• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Gunaydin arkadaslar
bencede bu is tamamen beyinle alakali bir elmaninda senin tatli ihtiyacini karsilayabilecegine inanmaya .... gibi
beyne hukmedebilme...
vcudun merkezi midedir arkadaslar, sen kapici hukmunde olan dile gereginden fazla bahsis verirsen kendini mudur hissetmeye baslar.
vucuttaki her organ gorevini haddini bilmeli.
ictigin bir bardak caydan keyif aliyorsan mutluluk budur.
keyifli kahvaltilar keyifli meyve saattleri diliyorum herkese.

bugun saat sekizde kahvaltimi yaptim arkadaslar
bir yumurta
ceyrek simit
kucuk bir dilim tam bugday ekmegi (tam bugday ekmegi bizi daha uzun sure tok tuttugu icin zayiflamaya yardimci oluyormus)
biraz peynir ve bal ile
esimi gonderdim kizimi yuttum ve tv karsinina gecip bugunku egzersizlerimin 30 dklik kismini yaptim(kol egzersizleri) agirlikli
egzersiz yaparken sanki ilk kez yapiyormus gibi heyecanli hissettim kendimi
mutlu bir sekilde zayiflamak istiyorum iskence ceker gibi degil
calistigim cd nin bana bikkinlik vermesine izin vermyorum zaten guzelde bir cd keyifle yapiyorum
bir mandalini mide yedim bir bardak sutum hazir bu mesaji gonderince onuda yudumlamaya baslarim.

...eskiler, sağlam kafa sağlam vücutta bulunur demişler ama ben bunu, pek çok kişi gibi spora teşvik olsun diye söylenmiş bir şey zannederdim. sağlıklı bir gerinmenin bile insanın beyin kapasitesini artırdığını, güne başlangıç formatını değiştirdiğini öğrendiğimde, hayata yeniden ve taze başlamak için daima bir fırsat daha olduğunu keşfettim...

...eskiler, sağlam kafa sağlam vücutta bulunur demişler ama ben bunu, pek çok kişi gibi spora teşvik olsun diye söylenmiş bir şey zannederdim. sağlıklı bir gerinmenin bile insanın beyin kapasitesini artırdığını, güne başlangıç formatını değiştirdiğini öğrendiğimde, hayata yeniden ve taze başlamak için daima bir fırsat daha olduğunu keşfettim...

eee ne varsa eskilerde var.vücut sağlam olmadıktan sonra insanda moral de kalmıyor doğrusu.bu arada ciddi anlamda hırs yaptım.kendime 5 ay süre tanıyorum.

bugun saat sekizde kahvaltimi yaptim arkadaslar
bir yumurta
ceyrek simit
kucuk bir dilim tam bugday ekmegi (tam bugday ekmegi bizi daha uzun sure tok tuttugu icin zayiflamaya yardimci oluyormus)
biraz peynir ve bal ile
esimi gonderdim kizimi yuttum ve tv karsinina gecip bugunku egzersizlerimin 30 dklik kismini yaptim(kol egzersizleri) agirlikli
egzersiz yaparken sanki ilk kez yapiyormus gibi heyecanli hissettim kendimi
mutlu bir sekilde zayiflamak istiyorum iskence ceker gibi degil
calistigim cd nin bana bikkinlik vermesine izin vermyorum zaten guzelde bir cd keyifle yapiyorum
bir mandalini mide yedim bir bardak sutum hazir bu mesaji gonderince onuda yudumlamaya baslarim.

arkadaşım boy ve kilonu yazar mısın. bir de çocuğun ne kadarlık .doğum kilon mu fazlalıkların

tesekkur ederim
boy 1.55
kilo 65.5
kizim 5.5 aylik 73 kilo ile doguma girdim sezeryanla dogum yaptim
ciktigimda 67 idim ve zamanla 63 e kadar dusmustum
stressten olacak bir ara sutum azaldi onu arttirabilmek icin 70 kadar yukseltim bir iki ay icerisinde.Simdi tekrar vermeye basladim
cok kisa bir zaman icerisinde kilom acayip yukselip indi.

turabcım ben de senın gıbıyım aynı 64 gıbı katıldım takıma sımdı 61.5 ım
ben de doguma gıtme kılom aynı senın gıbıydı sezeryandım ama ben 3. aydan sonra emzıremedım sımdı yusufum 10 aylık
emzırdıgın ıcın bızım gıbı dıyet yamazsın sen acele etme canım yavas yavas gıdıcek ınsç kılolar

banusultanla turab571 hosgeldınız takımımıza.:12:

çok sağol.benim de bebeğim 5.5 aylık.doğuma 88 kiloyla girdim 83 kiloyla çıktım.şu anda 80 im. ilk doğumumda 54 le hamile kalıp 14 kilo aldım .hastaneden çıkarken 56 idim.eee bu 3.doğum ne de olsa .ilk gibi olmuyor.ama kısa sürede sonuç alacağımıza inanıyorum.

veee:28:
sabah tartıda 69,700 ü gördüm :64::64: dünden bu yana 1,600 gr gitmişş..:74::74::74::74::74:
minnoşumm 0,403 gr vermem gerekiyodu ya hergün.ben ilk günden 1,600 gr ı devirdim..ayy çok mutluyum tekrar 6 lı rakamlara kavuştum yaa :66::66::66:
ama ben 5 li rakamları görmek istiyorum tartıdaa:92::92::92::92: hep birlikte görücez dimi kızlar:92::92::92::92: hepimiz 50 li rakamlarda olucaaz :92::92::92::92::92::92::74::74::74::74::74::74:

tebrik ederim akrebim.cok sevındım valla.bu hafta bızım takım 1.olacak çünkü hepimiz kılo verıcez.bu hafta bizim haftamız :1::66::65::64:

günaydın 2. takım.gününüz hayırlı olsun.ben davet üzerine aranıza katılan bir kilozedeyim.33 yaşında 165 cm 80 kiloyum.bu sabahtan itibaren kilo kaybı yolculuğuma başlıyorum.ilk olarak tereyağı menümden çıkarıyorum.ekmek sayımı 3 dilimden 2 ye düşürüyorum.ara öğün ve meyve sayımı da arttırırsam diyetisyene gidene kadar az da olsa yol alırım diye düşünüyorum.şimdiden desteklerinize teşekkür ederim.

günaydın Banucum takımımıza hoşgeldın:) inş. sana uğurlu gelırız.sende bize ve hep beraber zayıflarız

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar.nasıl gectı gününüz?
ben kursa gıttım etüt vardı bugün cıkıştada bır yerde oturduk kızlarla.
bugün moralim cok bozuktu sabah.o kadar doluydum kı dayanamadım ağladım :5::5:
sonra düşündüm hayatta ölümden baska herseyın caresı var.insan sağlıklı olduğu sürece her sorunun üstesinden gelır
ve akrebin yazdıklarını hatırladım.bundan sonra olumlu düşünecem kı olumlu olsun :)

Olumlu düşünme besmeleyle başlayıp hamd ile tamamlamak!

Modern hurafelerden biriymiş gibi görünür "olumlu düşünme" tavsiyeleri. Hâlbuki en temel İslami öğretilerden biridir. Yitirilmiş olan islam ahlakının bir parçasıdır. Ne zamanki, her işte hayr olanı aramaktan vazgeçtik, bardağın boş tarafına odaklanmaya başladı gözlerimiz sürekli, o zaman yavaş yavaş eksilmeye başladık. Eksenimizden kopmaya, kendimize yabancılaşmaya başladık.

İblis ümitsizliğin, Hz. Adem (as) rah***** peşindeydi
İslami kaynaklarda, Hz. Adem (as) ile şeytan arasındaki farklardan birinin de şeytanın ümitsizliğe düşmesi, Hz. Adem (as)'ın ise Allah'ın rah*****den bir an bile şüphelenmemesi, ümitsizliğe düşmemesi ve bu nedenle de af ve duadan hiç vazgeçmemesi olarak geçer. Ümitsizlik iblisin telkinidir. Hz. Adem (as) ümit ve tevbe etti, iblis ise ümitsizliğe gömülerek rahmete sırtını döndü. Müslümanca duruş da, her şeyde hayr aramaktan, besmeleyle başlanılan her işi hamdolsun ile tamamlamaktan geçer yalnızca!

Son düzenleme:
İçsel direniş

Olumlu düşünme tavsiyeleri çoğu zaman ucuz bir pollyannacılık repliği olarak algılanmaktadır. Fakat burada kasıt; kişinin kendi baktığı yerin hayr arayan bir bakış olması gerektğini vurgulamaktır. Zira hayr'ın kaynağı Allah'tır. Rasulullah (sav)'ın de belirttiği gibi "Güzel gören güzel düşünür. Güzel düşünen de hayatından lezzet alır."

Bu hadis aynı zamanda, son zamanlarda kanıtlanan önemli bir bilimsel veri tarafından da desteklenmektedir. Buna göre beyin, alt beyin, üst beyin ve sinir sistemi olmak üzere üç bölüme sahiptir. Alt beyin, hormonlar gibi fonksiyonları denetlerken üst beyin ise daha çok vücudun zihinsel işlevlerinden sorumludur. Yapılan araştırmalara göre, alt beyin üst beyin tarafından idare edilebilmektedir. Yani, kişi açken tokluğa odaklandığında ya da üşürken zihnini başka şeylerle meşgul edebilmeyi başardığında bu histen uzak kalabilmekte ve böylece bu hissi kontrol altında tutabilmektedir. Bu nedenle, olumsuz düşünme durumu da kontrol dışı bir alışkanlık olmaktan çıkıp yönetilebilir, dahası içsel bir direnişle üstesinden gelinebilir bir hâl almaktadır.

Halk arasında da, yaygın bir ifade olan "korktuğun başına gelir demişler" sözü de gerçekliğe çok uzak bir söz değildir. Zira olumsuz kurgular oluşturmaya şartlanmış olan beyin kişiyi bu olumsuz kurguların sürekli baskısı altında başka birşey düşünmekten ve yapabilmekten alıkoyar. Bu nedenle, yapılması gereken en elzem şeylerden biri de kurduğumuz cümle yapılarının ve düşünüş tarzlarımızın da olumsuzdan olumluya sevkedilmesi gerektiğidir

Örneğin; çok kaygılı olduğumuz ve bu kaygılarımızla baş edemediğimiz için çıkış yolları aradığımız zamanda kurduğumuz "endişeli değilim, kaygılı değilim" cümleleri veya zihin yapısı olumsuz bir zihin yapısıdır. Zira beyin, "endişe" durumuna odaklanmıştır, hâlbuki olumlu düşünüş tarzıyla "ben rahatım zaten" sözüyle "rahatlık" haline odaklanmalıdır

tesekkur ederim moral verdin
insaallah emzirme basta kilo almama neden oldu dolayli yollardan simdi vermeme yardimci olur umarim
aslind sut olusmasinin yemekle cokta fazla ilisigi yok bol sivi alma ve moral yeterli ama ben sut az olunca ve bebegim ilk ayda az kilo alinca cok stres yaptim ve cok yedim bilincli olarak.
hafta sonlari disari cikmak istemiyordum acikirim korkusu ile hep oyle kalacagim zannettim. acikacagim ve sutum olmayacak zannediyordum
simdi cok yemiyorum ama sutum yeterli cok sukur.
demem o ki moralin olsun hersey guzellesiyor

banusultancım gozum korktu 2. ve 3. cocuktan kıloların kalmaması ıcın 2. hamılelık oncesı kılo vermem gerek demekkı
yok canım korkma benimki biraz da yaş ve zorlu geçen iki gebeliğim boyunca sürekli yatma mecburiyetinden kaynaklanıyor.
eşim kabul etse bir tane daha doğururdum.

Bu arada benden baska kımse yedıklerını yazmıyor galıba :2::14:

neyse ben yazayım ama kızlar sızde yazın her akşam merak edıyorum ne yedınız
ne ıctınız:9::9:

cnm ya valla yalan söylemiycem benim yazmaya yüzüm yokk son zamanlar cozuttum ben yaaa bu hafta kendimi topluycam inş. yoksa kendimi gruptan atacam:5:ya 69 bi ninyorum bi çıkıyorum anlamadım gitti nasıl kilo veriyorum ben yaaa hemen alıyorum

Back