et bacim et surunsunler cocuklarimiza oyle yapanlarrmerak etme akrep helva yemedim :)
kizlar bizim evin alti kocaman bir kres, akliniza gelen bütün oyuncaklar ve birsürü calisan var. cok büyükk ve kaliteli bir yer
her gecisimde ordan diyorum yusufu buraya veriiym ben en iyisi diye
ama yok bugün vazgectim
bina öyle caddede felan degil bizim binada oturmayan gecmez burdan, galiba onun rahatligiyla bir calisan belli daha yeni yürüyen bir cocugun istedigi seyi vermedi cocuk agliyordu, elini kiza dogru uzatiyordu istedigi seyi versin diye kiz da cocugun elinden tutup arkayada dogru firlatti. cocuk yere düstü. tamam düstügü yer yumusakti fiziksel bir zarar görmedi ama ppsikolojik olarak kötü etkilenir o kadar kücük cocuklar. icim acidi sonra benim disardan seyrettigimi görünce kiz benim onu göremeyecegim bir yere dogru gitti.
oranin mail adresini bulup bunlalri mutlaka yazicam calisanlarini uyarsinlar. ve asla kendi bebegimi oraya vermicem..
slm kizlarr bugun geldim geldim birturlu dunku listeyi yazmadim kusura bakmayin
saat 9.00 da bir elma
saat 9.30 da sahkerimi ictim
saat 12.15 de manti yedim yarim tabak cocuklardan kalmisti
saat 15.00 de bir demlik cay ictim
saat 18.00 de yesil fasulye yedim
2lt re su ictim
eve gelen brosurleri okudum :))
gun boyu 8 defa bisiklete bindim
evi temizledim :))) spor olarakta bunlar
Ben MakeUp olarak oyelken ve nihan86 arkadaşıma pisboğazlık yaptılar diye o kadaf laf söyledim birde üzerine anket açtım ama çok pişmanım ve arkadaşlarımdan özür diliyorum. Ne demişler gülme komşuna gelir başına bende pis boğazlı koca totoşlunun tekiyim mercimek çorbasını yağsız yapıp içerken ardından bir kase çekirdek yiyebiliyorum.
Lütfen aşağıdaki adrese gelerek birde siz yüzüme söyleyin pis boğaz olduğumu ki bir daha yapmayayım
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/394517-alo-kacamak-yapabilirim-ihbar-hattii-16.html
posi benden haberin va mı? ona göre ediklerimi yazcam:)
anamm :1shok: :1shok: :1shok: posim ne diyosun sen senağlama kalpsizler et bacım et..etki o sabileri ağlatmanın cezasını çeksinler..Allahım tüm çocukları korusun..amin..merak etme akrep helva yemedim :)
kizlar bizim evin alti kocaman bir kres, akliniza gelen bütün oyuncaklar ve birsürü calisan var. cok büyükk ve kaliteli bir yer
her gecisimde ordan diyorum yusufu buraya veriiym ben en iyisi diye
ama yok bugün vazgectim
bina öyle caddede felan degil bizim binada oturmayan gecmez burdan, galiba onun rahatligiyla bir calisan belli daha yeni yürüyen bir cocugun istedigi seyi vermedi cocuk agliyordu, elini kiza dogru uzatiyordu istedigi seyi versin diye kiz da cocugun elinden tutup arkayada dogru firlatti. cocuk yere düstü. tamam düstügü yer yumusakti fiziksel bir zarar görmedi ama ppsikolojik olarak kötü etkilenir o kadar kücük cocuklar. icim acidi sonra benim disardan seyrettigimi görünce kiz benim onu göremeyecegim bir yere dogru gitti.
oranin mail adresini bulup bunlalri mutlaka yazicam calisanlarini uyarsinlar. ve asla kendi bebegimi oraya vermicem..
yuuuuhhhh alsanaalsanasmile eve gelen broşürleri okumuşmuşşslm kizlarr bugun geldim geldim birturlu dunku listeyi yazmadim kusura bakmayin
saat 9.00 da bir elma
saat 9.30 da sahkerimi ictim
saat 12.15 de manti yedim yarim tabak cocuklardan kalmisti
saat 15.00 de bir demlik cay ictim
saat 18.00 de yesil fasulye yedim
2lt re su ictim
eve gelen brosurleri okudum :))
gun boyu 8 defa bisiklete bindim
evi temizledim :))) spor olarakta bunlar
eveet alkisalkisalkis alkisalkisalkiset bacim et surunsunler cocuklarimiza oyle yapanlarr
posi benden haberin va mı? ona göre ediklerimi yazcam:)
eeee söyleyince yapmicanmı sankii...
banane gelmicem işte..sonra sizin yediklerinizi görüp benimde canım istesin dimii..hem de akşamın şu ters vaktinde.. tööbüü tööbüüü guclubacismile
hosgeldin cnaim sen de yediklerini yaz bugünden itibaren o zaman.
hadi beklliyorum
bu arada yeni kurallari biliyorsun dimi?
yuuuuhhhh alsanaalsanasmile eve gelen broşürleri okumuşmuşşben de yedim dimiiii klava: yemesler güzelimmm..okumadın dimii kitap felan..al sana kırmızı kötükedihüso bi de kandırıyor broşür okudum diye:mymeka: sanki fransızcası var da :dilcikar:
posiciim duydun zilin sesini
canim aksama da yogurt ye mekik cek. bi de yedigin yemeklerden kac kasik yedigini ve kac dilim ekmek yedigini yaz kirmizi vermiyim cnaim.
lütfen kizlar bos yere kirmizi vermek istemiyroum biraz daha ayrintili yazin
bu sabah nerdeyse lolo ya haksiz yere kirmizi veriyordum.
çok beklersin canımmm laelaelaelaelaegit git git git .....alkisalkisalkis
cnm ya biliyosun uzun zmandır takip edemiyrum kurallardan haberim yok...
dünki menü
sabah: bir dilim kepek ekmeği,2 tane kızarmış biber,peynir domates,2 tane zeytin,1 bardak açık çay
ara boş
öğlen:bir kase çorba,bir kepçe makarna,kabak sos bir kepçe,kavun
ara bitki çayı
akşam:bir kase çorba,bir kepçe ıspanak yemeği,bir kepçe erişte pilavı
misafir vardı çayın yanında yaklaşık4 çeşit birer bisküvi
meyve:bir armu,1 küçük mandalina
son olarak:türk kahvesi
yazana kadar bu kadar çok yediğimi bilmiyodum
bugünüde şimdi yemek yiycez akşam tekarra dönerim yazarım ok görüşmek üzreee
kiz bu dunku yediklerim pazaretsi gununkuu
hem cok az yogurdum vardi kizim yiyor diye ben yemedim inanki yoksa kendime koymustum ayrica hepsinden cok az yedim fazla degil
:roflol: :roflol: :roflol: sürünnnn :roflol: :roflol: :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?