- 22 Ağustos 2009
- 1.519
- 56
- 158
merhaba arkadaslar aranizda yeniyim
bir haftalik deneme suremi basari ile atlatip sizlerle beraber zayiflayacagim insaallah
bugun bir saat cd ile egzersizlerimi yaptim
dokuz gibide esimle yuruyuse ciktik yaklasik bir bucuk saatte tempolu yuruduk sahilde.
bravo şekerciim tebrik ediyorum seni..inanki bravo..
sana o kadar yardımcı oluyorum ama sen neden burayı azıcık ciddiye alıp bana yardımcı olmuyorsun söylermisin..
sana inanamıyorum cuma olduğunu bile nasıl unutursun yaa :96: gözüm telefondaydı..ve son saatleri bekledim senin için.yok hala yok.ben endişe ettim sağlığından ciddi bişey var sandım ama sen gelmiş diyosun ki cuma olduğunu unuttum.tel eşimdeydi.senin olan telefon seninle kalmalı arkadaşım.eşinde napıyor anlayamadım.
inan burdaki herkesin kendine göre yoğunluğu var fazlasıyla hemde..ama buraya da zaman ayırıp yazıyorlar kilolarını bi şekilde..
biz takım olarak seni seviyoruz.yoğunluğunu anlıyoruz sana ve yoğunluğuna saygı duyuyor ciddiye alıyoruz.
lütfen ama lütfen azcık ciddiyet istiyoruz senden.
düşündükçe senin nesli olmadığın geliyor aklıma.çünkü bu nesli benim neslim olamaz..takımını toplamak için neler yapardı o nesli..o kadar da işi vardı oysa.ne kadar kızardı gelmeyenlere..
oyyy çok sinirliyim sana kelimeler yetmiyor artık
minnoşum yanlış kodlama imkansız demişsin..yediklerinin kilo aldırmasını sağlıcaksın bdenine dikkat et..yediklerim yağlarımı yakıcak de mesela..akrebım bende okudum ee sımdı yanı beynıme ne demelıyım
ben 62 kılo olucam yarın sabah 200 gr daha gıdıcek
bu yedıklerımın bana kılo aldırması ımkansızz cok az yedım
cunkuu. spor benı rahatlatıyor daha guzel daha ınceyım artık
hadi bakalım..inşallah şekercimm..süper bir yıl olsun hepimiz içindeakrebim çok beğendim yazdıklarını..yazan ellerin dert görmesin
BENDE OCAK AYINA KADAR 62 KILO OLUCAM BU SAYEDE SAĞLIKLI VE MUTLU BİR BİREY OLUCAM.
AYRICA OCAK AYINDA TEZLERİMİ TESLİM EDİP SINAVA GIRECEM.COK BAŞARILI OLUCAM.ALNIMIN AKIYLA ATLATICAM
Bu arada benden baska kımse yedıklerını yazmıyor galıba :2:
neyse ben yazayım ama kızlar sızde yazın her akşam merak edıyorum ne yedınız ne ıctınız
sabah:uyanır uyanmaz sırkelı su cok az nar
kahvaltı: 1 dilim tam kepeklı ekmek 1 kk ezine peynir 5 zeytin
öğlen:1 kase corba 2 yk salata yarım porsiyon patatesli köfteli yemek 3yk bulgur pilavı
ara:1.5 bardak ayran 2 yk patates salatası
akşam:1 elma nar
2.5 lıtre su
bıtkı cayı ıcmedım malesef
sporumuda yaptım
3 aralık
1-mekik 45
2-capraz mekik 30
3*derin nefes 20
4-ayak kaldırmaca 20
5-bacak esnetme 30
6-yere yatıp bacak ındırıp kaldırma 50
7-step 200
8-çömelme 3 defa 15 sn
9-geri tekme 30
10-zıplama 50
11-iç kol çalıştırma 50
12-kolları belın yanında ındırıp kaldırma 50
aramıza hoşgeldin canımmerhaba arkadaslar aranizda yeniyim
bir haftalik deneme suremi basari ile atlatip sizlerle beraber zayiflayacagim insaallah
bugun bir saat cd ile egzersizlerimi yaptim
dokuz gibide esimle yuruyuse ciktik yaklasik bir bucuk saatte tempolu yuruduk sahilde.
tatlım bu tehlikeli bir durum ama..mide zaten 2- 3 saatte sindiriyor yediğini.ama sen 1,5 saatte mide sindirmeden yersen bu hem mideyi yorar hem sağlıklı olmaz bence.ve tokken yemek gibi bişey olur şekercim..aklın 1,5 saat sonraki yemeğe odaklanınca sadece yemeği düşünür fazlaca yiyebilirsinde..Allah acıkmadan yiyenleri sevmezmiş..(bunu ben de yeni öğrendim)..amamn dikkat şekercimarkadaslar sizi tebrik ediyorum beslenmeniz konusunda oldukca hassassiniz
ben onu pek beceremiyorum sadece yuksek kalorili seylerden kaciniyorum
birde guzel bir sey kesfettim bende cok ise yariyor
ogunumu en az ikiye boluyorum
mesela bugun oglen bir once bir kase corbami kana kana konsantre ola ola tadina vara vara ictim oncesinde ve sonrasinda birer bardak su icerek.
doydugumu hissettim bir bucuk saat sonra ogunumun geri kalan kismini yedim.
izinmi...avucunu yala şekercim..burda kalıcaksın..kilo vericeksin.anladınmı..kilo bildirimini de bi şekilde yap canım..ya iste dedim size nasil olacak benim icim hic rahat degil diye
bacim cumayi unuttum ama saat 11 de felan aklima geldi zaten unutmasaydimda birsey degismezdi sabahin 6sinda kaynnam kalkiyor geciyor internetin basin aokey oynuyor ben kalktim cocuklari giydrdim birlikte ciktik saat 8 de dusun sana yazdigim saatte geldik disardan eve telefon evde bir tane bacim kocis evdeyken onda oluyor genelde. kociste cok soguk oldugu icin evde calismiyor bacim yoksa beni biliyorsun sana dememe gerek yok tekrar kusura bakma hakkini hellal et
ama bu boyle olmayacak bana bir sureligine izin ver en azindan bir iki hafta cunku ben cok fena vijdan azabi cekiyorum helede bugunden sonra acikcasi cok uzuldum seni beklettigim icin zamanim oldugunda girerim yine muhabbet ederiz
sizi cokk seviyorumm iyi aksamlarr..
günaydın demeyi unutmuşum hepinize günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?