Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

herkese günaydınlar.dün benim için verimli bir gün oldu.kahvaltımı tam düşündüğüm gibi yaptım.ara öğünümde meyvemi yedim.ev işleri çocukların ödevi maması derken öğle öğünüm kuş oldu gitti.ikindiye hazırlanırken büyük kızım ağzı yüzü kan içinde bağıra çağıra yanıma gelince ne yemeği, dünyayı gözüm görmedi.yüz üstü düşüp dişini kırmış .şükür ki süt dişi.akşam can acısıyla doğru dürüst bir şey yiyemedi yavrucuğum.o yiyemeyince benimde boğazımdan geçmedi.çorba içip kalktım masadan.

gunaydin banusultan gecmis olsun
dietin icin verimli kizin icin aci bir gun olmus.
tekrar gecmisolsun

GÜNAYDIN KIZLARRRRR

gerçi saat 12 oldu ne günaydını diyeceksınız şimdi :) iyi pazarlar herkese

ben bugün çok ama çok mutluyum.niyemi ? çüünkü sabah tartıldım 67.6 kılo cıktım.gözlerime inanamadım.2-3 defa cıktım tartıya sonuc aynı

5 gündür akşam yemek yememenin ve spor yapmanın faydasını fazlasıyla gördüm .inş. cumaya kadar tam 67 olucam

kıloda verınce daha fazla gaza geldım.bundan sonra yedıklerıme cok cok dıkkat edıecm

Son düzenleme:
bu arada dün en yakın arkadaşlarımdan biri doğum yaptı 3 haftası vardı ama bebeğin boynuna kordon dolanmış hemen sezeryanla doğuma almışlar.
ıkısıde cok ıyı cok şükür.şimdi hazırlanıp hastaneye gıdıcem ziyarete bu aralar bebek görmeye gidip duruyorum
neyse kızlar hepinizi öptüm muck.

iyi pazarlar herkese.....

kızlar neredesiniz yahu..işlerimin bir kısmını bitirdim[çamaşır,bulaşık,bir ton ütü].sabah sporu yapmış kadar oldum.gerçi sporda bu kadar yorulmuyorum ya...tam dinlenme çayımı aldım,bizim hanımlar neler yapıyorlar dedim, baktım kimseler yok. biraz da zayıflamayla ilgili konuşacak olursak bu geç kahvaltı eden arkadaşlara gitsin.sabah 9.30 dan sonra yapılan kahvaltıların tüm kalorisinin depolandığını öğrendim.metabolizmada salgılanan bir hormon o saatten sonra salgılanmıyor dolayısıyla yediklerimiz artı hanemize kaydediliyormuş.benden söylemesi.

ooo partimi dedin menude neler var soyle bakimm
ona gore bende verim azicik kilo ogun yine aliriz

hee menüde yeşil çay var canım..tekrar almaya niyetimiz yok yaniii..
neese sen o toplantılarına git.hani şu pasta toplantıları..ehhh seninde 90 olma gününü kutlarıs kııısss

banucum gecmıs olsunn neysekı sut dısıymıss umarım bıraz daha duzelmıstır yavrucun

ayyy karamelımmmmm coookkk sevındımm senın adına bayragımızı sallıyorumm
hadı gozun aydınn sekerım benım ayy valla cok sevındım yaa ayy ınsallah bende cumaya 68ı gorurum
tatlımmm mucuckkk spora devam aksam yemeklerı yokk kardesım meyve yenecekk
dıkkat edın bakımm

canım gunaydın bende kahvaltımı 12 de yaptım ama hafta ıcı hep saat 7 de yaptıgımız ıcın
haftasonu keyıf yapıyoruz bıraz gec saatlere kadar fılm ızledıgımız ıcın haftasonu da temızlık
utu zaten cokk faal gectıgı ıcın gıder o kahvlatılar sen merak etme tatlımm

buarada herkeslere gunaydınn kızlarr mınnosunuzz aksamkı mısafırlerı cok super atlatmıs
sabah dayanamayıp tartıldıgım ıcın bılıyorum bı sorun yok cok sukur
ama bugun daha dıkkatlı olucam tabıkıden .ayy zaten aksam 10 kısıydık yemekler borekler
meyveler derken bır suru bulasık cıktı ıkı kere bulasık makınesını doldurdum calıstırdım ama
sımdı de tepsıler duruyor dıyorumkı sımdı gıdıp ellen yıkayıp spormu yapsam
yoksa onlarıda doldurup calıstırıp pılatesmı yapsamm . spor yapasım geldı
karamelımı gorunce bende umutlandım yapınca oluyormus demekkı dedım kendıme
neyse bu sabah kalktım saat 10.30 da yarım bardak nesquıklı sutun ıcıne yarım muz
dogradım yedım sonra actım utulerımı bıtırdım kocısım uyuyordu cunkum neyse kalktı falan
sucuklu yumurta ıstedı yaptım . ve saat 1 ıtıbarıyle 4-5 catal sucuklu yumurta (azdı ama cogusunu
kocamma verdım) ve bır adet sımıt yedım 3 bardak cay sekersız 3 zeytın bır kıbrıt kutusu peynır
ıste bukadannn kızlarr

dimiii kııısss uğraşmak için değer bu ifadeler..:92::92::92:bu arada çizelgen çok hoş..bende bu çizelgeyi yapıcaktım bu hafta kızımın isteiğini yapınca olmadı.yoksam pişti olucakmışıss

deme yaw
bunu duymam iyi oldu bizim bazen hafta ici bile dokuz sonrasina kalabiliyor. gerci son zamanlarda erken yapmaya basladik. erken gune baslamanin sayilamayacak faydalari var vesselam...

harika tuttum bu fikri:13:

demek odeullerimiz de var :)
bende bu bir yarisma, peki odul nedir diye dusunuyordum.
ben kendime odul koydum eger mart ayninda hedef kiloma ulasirsam izmire gidecegim bir hafta

hergun tartilmamak gerekiyor diye biliyorum ben sadece haftada bir defa, cuma sabahlari, ac kardina wc den sonra, hafif bir kiyafetle tartiliyorum. arada cok tartilasim geliyor ama yoooook bekliyorum daha heyacan verici.

canım ben de çok yeni bu uygulamaya geçmiştim haftada bir cuma tartılıyodum..ama şimdi minnoşumun yaptığı çizelgeyi tutturmam lazım.o yüzden her sabah tartılmam gerekiyor yaaa

kıs bu neee hepinis çocuğu 5,5 aylıkmı şimdi..bu nasıl rastlantııı

bence bu olasi bir rastlanti hamilelikte kilo alanlarin kilo verme zamani geldi ee nerede bulusacaklar tabiki cuma zayiflama yarismalarinda.
ikimizde haziran annesiymisiz yani. once hamileik konustuk durduk simdi ise sira kilo vermede

oyyy kıyamam yaa..okurken ben kötü oldum sen nasıl olmayasın şekercim..çok geçmiş olsun prensesine

ayyyy süpersin kııııısss :13: bravo sanaa..ben de gaza geldim bak şimdi..yarın sabaha güzel haber vermeliyim dimi şekercim.hadi bakem şu çizelge süper oldu minnoşumm

sabah 5:30 ta kalkan biri olarak ben şanslıyım desene kardiişş:86:sabah namaz kuran sonrası egzersizim ve oyunumu yaptım..07:30 da kan ter içinde duşa giriyodum yanii düşünün artık..sonrası çay koydum hemen eşim gececiydi sabah gelmeden kahvaltı hazırliim dedim..erken kalkmak süper yaa

akrebım cızelegeme gore bende dogru gıdıyorum cok sukur aynen hergunn tartılıcam
mecbur ama napalım hergun 275 gr vermemm lazım dun kocısıme dıyorum hergun 275 gr
verırsem yılbasında 62 kılo oluurum eger hergun 160 gr verırsem yılbasında 65 olurum deıdm
vah benım karımm kafayı yemıss gıttı gul gııbı kadın dıyor
vallaa evet bıraz psıkopata baglamıs gıbı gorunsem de hıc kacarı yok akrebım
hergunn gıdecek 275 grr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…