Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dikkat et canım ben veremiyorum ne olur ne olmaz diyebugun disaridaydik bizde 10.30 da yaptigim kahvaltidan sonra meyve atistirmalari disinda birsey yememistim. eve donme yolunda acliktan bayilmak uzereydim ve elimizdeki son meyvlerde tukenmisti ben acligimin degil eve gidince nasil az yemek icin kendime hakim olacagimin derdine dusmustum. eve geldim once kizimin rahatini sagladim sonra kendime baslangic olarak br salataligi diklemesine dorde bolup tuzladim ve sakin sakin yedim. ben salataligimi yerken corbam isindi bir kase corbamida yedim yine sakin, konsantre olarak keyifle artik sakinlesmistim ve pilava gecebilirdim biraz pilav ve yrandan sonra tika basa doygunluk hissetmeden yemek faslini sonlandirmistim. tabi bir saate yayilmis oldu aksam yemegim. o acliga ragmen kendime hakim olabildigim icin mutluyum.
bu arada salataliklardan bir tanesini henuz 5,5 aylik olan kizimin eline verdim bende topige bakiyordum vermemle kizimin ik mik sesler cikarmasi bir oldu ben ne oluyor deyip kizimi toparlarken ona gore buyuk sayilabilecek bir parca salataligi yutuverdi kizim. neyseki korkulacak bir sey olmadi.
normalde kullaniyorum meyve filesi busefercok kisa bir sureligine veriverdim iste elinearkadaşım meyve fileleri var bebekler için.ben de alacağım.tavsiye ederim.
normalde kullaniyorum meyve filesi busefercok kisa bir sureligine veriverdim iste eline
kizimla anlasma yaptik bu olan aramizda kalacak:)
minnoşum haftasonu ne kadar dikkat etsekte illa fire oluyor.
hamburger bol kalorılı ama erken saatte yemişsin.bu hafta kılo verdınya bır nevı kendını ödüllendirmiş say
ama sakın artık bişey yeme.kocişin götürmüş köfteleri patatesleri ohh ne güzel ama bak kendını tutmuşsun ne güzel.sakın bırakma.zaten bırazdan yatma vaktı gelır sabah güzel bir kahvaltı yaparsın
bende suan cok açım ama tutuyorum kendımı.bugün 2-3 kasık sütlaç yedım cunku .sabahı iple cekıyorum.
bu arada minnoşum hangı filme gittiniz :)
turab canım tebrık ederım kendını tutup yemeklere saldırmadıgın ıcın
valla bence cok buyuk bır basarı ben tutamam cunkuu senın kadar herhalde
cok tesekkur ederim arkadaslar simdi kendimi gercekten birsey basarmis gibi hissediyorum:)
burada cok morive oluyorum arkadaslar sizlerin sayesinde kendi tutabildim
insaallah hedeflerimize ulasalim Allahim!!!!
red dıye bruce wılls ın bırfılmı aksıyon dıye gıttık ama komedıydı cok guzeldı
tuttum kendımı bakalım sabaha kadar nasıl dayanıcaamm karamelım ama
gıdıcek kara yaglar merak etme sekerım yenı yıla hafıf mınnos gırıcekk
ayy ayy kardeşım yanımda sucuklu tost yıyor suan.nasıl koktu ya burnuma.delüü.gitt başka yerde ye canım cekıyor diyorum umrunda değil :84::84:
nefsimle mücadele veriyorum şuan.ama bende karamelsem tutacam kendimi .pöffff ....
ben de çocukları uyuttum.içim ezildi.eşim karşıma geçip koca bir tabak makarna götürdü.ben de iki mandalinle geceyi kapatıyorum.herkese iyi geceler.