hosbuldukk..
hoşbuldk tatlım..
2 takımıda bize beklerizz. herbişeyimiz hazır..
meyvemm sen 61,9 musun gerçekten..adını çok sevdim ama kilonu sevmedim kuşummtez zamanda benim kiloya çıkman lazım çıbıkkk ayy sana yetişmeliyimmm size gaz vericem derken ben gaza geldim iyimii bu işi neslii hiç sevmicek amaa eminimmm nesliiii nasıl yakışır dimi benim çizelgeme de 61
ne hazırladınız bakiiii..hmmm ben ikinci kahvaltımı da yaptımm..bitki çayı alabilirimm şöölee bol yağ yakanından meselaa beşibiyerde yadaa yeşilçay yadaa kekik
gunaydinnnn oh ya bende cok sukur hayata dondum kizlarrrgunaydın gunaydın sekerlerımm mcuckk mucukk
hooff bu sabah kocısımı yolladım kızlar aksama apartmandakı kadınlar
hayırlı olsuna gelıcek bugece evde kalıcam yarın annemlere gıdıp kalıcam
ınsaallaahh kocısım gelene kadar super fıstık olurum demı kızlarr yaa
ssstt neslııı ıle karamel uyanın bakımm cok gec kalkıyonuz sızz
posımın yusufu uyanmıstır sımdı oyy mınnos teyzesı yesın onuu
selmacımm sımdık uyanır ahanda gezmeye gıdıyorum der yınee
akrebım teee kacta uyandı ona sımdı nerdeyse öglen olmusturr
özturkk planı yetıstırebıldımı acaba ayy herkese yazdım galıbaa
hepınıze mucuckkk :13: mınnos saat 10 da arazıye gıdıcek
sımdık bıraz rapr yazıyım sekerler ugrarım yıne yanınıza
oturmaya geldim..gün yapmaya geldim..tarcınlı cayımı aldım muhabbete geldimm.. iki göbek atıp eğlenmeye geldim
neler yapıyormus bakalım 2. takım..
hosgeldinnn
gunaydinn ne iyi etmissinn bakalim bizler ne yapalimm diyetti bozmakti geciyor gunlerimizz
meyvemm sen 61,9 musun gerçekten..adını çok sevdim ama kilonu sevmedim kuşummtez zamanda benim kiloya çıkman lazım çıbıkkk ayy sana yetişmeliyimmm size gaz vericem derken ben gaza geldim iyimii bu işi neslii hiç sevmicek amaa eminimmm nesliiii nasıl yakışır dimi benim çizelgeme de 61
hoşbulduk
aynı bizim gibi desene..
en son bildiğim akrep abla katı kurallar getirmişti spor falan yapıyordunuz düzenli devammı onlara
bugun burda hava gizel gorunuyor biz cikip biraz ikizleri olan arkadasla gezicez nehir kenarinda. bir aksilik olmazsa tabi
neslihan orda da hava guzeldir cik yuru sen de biraz
amann kurallari batsinonunn kiz o kuralar yuzunden bizim takim sonuncu olduuu bizde o kurallari kilo almak isteyenlerin topigine koydukk bacimm ayy hatirlatma bile o haftayi bizee
hadi yaa ondan haberim yoktu...
sabah sabah yüzüme gülümseme kattın canım
ozamn ii olmus bıraktığınız
ben zaten akrepin bizee komplosu olarak dusundum ama istee kimse ses cikartmayinca mecbur susmak zorunda kaldimm
ama ohh kendide aldii yaa kiloyuu cok sukurr biraz keyfim yerine geldi
neyseki simdi kural felan yok ohh rahat rahatt yiyoruzz iciyoruzz
sonu yine almak olmasın ama bu yiyip içmenin sekercim
akrep abla size yine bi düzen ceker gibi gelio bana
kendi almasaydı o kurallardanda vaz gecmezdi ..süperdi ama kitap okuma falan da vardı .
valla oluyor olmasina da en azinda kasmiyoruz kendimizii
ayy kitap okumayi hic sormaa ben yurtdisindayim evde kitap yokk diyom eve gelen brosurleri oku diyorr ani okadar dusunnn
bencede dogru diyon o almasaydii o kurallari bizee mecbur uygulatirdi neyseki benim dualar kabul olduu
ben hergun dua ediyomda akrep kilo alsin diyee
gecii ona ederken ben aliyom ya oda ayri bir konu yanii
ya ya oyle oyle olmasinada onun benden cok cok zayif olmasi benii sinir ediyor ruyalarima giriyor desem yeridirr
süpersiniz yaa..
siz birbirinizle didişirken kilo veriyorsunuz bu size güç katıyo bence..
baska türlü cekilmez bu kilo vermeler dimi ama
ay bu soruyu ne sen sor ne ben soyleyeyim anamm bacimm cok utanc verici sen bana gore daha yolun basindasinn ben buraya geleli seneler oldu butun zayiflama arsivlerinde varimdirr sekerimm bakarsannesli nezamndan beri uğrasıon kilo vermeye..
ben nerdeyse 1 senedir uğrasıom daha yarısını verebildim..
nezamn cıtır olucam onu cok merak ediyom
hmmm süpersin uygun olmaz olurmu süper olurtarcınlı karanfilili yeşil çay uygunmudur son zamnlarda ondan kullanıyorum ben.. sekerimide dengeliyo canım hiç bişi istemiyo onu içerken
tartıdan bi gün önce hayata dönsen noluur dönmesen nolur..sen 90 oldunmu onu söyle bakiim öncegunaydinnnn oh ya bende cok sukur hayata dondum kizlarrr
bugun okullar basladiii cocuklari biraktim duzeni kurarim artik cocuklar tatildeykenn uyuyorumm vede duzen dene birsey kalmiyorr
minnosss kizz ben hic iyi degilimm valla diyet miyet kalmadi bende ne yapacam ben
hosgeldinnn
gunaydinn ne iyi etmissinn bakalim bizler ne yapalimm diyetti bozmakti geciyor gunlerimizz
ayy evet kaytarma günleri fazla geldi sadece..hoşbulduk
aynı bizim gibi desene..
en son bildiğim akrep abla katı kurallar getirmişti spor falan yapıyordunuz düzenli devammı onlara
neyy hicde yakismaz bacimm 61 ayy dur zaten kafayi tirlattim benn birde senin 61in tuz biber olmasinn yanii
amann kurallari batsinonunn kiz o kuralar yuzunden bizim takim sonuncu olduuu bizde o kurallari kilo almak isteyenlerin topigine koydukk bacimm ayy hatirlatma bile o haftayi bizee
kız delimisin sen oruç oruç kendine eziyet etmişsin..iftar sonrası gezsen neyseburdada hava cok guzell tertemiz boyle yazdan kalma bir hava varr ama guzelim ben o isi sabah bisikletle yaptim baktim hava guzell cocuklari birakipp tur yaptim hemde yarim saatt bacaklarimi hissetmiyorum suan
bugun birde niyetliyim yarinda tutayim dedimm bakalim agzimin ici kuruduu
abartıyo kız sen inanma ona
hadi yaa ondan haberim yoktu...
sabah sabah yüzüme gülümseme kattın canım
ozamn ii olmus bıraktığınız
kural yok diyosun yaniiben zaten akrepin bizee komplosu olarak dusundum ama istee kimse ses cikartmayinca mecbur susmak zorunda kaldimm
ama ohh kendide aldii yaa kiloyuu cok sukurr biraz keyfim yerine geldi
neyseki simdi kural felan yok ohh rahat rahatt yiyoruzz iciyoruzz
gibisi fazla şekercim..geldi bile
sonu yine almak olmasın ama bu yiyip içmenin sekercim
akrep abla size yine bi düzen ceker gibi gelio bana
kendi almasaydı o kurallardanda vaz gecmezdi ..süperdi ama kitap okuma falan da vardı .
valla oluyor olmasina da en azinda kasmiyoruz kendimizii
ayy kitap okumayi hic sormaa ben yurtdisindayim evde kitap yokk diyom eve gelen brosurleri oku diyorr ani okadar dusunnn
bencede dogru diyon o almasaydii o kurallari bizee mecbur uygulatirdi neyseki benim dualar kabul olduu
ben hergun dua ediyomda akrep kilo alsin diyee
gecii ona ederken ben aliyom ya oda ayri bir konu yanii
kız yook kilo vermesi için dermiyim hiç..dört gözle 90 olmasını bekliyorum onun
süpersiniz yaa..
siz birbirinizle didişirken kilo veriyorsunuz bu size güç katıyo bence..
baska türlü cekilmez bu kilo vermeler dimi ama
doğduğundan bu yana gibi bişey o kadar uzun bi zamandır yaniinesli nezamndan beri uğrasıon kilo vermeye..
ben nerdeyse 1 senedir uğrasıom daha yarısını verebildim..
nezamn cıtır olucam onu cok merak ediyom
valla benimde is cokta iste bugunu size ayirmaya kara verdimm buraya gelmeye gelmeye halim harap oluyor en iyisi ben biran oncee motive olmam lazimmgünaydın akrep neslihan nasılsını bu gün cok işlerim var temizlik yapacagım
kiz sen niye geldinki yokmu senin isin beni yine deli etmeye geldin dimii he snde ruyanda ancak gorursun benim 90 olmamiii sekerimmhmmm süpersin uygun olmaz olurmu süper olur
tartıdan bi gün önce hayata dönsen noluur dönmesen nolur..sen 90 oldunmu onu söyle bakiim önce
ayy evet kaytarma günleri fazla geldi sadece..
meyvem de yakıştırmadı zatiii..bana 57 yakışırmış sence nasııl
sanki şimdi kendi kurallarıyla kilo almıyomuş gibii sanırısn tığ gibi oldu mübarek
kız delimisin sen oruç oruç kendine eziyet etmişsin..iftar sonrası gezsen neyse
abartıyo kız sen inanma onabizim takımda herkesin bir görevi var onun görevi de şişko olmaak
kural yok diyosun yaniiama yanılıyosun fırındalar kendileri pişme süreleri bitsin sıcak sıcak sunucam size kısmetse
gibisi fazla şekercim..geldi bileçok güzel kurallarım var çoook özellikle nesli sürünecek şeyy dilim sürçtü bayılacak çok sevecek
akrebe kuyu kazan kendisi düşer işte böylee
kız yook kilo vermesi için dermiyim hiç..dört gözle 90 olmasını bekliyorum onunzaten az kaldı nerdeyse 90 olucak
doğduğundan bu yana gibi bişey o kadar uzun bi zamandır yaniiuğraştıkça, kilo alıyor, kilo aldıkça yiyor, yedikçe uğraşıyor ve bu kısır döngü böyle düzenli bi şekilde devam ediyoor
valla benimde is cokta iste bugunu size ayirmaya kara verdimm buraya gelmeye gelmeye halim harap oluyor en iyisi ben biran oncee motive olmam lazimm
kiz sen niye geldinki yokmu senin isin beni yine deli etmeye geldin dimii he snde ruyanda ancak gorursun benim 90 olmamiii sekerimm
ayrica kural mural anlama ben takimi kiskirtirr kurallara boykot uygulattiririm haberin olsunn ufff biz boyle cok iyiyiz vede rahatiz sekerimm
ayrica bisiklet surmeme deli oluyorsunn ben biliyorumm iftrdan sonrada dusunuyorumm canim sen hic merak etmee yanii
hihh su gonderdigin dona gelince sekerimm o bana bir beden kucun oldu daha buyugu yokmuyduu
nereye kaçıyosunn minik kuşummmnere gitiniz anacimm neyse bende cikiyomm akrepp kaldigimiz yerden dac[Bvam ederiz artik ogleden sonraa
hadi ben kactimm[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?