Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok geçmiş olsun minnoş
kendine çok dikkat et canım bu hafalarda çok dikkatli olmak gerek
bende hastalanıyorum ama grip aşısı olduğum için sadece akşamları nezle gibi oluyorum
bünyen alerjikse sende aşı ol
gecmis olsun canim, Alah sifa versin dikkate kendine a.s.buarada dun hastalagım ıyıce azıttı kızlar eve gıttım saat 5 te bır yattımm ,
bıdaha 8 de uyandım yesıl cay ıctım lımon ıctımm bogazım sısmıss
yaa bıde hapsırıyorumm halsızıdım yanı dungece evdede ınternet yoktu
gıremedım oyuzden dun yedıklerımı yazıyım
sabah 1 dılım ekmek. 1 kk peynır 3 zeytın 2 catal pekmez yesılcay
ara: yesıl cay
öglen 3 kofte 3 kasık pılav
ara yesılcay
aksam 1 kase gendımelı yogurt corbası
ondan sonra ılaclardan mıdem bulandı bır paket cubuk kreker
yedım ara ara
canm benim de 39 gün borcum var. birlikte tutalim orucu kendimize ayri kurallar talep edelim aklinialirimsmile birlikten kuvvet dogar yerimsenibenkimse atılmadıysa tam gaz devam edelim:)
yalnız bnm önümüzdki günlerde oruç tutmam lazım sonra akrepin verdiği diyete başlıcam
kızlar
bu gün oğlumun yeni sınıfında ilk günü
öğretmen biraz suratsız ama çocuklarla iyi anlaştı zaten çocukların çoğuda tanıyomuş oğlumu iyi anlaşıcağa benziyolar
öğretmen bi tuhaf
söylenerek geldi
ondan habersiz sınıfına yeni öğrenci gönderilmesine kızdı heralde
neyse alışır umarım oğlumuda sever inşallah zamanla
beni sevmesi önemli değil
zaten 5. sınıf oldu gerekmedikçe öğretmenle konuşmam bile toplantıdan toplantıya anca
çocuklara sordum öğretmeniniz nasıl diye iyi dediler bazen bağırıyomuş ama genelde iyiymiş
anlatımı falanda iyi dediler matamatiğin üzerine çok duruyomuş
hayırlısı olsun ne diyim inşallah oğlum pişman olmaz geri dönüşü yok çünkü
canim döner demek yarim ekmek demek ne yaptin sen. keske tabakta isteseydin dönerini. o zaman 2 dilimden fazla ekmek yememeye dikkat edebildirdin.Allahım ben bugün cok kötü bii menüyle karnımı doyurdum
akrebin yazdıklarından sonra korkmaya başladım şimdibilmiyorumkismile
sabah cok erken kalktım hemen üstümü giyip cıktım sadece su ıcebildim.midem bulandığı için bişey yıyemedım
sabah 10 da kursta tenefüs arası 1 adet puaça ve 1 bardak cay ıctım:kedi: baska yiyecek bisey bulamadım kantinde
öğlen 1.30 da kurstakılerle dönerciye gidildi utancımdan rejim yaptığımı söyleyemedim:1no2:
ekmek arası döner yedım ve ayran ıctım:çok üzgünüm:
akşam 1 kase corba 3 yemek kasığı kıymalı patates 1 su bardağı yoğurt yedim
ara lar malesef yok
2.5 litre su ıctım sımdılık ama yatana kadar 3.5 olacak inş.
bırazdan yeşil cay içmeye calışacam
spor olarakta kursa giderken otobüse bınmedım kursa kadar hızlı hızlı yürüdüm 20 dkka.bunu spordan sayarmısınız bılmıyorum.
yatmadan mekik cekmeyı dusunuyorum
kitap olarakta ÖRGÜT GELİŞTİRME kitabını okudum az önce ödev konum
herkeze iyi akşamlar
yediklerimi yazim
sabah biraz domates salatalık 2 çatal peynir 1 haşlanmış yumurta
öğlen gene aynı şeyler
akşam biraz hoşaf içtim
ve 1 dilim denge ekmeği
meyve yiyemdim hiç vaktim olmadı bu gün
kızlar oğlumu sabahçı yaptım inşallah pişman olmaz
sabah erkenden başlıcak inşallah ilk günü iyi geçer
canım kaçamak günleri akşam 6 ya kadar zaten..hem ilk haftadan fazlasıyla pişmanlık ve rahatsızlık yaşadınız..bundan sonraki kaçamak günleri eminim daha temkinli geçicektirakrepcim bence ilk hafta alisma haftasi olmaliydi zaten. ne de olsa alisma haftasi diye ciddiye almayiz belki diye gecen hafta bisey demedim.
gecen hafta icin degil de tüm haftalar icin 2 den fazla kirmizi alanlarin o hafta serbest günü olmasin. cuma cumartesi ve pazar günü de kart alma korkusu olursa biraz toparlariz. baksaniza serbest gün diye 3 gün boyunca önümmüze geleni yedik. 3 gün herseyi yiyip 4 gün yemeyerek nasil saglikli zayiflicaz
ben biliyorummdelikafaduldenkızlar nasılısnız?
4 kırmızı alanlar atılıyormuymuş cidden
ne olacak şimdi bilmiyorumkismile
atılmadın şekercim ama güzel bir ceza bekliyor bundan emin olabilirsin şekeriyyiz canım sem nasılsın baksana atolmışım takımdan cok moralim bozuldu gıcık oldum kendime zaten artıda cıktım bu gün ne yapacagımı şaşırdım fisfisfissenağlamasenağlamasenağlama
hmm..neden toparlayamadın kuşum kendini..pazartesi sendromumu acabaAllahım ben bugün cok kötü bii menüyle karnımı doyurdum
akrebin yazdıklarından sonra korkmaya başladım şimdibilmiyorumkismile
sabah cok erken kalktım hemen üstümü giyip cıktım sadece su ıcebildim.midem bulandığı için bişey yıyemedım
sabah 10 da kursta tenefüs arası 1 adet puaça ve 1 bardak cay ıctım:kedi: baska yiyecek bisey bulamadım kantinde
öğlen 1.30 da kurstakılerle dönerciye gidildi utancımdan rejim yaptığımı söyleyemedim:1no2:
ekmek arası döner yedım ve ayran ıctım:çok üzgünüm:
akşam 1 kase corba 3 yemek kasığı kıymalı patates 1 su bardağı yoğurt yedim
ara lar malesef yok
2.5 litre su ıctım sımdılık ama yatana kadar 3.5 olacak inş.
bırazdan yeşil cay içmeye calışacam
spor olarakta kursa giderken otobüse bınmedım kursa kadar hızlı hızlı yürüdüm 20 dkka.bunu spordan sayarmısınız bılmıyorum.
yatmadan mekik cekmeyı dusunuyorum
kitap olarakta ÖRGÜT GELİŞTİRME kitabını okudum az önce ödev konum
acaip tok tutuyor canım...kabuğu alınmamış buğdaydan yapılıyor ve mineral deposu..kepek ekmeğini önermem tatlım..hımm bende bulursam deneyim .ilk defa duydum ismini :)
kepekli ekmek yiyorum ama oda kansızlık yapıyormuş
evet tatlış..çok uygun bir cezaa :jeyyar:atilmadin canim, akrep mesajinda uygun ceza düsünelim demis. bu atilmadik anlamina geliyor,
hoşgeldin canım a.s. orucun kaç gün kuşumm..kimse atılmadıysa tam gaz devam edelim:)
yalnız bnm önümüzdki günlerde oruç tutmam lazım sonra akrepin verdiği diyete başlıcam
çok geçmiş olsun şeker prensesim :1hug: Allah şifa versin.. kekik iç o da iyi gelir ve ıhlamurbuarada dun hastalagım ıyıce azıttı kızlar eve gıttım saat 5 te bır yattımm ,
ara yesılcay
yedım ara ara
hmm CADIARZU grip aşısı..iyi fikir a.sçok geçmiş olsun minnoş
kendine çok dikkat et canım bu hafalarda çok dikkatli olmak gerek
bende hastalanıyorum ama grip aşısı olduğum için sadece akşamları nezle gibi oluyorum
bünyen alerjikse sende aşı ol
Günaydin herkese
gecmis olsun canim, Alah sifa versin dikkate kendine a.s.
pazartesi icin sana kirmizi yok maasallah hasta olmana ragmen kacamak yok yerimseniben
canm benim de 39 gün borcum var. birlikte tutalim orucu kendimize ayri kurallar talep edelim aklinialirimsmile birlikten kuvvet dogar yerimseniben
yeni sinifiniz hayirli olsun lolocum. ins. oglun pisman olmaz.
nezle icin de gecmis olsun, artik ciddi ciddi hergün C vitamibli meyveleri yememiz lazim.
KIzlar ben gitgide kilo aliyorum, neyi yanlis yapiyorum anlamadim. oysa haftasonu da öyle buldugumu yemedim.CADIARZU
hele kulaklarim bosuna cinlamadiNeslihancım senin dedikodunu yapmış gibi oldum paylaşımda.. yerimseniben
aman sanki ilgilenmiyordun ozel olarak yildim senden gelme ustumeeeedelikafaduldenlemm haiinnnn klava: yetişememişimm yazmışın piss kötükedihüso bittin kızım sen lmaz: kurtuluşun yok elimden:mymeka: bu hafta seninle özel olarak ilgileniciim:jeyyar:
:roflol::roflol::roflol:
benmi demişim yedim diyee :1shok:
kıs seni dünya gözüyle görmicemmi ben :mymeka: gelmicenmi Türkiye topraklarına kötükedihüso
heee sen hem söyle hem de saklanıcak tombiş ara dimiii lmaz:
canim benimm sen bizim icin guzel bir ceza verirsin artik soyle agrisiz sizisiz emi guzelim mankenim benim olumunekankayizsmileüzgünüm kızlar kural kuraldır :1no2:
ama ilk hafta olduğu için uygun bir ceza düşünün..ben ilk fırsatta değerlendiricem..çıkmam lazım şimdi.
guzelmi eminmisin ya ne guzeli ya sen uygulamadigindan sana guzel gelmis olabilir am gorurum seni kirmizilari yerkenyeni kurallar güzelmiş:)
hadi bakalım herkese tekrar merhabaa
gecmis olsun sekerim kendine dikat etbuarada dun hastalagım ıyıce azıttı kızlar eve gıttım saat 5 te bır yattımm ,
ara yesılcay
yedım ara ara
hih baslamis bizimki kirmizililaraa alsanaalsanasmilecanim döner demek yarim ekmek demek ne yaptin sen. keske tabakta isteseydin dönerini. o zaman 2 dilimden fazla ekmek yememeye dikkat edebildirdin.
sirf bu döner icin 1 kirmizi aldin maalesef :sinifsinif:
ama menünün kalani iyi, canim bundan sonra yine böyle dikkat edersen kirmizi almazsin merak etme
ne yaptin lolocum yogurt yok, süt yok,meyve, yürüyüs ve egzersiz yok. tamam hic kacamak yok ama canim bisey de yememissin. kahvaltilik yemisin sadece vitaminli seyler yemeye calis bak tüm aile senin omuzlarinda. sen ailene de bize de lazimsin sen de hasta olma.
1 kirmizi
bugün ilk gün olugu icin siki tutuyorum arkadaslar bugün kirmizi vermezsem ötekik günler iyice salariz.
ayy ya ne guzel yapalim ne olur yapalim hem sizinde kalan borclar gider hemde bize yardimci olursunuz
hoşgeldin canım a.s. orucun kaç gün kuşumm..
kızlar aslında pazartesi ve perşembe oruç tutsak..borcu olan arkadaşlar hep birlikte tutarsak destek oluruz..hem güzel günler bu iki gün..peygamber efendimiz (s.a.v.)böyle yaparmış..ne dersiniz.
bune be kiz cezalar guzelde ben tr de miyim de ihtiyac sahibini bulayim burda birine goturecek olsan buzlugum dolu der bu ceza bana uymadi seker uzgunumcuma takımdan çıkarılanların listesi
Citlembikbesyo: 4 kirmizi
Neslihan: 3 kirmizi
Aybuke07: 3 kirmizi
Minnosprenses: 4 kirmizi
Selma12: 4 kirmizi
Poseidon83: 4 kirmizi
Uploaded with ImageShack.us
kıslar sizin cezanız yakınınzdaki ihtiyaç sahibi birine 1 kilo et ve salata malzemesi alıyosunuz..bunu geciktirmeden yapın ama..en geç iki gün içinde tmm..
kıslar sizin ceza da 1 kilo tavuk ve salata malzemesi alıp yakınınızdaki ihtiyaç sahibine vermek olsun..
hayırlı olsun canım yeni sınıfınızkızlar
bu gün oğlumun yeni sınıfında ilk günü
öğretmen biraz suratsız ama çocuklarla iyi anlaştı zaten çocukların çoğuda tanıyomuş oğlumu iyi anlaşıcağa benziyolar
öğretmen bi tuhaf
söylenerek geldi
ondan habersiz sınıfına yeni öğrenci gönderilmesine kızdı heralde
neyse alışır umarım oğlumuda sever inşallah zamanla
beni sevmesi önemli değil
zaten 5. sınıf oldu gerekmedikçe öğretmenle konuşmam bile toplantıdan toplantıya anca
çocuklara sordum öğretmeniniz nasıl diye iyi dediler bazen bağırıyomuş ama genelde iyiymiş
anlatımı falanda iyi dediler matamatiğin üzerine çok duruyomuş
hayırlısı olsun ne diyim inşallah oğlum pişman olmaz geri dönüşü yok çünkü
evet canım benim cok moralim bozuldu artık cezamızı cekecegiz sende üzümüevettt ebn atılmış oluyorum zamannsenağlama
benımde moralım bozuldu selma yaa dedım ben atılma olmasında
herkes ınatla dıyete devam etsın eger atılırsak psıkolojım bozulur benımde
yıne kılo alırım ben yaa hooofff cokk kotu bır ceza verebılırız bende
meselaa bır hafta boyunca hergun 2 saat yuruyuss hemm faydalı hemde zor bır
ceza bence
uzulme selmacım bızde yenı topıcmı acsak ne yapsak 2.takımdan
atılanlar takımı
olarak yarısmaya devammı etsek ne etsekk off saka bıyana halımız harap sekerımmsenağlama
cok gecmiş olsun minnoşcum dikkat et kendinebuarada dun hastalagım ıyıce azıttı kızlar eve gıttım saat 5 te bır yattımm ,
ara yesılcay
yedım ara ara
cuma takımdan çıkarılanların listesi
cezamıza razıyızda nereden bulacagız bu verecek insanı CADIARZUCADIARZUCADIARZU
kıslar sizin cezanız yakınınzdaki ihtiyaç sahibi birine 1 kilo et ve salata malzemesi alıyosunuz..bunu geciktirmeden yapın ama..en geç iki gün içinde tmm..
kıslar sizin ceza da 1 kilo tavuk ve salata malzemesi alıp yakınınızdaki ihtiyaç sahibine vermek olsun..
canim döner demek yarim ekmek demek ne yaptin sen. keske tabakta isteseydin dönerini. o zaman 2 dilimden fazla ekmek yememeye dikkat edebildirdin.
sirf bu döner icin 1 kirmizi aldin maalesef :sinifsinif:
ama menünün kalani iyi, canim bundan sonra yine böyle dikkat edersen kirmizi almazsin merak etme
buarada dun hastalagım ıyıce azıttı kızlar eve gıttım saat 5 te bır yattımm ,
ara yesılcay
yedım ara ara
hmm..neden toparlayamadın kuşum kendini..pazartesi sendromumu acaba
acaip tok tutuyor canım...kabuğu alınmamış buğdaydan yapılıyor ve mineral deposu..kepek ekmeğini önermem tatlım..
kızlar aslında pazartesi ve perşembe oruç tutsak..borcu olan arkadaşlar hep birlikte tutarsak destek oluruz..hem güzel günler bu iki gün..peygamber efendimiz (s.a.v.)böyle yaparmış..ne dersiniz.
cuma takımdan çıkarılanların listesi