- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
herkese günaydınlar.dün benim için verimli bir gün oldu.kahvaltımı tam düşündüğüm gibi yaptım.ara öğünümde meyvemi yedim.ev işleri çocukların ödevi maması derken öğle öğünüm kuş oldu gitti.ikindiye hazırlanırken büyük kızım ağzı yüzü kan içinde bağıra çağıra yanıma gelince ne yemeği, dünyayı gözüm görmedi.yüz üstü düşüp dişini kırmış .şükür ki süt dişi.akşam can acısıyla doğru dürüst bir şey yiyemedi yavrucuğum.o yiyemeyince benimde boğazımdan geçmedi.çorba içip kalktım masadan.
ooo partimi dedin menude neler var soyle bakimm
ona gore bende verim azicik kilo ogun yine aliriz
banucum gecmıs olsunn neysekı sut dısıymıss umarım bıraz daha duzelmıstır yavrucunherkese günaydınlar.dün benim için verimli bir gün oldu.kahvaltımı tam düşündüğüm gibi yaptım.ara öğünümde meyvemi yedim.ev işleri çocukların ödevi maması derken öğle öğünüm kuş oldu gitti.ikindiye hazırlanırken büyük kızım ağzı yüzü kan içinde bağıra çağıra yanıma gelince ne yemeği, dünyayı gözüm görmedi.yüz üstü düşüp dişini kırmış .şükür ki süt dişi.akşam can acısıyla doğru dürüst bir şey yiyemedi yavrucuğum.o yiyemeyince benimde boğazımdan geçmedi.çorba içip kalktım masadan.
ayyy karamelımmmmm coookkk sevındımm senın adına bayragımızı sallıyorummGÜNAYDIN KIZLARRRRR
gerçi saat 12 oldu ne günaydını diyeceksınız şimdi :) iyi pazarlar herkese
ben bugün çok ama çok mutluyum.niyemi ?çüünkü sabah tartıldım 67.6 kılo cıktım.gözlerime inanamadım.2-3 defa cıktım tartıya sonuc aynı
5 gündür akşam yemek yememenin ve spor yapmanın faydasını fazlasıyla gördüm .inş. cumaya kadar tam 67 olucam
kıloda verınce daha fazla gaza geldım.bundan sonra yedıklerıme cok cok dıkkat edıecm
kızlar neredesiniz yahu..işlerimin bir kısmını bitirdim[çamaşır,bulaşık,bir ton ütü].sabah sporu yapmış kadar oldum.gerçi sporda bu kadar yorulmuyorum ya...tam dinlenme çayımı aldım,bizim hanımlar neler yapıyorlar dedim, baktım kimseler yok. biraz da zayıflamayla ilgili konuşacak olursak bu geç kahvaltı eden arkadaşlara gitsin.sabah 9.30 dan sonra yapılan kahvaltıların tüm kalorisinin depolandığını öğrendim.metabolizmada salgılanan bir hormon o saatten sonra salgılanmıyor dolayısıyla yediklerimiz artı hanemize kaydediliyormuş.benden söylemesi.
dimiii kııısss uğraşmak için değer bu ifadeler..:92::92::92:bu arada çizelgen çok hoş..bende bu çizelgeyi yapıcaktım bu hafta kızımın isteiğini yapınca olmadı.yoksam pişti olucakmışıssbuarada yenı gelen arkadaslar hosgeldınızzzz
haydı bakalımm bızım takımınn ana kuralını hemencecık acıklıyorum
kımse kılo vermeden bu ıfadelerı kullanamaz:92::92::92:
cunku bunlar bızım takımızın kılo kayıp sembollerıdırr dımı kaptanımmm
eee cokta guzel ıfadeler yanı ben olsm bıkere yazıyımm dıyee ugrasırdım yanıı
kızlar neredesiniz yahu..işlerimin bir kısmını bitirdim[çamaşır,bulaşık,bir ton ütü].sabah sporu yapmış kadar oldum.gerçi sporda bu kadar yorulmuyorum ya...tam dinlenme çayımı aldım,bizim hanımlar neler yapıyorlar dedim, baktım kimseler yok. biraz da zayıflamayla ilgili konuşacak olursak bu geç kahvaltı eden arkadaşlara gitsin.sabah 9.30 dan sonra yapılan kahvaltıların tüm kalorisinin depolandığını öğrendim.metabolizmada salgılanan bir hormon o saatten sonra salgılanmıyor dolayısıyla yediklerimiz artı hanemize kaydediliyormuş.benden söylemesi.
merhaba turab benim oğlumda 5.5 aylık ve bende zayıflamak istiyorum canım birbirimize destek olalım emziriyomusun
harika tuttum bu fikri:13:arkadaslar soyle bir kesfim var bana katiliyormusunuz?
bence her isinde hizli yemek yerken yavas olanlar kilo almiyorlar. benim aklima uc kisi geliyor; almanyada yasayan bir teyzem var. evin icinde gunluk islerini kostra kostura yapar herzaman acelesi varmis gibidir, misafir agirlarken, mutfagi toplarken servis yaparken herzaman cok hizlidir. Adimlari kocaman kocaman. ve 48 kilo. kendisi 3 cocuk annesi. iki tanidigim daha var cok hizli diyebilecegim birinin 2 digerinin 3 cocugu var ve hala cok zayiflar.
bende 3 gundur evde is yaparken o hizli olmaya calisiyorum, ve daha cok is yetistirebildigimide farkettim. egzersiz yaparken 30 sn den fazla dinlenmemek gerekiyor hareket aralarina temizlik yaparkende bu sekilde hizli davranmak ara vermemek ise yarar diye dusunuyorum.
dimiii kııısss uğraşmak için değer bu ifadeler..:92::92::92:bu arada çizelgen çok hoş..bende bu çizelgeyi yapıcaktım bu hafta kızımın isteiğini yapınca olmadı.yoksam pişti olucakmışıss
hergun tartilmamak gerekiyor diye biliyorum ben sadece haftada bir defa, cuma sabahlari, ac kardina wc den sonra, hafif bir kiyafetle tartiliyorum. arada cok tartilasim geliyor ama yoooook bekliyorum daha heyacan verici.
kıs bu neeehepinis çocuğu 5,5 aylıkmı şimdi..bu nasıl rastlantııı
oyyy kıyamam yaa..okurken ben kötü oldum sen nasıl olmayasın şekercim..çok geçmiş olsun prensesineherkese günaydınlar.dün benim için verimli bir gün oldu.kahvaltımı tam düşündüğüm gibi yaptım.ara öğünümde meyvemi yedim.ev işleri çocukların ödevi maması derken öğle öğünüm kuş oldu gitti.ikindiye hazırlanırken büyük kızım ağzı yüzü kan içinde bağıra çağıra yanıma gelince ne yemeği, dünyayı gözüm görmedi.yüz üstü düşüp dişini kırmış .şükür ki süt dişi.akşam can acısıyla doğru dürüst bir şey yiyemedi yavrucuğum.o yiyemeyince benimde boğazımdan geçmedi.çorba içip kalktım masadan.
ayyyy süpersin kııııısss :13: bravo sanaa..GÜNAYDIN KIZLARRRRR
gerçi saat 12 oldu ne günaydını diyeceksınız şimdi :) iyi pazarlar herkese
ben bugün çok ama çok mutluyum.niyemi ?çüünkü sabah tartıldım 67.6 kılo cıktım.gözlerime inanamadım.2-3 defa cıktım tartıya sonuc aynı
5 gündür akşam yemek yememenin ve spor yapmanın faydasını fazlasıyla gördüm .inş. cumaya kadar tam 67 olucam
kıloda verınce daha fazla gaza geldım.bundan sonra yedıklerıme cok cok dıkkat edıecm
sabah 5:30 ta kalkan biri olarak ben şanslıyım desene kardiişş:86:sabah namaz kuran sonrası egzersizim ve oyunumu yaptım..07:30 da kan ter içinde duşa giriyodum yanii düşünün artık..sonrası çay koydum hemen eşim gececiydi sabah gelmeden kahvaltı hazırliim dedim..erken kalkmak süper yaakızlar neredesiniz yahu..işlerimin bir kısmını bitirdim[çamaşır,bulaşık,bir ton ütü].sabah sporu yapmış kadar oldum.gerçi sporda bu kadar yorulmuyorum ya...tam dinlenme çayımı aldım,bizim hanımlar neler yapıyorlar dedim, baktım kimseler yok. biraz da zayıflamayla ilgili konuşacak olursak bu geç kahvaltı eden arkadaşlara gitsin.sabah 9.30 dan sonra yapılan kahvaltıların tüm kalorisinin depolandığını öğrendim.metabolizmada salgılanan bir hormon o saatten sonra salgılanmıyor dolayısıyla yediklerimiz artı hanemize kaydediliyormuş.benden söylemesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?