhaba
bende hala sadece emziriyorum
emzirmek tek basina 500 kalori yakiyor gunde biraz sansli sayiliriz nurceng.
sen emziriyormusun?
ek gidaya baslamadik bir henuz 16 sinda 6 aylik olacak kizim doktor baslamayin dedi.

bılmıyorum yaa yınede yarın sabah tartıya cıkıp moralımı bozmamayı dusunuyorum
cunku normalde bır haftadır aksamları hep meyve yıyordum bu yemek bana fazla geldı
neyse kızlar acaba bu haftada hıc tartılmadan cumayı mı beklesem dıye dusunuyorum ama
cok zor oluyorya sabretmek neysem yarın sabah tartılmam herhalde ama sonrasını bılemem
cok yorgunummkızlar ben yatıyorum hadı hepınıze ıyı geceler

merhaba
bende hala sadece emziriyorum
emzirmek tek basina 500 kalori yakiyor gunde biraz sansli sayiliriz nurceng.
sen emziriyormusun?
ek gidaya baslamadik bir henuz 16 sinda 6 aylik olacak kizim doktor baslamayin dedi.

bende emziriyorum 14 ünde 6 aylık olcak .biz ek gıdaya getik 4.ayda mama veriyordum arada dr onun yerine ek gıdaya başlattı canım

bılmıyorum yaa yınede yarın sabah tartıya cıkıp moralımı bozmamayı dusunuyorum
cunku normalde bır haftadır aksamları hep meyve yıyordum bu yemek bana fazla geldı
neyse kızlar acaba bu haftada hıc tartılmadan cumayı mı beklesem dıye dusunuyorum ama
cok zor oluyorya sabretmek neysem yarın sabah tartılmam herhalde ama sonrasını bılemem
cok yorgunummkızlar ben yatıyorum hadı hepınıze ıyı geceler

hergun tartilmamak gerekiyor diye biliyorum ben sadece haftada bir defa, cuma sabahlari, ac kardina wc den sonra, hafif bir kiyafetle tartiliyorum. arada cok tartilasim geliyor ama yoooook bekliyorum daha heyacan verici.

bende emziriyorum 14 ünde 6 aylık olcak .biz ek gıdaya getik 4.ayda mama veriyordum arada dr onun yerine ek gıdaya başlattı canım

daha iyi yapmissin mamalar bana zararli gibi geliyo
ben daha cok kalori yakmak icin sutumu sagsam mi acaba diyorum?????
gerci kizim sagip verdigim sutu asla icmiyor orjinalini tercih ediyor. ama daha sonra ek gidalari hazirlarken kullanmak uzere sutumu sagip buzlukta saklayabilirim. ne dersin ise yarami?

arkadaslar bende bugun yaptiklarimi sizlerle paylasmak isterim.
cd ile 30 ar dkdan 1,5 saat egzersiz yaptim. 30 dk sabah 1 saatini ise saat 6 da yaptim.
saat 9 da esimle yuruyuse ciktik. benim dogumdan sonra buyuyen ayaklarimi sikan ayakkabimin etkisi ile kisa kestigimiz yuruyusumuz en fazla bir saat surdu. bugunku yuruyusu saymiyorum cunku hem yavas hem kisaydi.
yediklerimi yazsam bana gulersiniz yazmayayim en iyisi. ben emzirdigim icin azaltarak yiyorum yavas yemeye calisiyorum bol sivi tuketiyorum. tam 1 litre 250 ml sut ictim.
sutte az kalorili bir sey degil hani, hem sivi hem sut yapar hemde cok sevdigim bir icecek oldugu icin hergun bir bucuk litreye yakin iciyorum sut. insaallah beni olumsuz etkilemez

Back