Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bu arada benden baska kımse yedıklerını yazmıyor galıba :2:

neyse ben yazayım ama kızlar sızde yazın her akşam merak edıyorum ne yedınız
ne ıctınız

sabah:uyanır uyanmaz sırkelı su cok az nar

kahvaltı: 1 dilim tam kepeklı ekmek 1 kk ezine peynir 5 zeytin

öğlen:1 kase corba 2 yk salata yarım porsiyon patatesli köfteli yemek 3yk bulgur pilavı

ara:1.5 bardak ayran 2 yk patates salatası

akşam:1 elma nar

2.5 lıtre su

bıtkı cayı ıcmedım malesef

sporumuda yaptım

3 aralık

1-mekik 45
2-capraz mekik 30
3*derin nefes 20
4-ayak kaldırmaca 20
5-bacak esnetme 30
6-yere yatıp bacak ındırıp kaldırma 50
7-step 200
8-çömelme 3 defa 15 sn
9-geri tekme 30
10-zıplama 50
11-iç kol çalıştırma 50
12-kolları belın yanında ındırıp kaldırma 50

Son düzenleme:
arkadaslar sizi tebrik ediyorum beslenmeniz konusunda oldukca hassassiniz
ben onu pek beceremiyorum sadece yuksek kalorili seylerden kaciniyorum
birde guzel bir sey kesfettim bende cok ise yariyor
ogunumu en az ikiye boluyorum
mesela bugun oglen bir once bir kase corbami kana kana konsantre ola ola tadina vara vara ictim oncesinde ve sonrasinda birer bardak su icerek.
doydugumu hissettim bir bucuk saat sonra ogunumun geri kalan kismini yedim.

hoşgeldinnnn canımm aramıza

inş. bu zayıflama marotonunda hep beraber kılo verıcez ipincecik kızlar olucaz

spor yapmana cok sevındım.spor en kötü ihtimal zayıflatmasa bile azayip inceltıyor vucudu.sıkılaşıyorsun

senınle kalıp sohbet etmek ısterdım ama yatmam lazım maelsef yarın tekrar görüşürüz.hayırlı geceler :)

ya iste dedim size nasil olacak benim icim hic rahat degil diye
bacim cumayi unuttum ama saat 11 de felan aklima geldi zaten unutmasaydimda birsey degismezdi sabahin 6sinda kaynnam kalkiyor geciyor internetin basin aokey oynuyor ben kalktim cocuklari giydrdim birlikte ciktik saat 8 de dusun sana yazdigim saatte geldik disardan eve telefon evde bir tane bacim kocis evdeyken onda oluyor genelde. kociste cok soguk oldugu icin evde calismiyor bacim yoksa beni biliyorsun sana dememe gerek yok tekrar kusura bakma hakkini hellal et
ama bu boyle olmayacak bana bir sureligine izin ver en azindan bir iki hafta cunku ben cok fena vijdan azabi cekiyorum helede bugunden sonra acikcasi cok uzuldum seni beklettigim icin zamanim oldugunda girerim yine muhabbet ederiz
sizi cokk seviyorumm iyi aksamlarr..

minnoşum yanlış kodlama imkansız demişsin..yediklerinin kilo aldırmasını sağlıcaksın bdenine dikkat et..yediklerim yağlarımı yakıcak de mesela..
bak ben bu yazdıklarıma kesinlikle katılıyorum.bayram sonu hergün ama hergün geç kalıyorum işe ve aynı ama hep aynı saatte gidiyorum.her gün akam diyorumki yarın geç kalmamalıyım.ve yine aynı saat yine aynı geçkalma
ve birde perşembe akşamları kesinlikle fazla yememeliyim diyorum.yemek yemicem diyorum.ertesi gün tartı günü diyorum hep.ama perşembe akşamları bişii oluyr mideme bana..içime on devir elektrik süpürgesi kaçıyor sanki acıcık ucundan yemek için oturuyorum ama ne mümkün bişiiler sebep oluyor ve nerdeye acıcık ucundan yicem şeyleri az kalsın tabağıyla tenceresiyle yiyorum resmen

bu yzıyı okuyunca da şok oldum..ben kendimi demekki hep sabah geç kalmaya ve perşembe akşamları çok fazla yemeye kodluyormuşum hep..
normalde de hep yapıyoruz bunu..diyet yapıyorum yemek yememeliyim diyoruz kendimize haksızmıyım.. oysa böyle diyerek kendimizi yemek yemeye kodluyoruz haberimiz yok.o yüzden hakim olamıyoruz kendimize ve yemek sonrası kötü pişman vicdan azabıyla kıvranan yine biz oluyoruz..
bir daha ya ne diyoruz kızlar..olumlu düşünüp olumlu cümleler kuruyoruz..bu hayatımızın her safhasında böyle olmalı..başarı olumlu kodlama da saklı unutmayalım..
diyet yapıyorum az yemeliyim sağlıklı olmak için az ama sağlıklı yiyecek yemeliyim
mesela evimi asla dağınık bırakmicam yerine evimi düzgün bırakıcam..evimi hergün toparlicam
mesela işyerinde
bu dosya asla yetişmez diyerek işe başlanıcağına..neden olmasın başarabilirim..dosyayı yetiştirmeliyim demek lazm
hadi bakalım kızlar kolay gelsin hepimize...
ben sizinle paylaştım sizde yakınlarınızla paylaşın bu bilgileri ki çevremiz ülkemiz doğru kodlamayla daha güzel yaşanılır hale gelsin..
bu bilgiler altın değerinde

Son düzenleme:
hadi bakalım..inşallah şekercimm..süper bir yıl olsun hepimiz içinde

moral bozuk olunca yediklerimi yazmak aklıma gelmedi ama yazıcam bundan sonra şekercim..az sonra tartılıcam. bakalım günlük vermem gereken kiloyu vermişmiyimm :90:

Son düzenleme:
aramıza hoşgeldin canım

tatlım bu tehlikeli bir durum ama..mide zaten 2- 3 saatte sindiriyor yediğini.ama sen 1,5 saatte mide sindirmeden yersen bu hem mideyi yorar hem sağlıklı olmaz bence.ve tokken yemek gibi bişey olur şekercim..aklın 1,5 saat sonraki yemeğe odaklanınca sadece yemeği düşünür fazlaca yiyebilirsinde..Allah acıkmadan yiyenleri sevmezmiş..(bunu ben de yeni öğrendim)..amamn dikkat şekercim

izinmi...avucunu yala şekercim..burda kalıcaksın..kilo vericeksin.anladınmı..kilo bildirimini de bi şekilde yap canım..
kız o nasıl kaynanaymış ölee sabahın 6 sında bilgisayar da oluyor çok şaşırdım ben yaa..hiç wc ye demi gitmiyor hemen fırsattan istifade yaz kilonu.. yada bana mesaj at şekerim..kilo verilicek o kadar

kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim

annem ameliyattan çok korkuyo az önce bile konuştuk acaba olmasammı diyo
annem vaz geçmeden bi an önce olup bitsin istiyorum bende
annem ameliyattan sonra toparlanana kadar yanımda kalıcak
belki o sıralar fazla gelemeye bilirim yanınıza

kilo almamı anlayamadım bi türlü
kalorili şeyler bile yesem o kadar çok hareketliydimki bu hafta hiç evimde duramadım bile
adetimin gecikmesi ağırlıkmı yaptı bilemiyorum
dün tiroit hormonlarıma bakılması için kan verdim
acaba hormonlarımmı bozuldu diyorum haşimoto hastalarında kilo alımı adet düzensizliği oluyomuş
neyse sonucumu pazartesi alıcam
belki o arada adet olurum

bu sabah kahvaltımı yaptım şimdi artık yeşil elmadan başka bişey yemicem
bakalım hiç kilo verebilicekmiyim

sağol akrepcim inşallah verebilirim kilolarımı artık

dün kendime bi kaban pardesü gibi bişey almak istedim

beğendiğim modellerin hiç biri üzerime olmadı
üzerime olanda beni daha kiloolu gösterdi sinir oldum kendime

en iyisi ben bu kış donim soğuktan üzerime olan bişey yok çünkü

kilo vermeden palto falan almıcam kendime

03.12.2010 menüm

sabah kalkınca 1 yeşil elma

kahvaltı:biber dolma,yufka ekmek,zeytin peynir,yağlı ekmek,çay

ara: naneli yeşil çay, 1 portakal

öğle:biber dolması, yufka ekmek, turşu, yoğurt

ara:yok

akşam:yok

dün acaip moralim sıfırdı yaa..sabah ne bulursam yemek istiyordum.doyma duygusunu kaybetmiştim resmen.öğleden sonra daha iyiydim.akşam da buraya yazdıklarımı okudukça acaip iştaha geldim.bu hafta süper zayıflicaz kızlar

veee
sabah tartıda 69,700 ü gördüm dünden bu yana 1,600 gr gitmişş..
minnoşumm 0,403 gr vermem gerekiyodu ya hergün.ben ilk günden 1,600 gr ı devirdim..ayy çok mutluyum tekrar 6 lı rakamlara kavuştum yaa
ama ben 5 li rakamları görmek istiyorum tartıdaa:92::92::92::92: hep birlikte görücez dimi kızlar:92::92::92::92: hepimiz 50 li rakamlarda olucaaz :92::92::92::92::92::92:

günaydın 2. takım.gününüz hayırlı olsun.ben davet üzerine aranıza katılan bir kilozedeyim.33 yaşında 165 cm 80 kiloyum.bu sabahtan itibaren kilo kaybı yolculuğuma başlıyorum.ilk olarak tereyağı menümden çıkarıyorum.ekmek sayımı 3 dilimden 2 ye düşürüyorum.ara öğün ve meyve sayımı da arttırırsam diyetisyene gidene kadar az da olsa yol alırım diye düşünüyorum.şimdiden desteklerinize teşekkür ederim.

DÜŞÜNCE BEYİN İLİŞKİSİ
düşünce ile beyin arasında muazzam bir ilişki bulunduğunu fark ettiğimde maalesef ömrümün büyük bir kısmını zayii etmiştim.vücudu düzeltmek için beyni, beyni düzenleyebilmek için vücudu kullanmak gibi basit bir formül, hayatı doğru tanzim etmeye yetiyotmuş oysa. geç keşfettiğim bu gerçeği ancak vücudumda ve beynimde geri dönüşümü zor tahribatlar oluştuğunda öğrenmiştim. pek çoğumuzun da bu durumda olduğunu sanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…