• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

akrepcım sen gercekten kendını bır bıraktın mı kılolar hızla gelıyor. canım gecen hafta da 3 kılo almıstın bu hafta 2.2 aldın.
aman akrepcın senın bır duzene dırayete dısıplıne mutlaka ıhtıyacın var. moralın bozuldugunda kendıne saldıracak baska bısey bul kendınce onu yanında hazır et sureklı anca o zaman yemege vermezsın kendını belkı.
akrepcım dıyet seklını mı degıssen acaba montı yuzundne mı boyle oluyor. azıcık bısey kacırsan kılo alıyorsun bu senın moralını de bozuyor.

kıs acıcıkmı..sen dün akşam yediklerimi bilsen ağzın uçuklar..bir haftalık yediğimi akşam yedim sanırım.sonra da çok rahatsız oldum yattığımda..en son yediğim de çok tuzluydu.o da iyice şişirdi sanırım beni.sabah gözlerimi kırptığımda göz kapaklarım ağrıyordu.çok az kalmıştı göz penceresi çizgi gibi öyle şişmişlerdi..oyy yanlarımın ağrısını hatırlamak bile istemiyorum :(

kızlar ben bu takıma ılk geldıgım zamanlar takımız ya 1. ı olurdu ya 2 ya da 3. cu
son zamanlarda hep sonlardayız :(
akrebın ve lolonun neden kılo aldıgını bılıyoruz ama ozturk neden o kadar kılo aldı
ben mı ıyı takıp edemıyorum yoksa ozturk mu bızımle neden kılo aldıgını paylasmadı.

topralanalım artık kızlar. bakın ben azar azar son gunlerde toparladım kendımı :12:
maasallah mınnosla karamel zaten formunda :nazar: akreple lolo neden kılo aldıklarını bıldıklerı ıcın toparlamaları kolay olcak ıns. ozturk sen de bızımle kılo alma nedenlerını paylassan cok mu yedın acaba yoksa senınde mı bazı sıkıntıların var?

hadı kızlar kesndımıze gelelım.

neslii hadiii ya buraya yaz ya bana mesaj at artık güzelim.seni bekliyorum.hala uyuyosan bittin kızım sen

kusum yaa nasil ozur dilenirki valla kusura bakmayin ben dedim size bak stres yaptim bugun tum gun anam sabah kalktigimla ciktim simdi giriyom eve disarlarda misafir gezdirdikk cok ama cook uzgunum telefonumda esimdeydi cuma olduguda zaten ogle saatlerinde hatirladim sonrada is isten gecmisti zaten
kusura bakmayin olurmu tartilmadim bile
kiz sen ne diye onca yedinn ben sana kustum diyemi yoksa neyse okurum birazdan cok fazla gecmiside okumadim anca bu sayfaya kadar okudum ayrica kilo veren arkaaslarimida kutluyorumm
tekrar tekrar beklettigim ve kilomu bildirmedigim icin ozur dilerim akrepim hakkini helal et bacim beklettim senii
hadiyin ben su yemei yapim yine gelirimm

kızlar ben bu takıma ılk geldıgım zamanlar takımız ya 1. ı olurdu ya 2 ya da 3. cu
akrebın ve lolonun neden kılo aldıgını bılıyoruz ama ozturk neden o kadar kılo aldı
ben mı ıyı takıp edemıyorum yoksa ozturk mu bızımle neden kılo aldıgını paylasmadı.

topralanalım artık kızlar. bakın ben azar azar son gunlerde toparladım kendımı :12:
maasallah mınnosla karamel zaten formunda :nazar: akreple lolo neden kılo aldıklarını bıldıklerı ıcın toparlamaları kolay olcak ıns. ozturk sen de bızımle kılo alma nedenlerını paylassan cok mu yedın acaba yoksa senınde mı bazı sıkıntıların var?

posicim kesınlıkle katılıyorum sana.bizimde 1.olmak hakkımız.takım ruhunu canlandıralım verelım şu kılocukları

bu arada selma abla kayıp ne yaptı ayrıldı mı

Son düzenleme:

tatlım öztürkün kilosu bayram kilosu.geçen hafta yazamamıştı kilosunu..aslında 100 gr vermiş bu hafta ama tabi geçen hafta yazmadığı için bu hafta almış gibi göründü..

kusum yaa nasil ozur dilenirki valla kusura bakmayin ben dedim size bak stres yaptim bugun tum gun anam sabah kalktigimla ciktim simdi giriyom eve disarlarda misafir gezdirdikk cok ama cook uzgunum telefonumda esimdeydi cuma olduguda zaten ogle saatlerinde hatirladim sonrada is isten gecmisti zaten
kusura bakmayin olurmu tartilmadim bile
kiz sen ne diye onca yedinn ben sana kustum diyemi yoksa neyse okurum birazdan cok fazla gecmiside okumadim anca bu sayfaya kadar okudum ayrica kilo veren arkaaslarimida kutluyorumm
tekrar tekrar beklettigim ve kilomu bildirmedigim icin ozur dilerim akrepim hakkini helal et bacim beklettim senii
hadiyin ben su yemei yapim yine gelirimm

bravo şekerciim tebrik ediyorum seni..inanki bravo..
sana o kadar yardımcı oluyorum ama sen neden burayı azıcık ciddiye alıp bana yardımcı olmuyorsun söylermisin..
sana inanamıyorum cuma olduğunu bile nasıl unutursun yaa :96: gözüm telefondaydı..ve son saatleri bekledim senin için.yok hala yok.ben endişe ettim sağlığından ciddi bişey var sandım ama sen gelmiş diyosun ki cuma olduğunu unuttum.tel eşimdeydi.senin olan telefon seninle kalmalı arkadaşım.eşinde napıyor anlayamadım.
inan burdaki herkesin kendine göre yoğunluğu var fazlasıyla hemde..ama buraya da zaman ayırıp yazıyorlar kilolarını bi şekilde..
biz takım olarak seni seviyoruz.yoğunluğunu anlıyoruz sana ve yoğunluğuna saygı duyuyor ciddiye alıyoruz.
lütfen ama lütfen azcık ciddiyet istiyoruz senden.
düşündükçe senin nesli olmadığın geliyor aklıma.çünkü bu nesli benim neslim olamaz..takımını toplamak için neler yapardı o nesli..o kadar da işi vardı oysa.ne kadar kızardı gelmeyenlere..
oyyy çok sinirliyim sana kelimeler yetmiyor artık:19:

yapılan araştırmalar neticesinde, vücudumuzun tükettiği toplam enerjinin yüzde yirmisini beynin tükettiği gözlenmiş.yani bir insan ortalama 2 bin 500 kalorilik bir enerji harcıyorsa bunun 500 ünü tek başına beyin harcıyor...

Back