• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Gunaydin arkadaslar
bencede bu is tamamen beyinle alakali bir elmaninda senin tatli ihtiyacini karsilayabilecegine inanmaya .... gibi
beyne hukmedebilme...
vcudun merkezi midedir arkadaslar, sen kapici hukmunde olan dile gereginden fazla bahsis verirsen kendini mudur hissetmeye baslar.
vucuttaki her organ gorevini haddini bilmeli.
ictigin bir bardak caydan keyif aliyorsan mutluluk budur.
keyifli kahvaltilar keyifli meyve saattleri diliyorum herkese.
sen kapici hukmunde olan dile gereginden fazla bahsis verirsen kendini mudur hissetmeye baslarsüpr bi söz yaa:65:

tesekkur ederim
boy 1.55
kilo 65.5
kizim 5.5 aylik 73 kilo ile doguma girdim sezeryanla dogum yaptim
ciktigimda 67 idim ve zamanla 63 e kadar dusmustum
stressten olacak bir ara sutum azaldi onu arttirabilmek icin 70 kadar yukseltim bir iki ay icerisinde.Simdi tekrar vermeye basladim
cok kisa bir zaman icerisinde kilom acayip yukselip indi.
amann maaşallah pek küçücükmüş bebeğin..bizim takımda vardı yusufumuz..şimdi ona arkadaş gelmişş..senin kızın adı ne canım

çok sağol.benim de bebeğim 5.5 aylık.doğuma 88 kiloyla girdim 83 kiloyla çıktım.şu anda 80 im. ilk doğumumda 54 le hamile kalıp 14 kilo aldım .hastaneden çıkarken 56 idim.eee bu 3.doğum ne de olsa .ilk gibi olmuyor.ama kısa sürede sonuç alacağımıza inanıyorum.

oyyy maaşallah bir bebcik daha..sen de hoşgeldin banucum:71:

ben cok acıktım akrebım ya.akşam yemek yemedım suan moralimde bozuk zor tutuyorum kendımı.içimden mutfağa gıdıp herseyı yemek gelıyor :14:

ayy sorma ben de acıktm ama mutfağa gittim yeşil çayımdan kattım bir kupa onu içiyorum.acaip kapatıyor iştahı..ben şu an süperim..kış kış yağlar kış kış :74::74::74::74: canım sen de bitki çayı yap kendine şekersiz iç sıcak sıcak iyi gelicektir eminim:68:

ayy sorma ben de acıktm ama mutfağa gittim yeşil çayımdan kattım bir kupa onu içiyorum.acaip kapatıyor iştahı..ben şu an süperim..kış kış yağlar kış kış :74::74::74::74: canım sen de bitki çayı yap kendine şekersiz iç sıcak sıcak iyi gelicektir eminim:68:

:1::1:kış kış yağlar kış kış

bende dayanamadım ayran ıctım bitki çayı kesmez dedım :)) bilmiyorum iyi mi yaptım kötü mü
bide 1 tabak beyaz leblebi yedım:17::17:
beyaz leblebi bısey yaparmı akrebım:17:

5 kutu farklı bitki çayı aldım ama içmiyorum çok içiordum önceden ablam bağşıklık yapar dedi içnide sinameki var dedi soğuttu çaydan beni:(

kızlar kusura bakmayın yazdıklarınız hızlıca gozden gecırıp gıdıyorum
esımle bugun evdeyız
yusufa yemek yedırırken esıme dedım kı utu yapıcam ben utu yaparken yusufa gozkulak ol dedım
sonra bızım yemegımız bıterken esım ben uzanıcam dedı kapısını da kapadı.
utu yaparken bı de yusuf da cok pıs bır kaka yaptı utunun yarısında yusufun butun ustunu basını degsıtım. utu yandı durdu o arada
sonra dondum utuyu bıtırdım cok kızgınım esıme....:47:

ozturkcum sacmalama gıdersen daha cok kılo alabılırısnsen hep buralarda takıl kılo verırsın ıns. son gunlerde pek gelmemıstın galıba buraya o yuzden kılo almısındır

akrepcım bugun kılonun dustugune sevındım gercı hepımız bılıyorduk senın bugun daha dusuk cıkacagını :16:

Back