...eskiler, sağlam kafa sağlam vücutta bulunur demişler ama ben bunu, pek çok kişi gibi spora teşvik olsun diye söylenmiş bir şey zannederdim. sağlıklı bir gerinmenin bile insanın beyin kapasitesini artırdığını, güne başlangıç formatını değiştirdiğini öğrendiğimde, hayata yeniden ve taze başlamak için daima bir fırsat daha olduğunu keşfettim...
bugun saat sekizde kahvaltimi yaptim arkadaslar
bir yumurta
ceyrek simit
kucuk bir dilim tam bugday ekmegi (tam bugday ekmegi bizi daha uzun sure tok tuttugu icin zayiflamaya yardimci oluyormus)
biraz peynir ve bal ile
esimi gonderdim kizimi yuttum ve tv karsinina gecip bugunku egzersizlerimin 30 dklik kismini yaptim(kol egzersizleri) agirlikli
egzersiz yaparken sanki ilk kez yapiyormus gibi heyecanli hissettim kendimi
mutlu bir sekilde zayiflamak istiyorum iskence ceker gibi degil
calistigim cd nin bana bikkinlik vermesine izin vermyorum zaten guzelde bir cd keyifle yapiyorum
bir mandalini mide yedim bir bardak sutum hazir bu mesaji gonderince onuda yudumlamaya baslarim.
banusultanla turab571 hosgeldınız takımımıza.
veee
sabah tartıda 69,700 ü gördümdünden bu yana 1,600 gr gitmişş..
minnoşumm 0,403 gr vermem gerekiyodu ya hergün.ben ilk günden 1,600 gr ı devirdim..ayy çok mutluyum tekrar 6 lı rakamlara kavuştum yaa
ama ben 5 li rakamları görmek istiyorum tartıdaa:92::92::92::92: hep birlikte görücez dimi kızlar:92::92::92::92: hepimiz 50 li rakamlarda olucaaz :92::92::92::92::92::92:
günaydın 2. takım.gününüz hayırlı olsun.ben davet üzerine aranıza katılan bir kilozedeyim.33 yaşında 165 cm 80 kiloyum.bu sabahtan itibaren kilo kaybı yolculuğuma başlıyorum.ilk olarak tereyağı menümden çıkarıyorum.ekmek sayımı 3 dilimden 2 ye düşürüyorum.ara öğün ve meyve sayımı da arttırırsam diyetisyene gidene kadar az da olsa yol alırım diye düşünüyorum.şimdiden desteklerinize teşekkür ederim.
yok canım korkma benimki biraz da yaş ve zorlu geçen iki gebeliğim boyunca sürekli yatma mecburiyetinden kaynaklanıyor.banusultancım gozum korktu 2. ve 3. cocuktan kıloların kalmaması ıcın 2. hamılelık oncesı kılo vermem gerek demekkı
Bu arada benden baska kımse yedıklerını yazmıyor galıba :2:
neyse ben yazayım ama kızlar sızde yazın her akşam merak edıyorum ne yedınız ne ıctınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?