lolocum, ne okudun sen dün,
cezanda indirim yüksek mahkemeden cazanda indirim karari cikti sositososito
oglunu akula götürürken yürüdün sayarsak, bi eksik kitap süt yogurt oluyor. kacamak yok agir da yememisin. kirmiizni siliyorum canim ama dün bisey okumadiysan d abugün arayi kapat.
Poseidoncum adın aşağıda görünüyor dilerim buradasındır.. Yoksan ve sonra gelirsen bi'zahmet özel mesaj gönder çünkü meraktan çatlarım :roflol: ne yaptın izleyebildin mi dün filmi..
iyiyim karamelcim, yusufu uyuturken ben d ebiraz uyuyim dedim. hemen uyandi velet alsanaalsanasmile
birazdan ögle yemegini yediricem. sonra disari cikip gezicez ins. sonra uyutucam sonra tekrary ediricem oynaticam yatiricam tabi benim de pilim bitmis olucak
hergünüm böyle geciyor :bbo:
:ecrin_bebek: ay ne güzel ya.benimde bu hayatta en büyük isteğim anne olmak
benimde kuzenım 1 ay sonra doğum yapacak.ben ondan daha heyecanlıyım.
doğsunda bebek sevmek ıstıyorum :kedi:
cok sevıyorum cocukları cokkk :asigim:
karamelcim unuttmuusm daha yusufu yikamam gerek. birsürü ütü var evde. ev tekrar kirlendi. halilar desen yusufun kusmuklariyla kardes kardes geciniyor :bbo:
buraya gel karamelcim ben de yusufu sevecek birileri ariyorum sempatiksalakcinni
ablama gel dedim sen ysufu sev ben de kafami dinliyim diye yok gelmiyor kimse :2:
selam kızlar bu yesılcay epey bı ıse yaradı bayagı bı toparlandımm
bogazımda gecse cok ıyı olur ama dur bakalım gecıcekmı
sızler napıyorsunuz bakalımm .akrep cezayı begendım ama
ıhtıyaclı kımse dusunuyorum okudugumdan berı ama halledıcem ben onu sekerım
karamelım ne yaptın buldunmu bıseyler tezınle ılgılı
neslımmm sen ne örüyon bakımm
selma sekerımm yıne artı cıkmısın ama olsun daha cumaya var
tatlım sen dıkkat et koyverme olurmu
lolocum okul ısıne sevındım hadı hayırlısı olsunn
arterıamm hosgeldınn sende yenı kuralları begenırsın tabıkıde
cunkum daha uygulamaya gecmedın gorucem ben senı durrr
posııı ben hastayımn yaa bana kırmızı vermesen olmamı bee
akrebımm cok yogunsun bılıyorum ama bızıde cok ıhmal etmeye
basladın bak olmuyor boylee sonra gelıcen fıstık gıbın
bız sısko kalıcagızz gızlı gızlı dıyetmı yapıyon
spormu yapıyon yoksammm
neslımmm bızde gızlı gızlı mekık cekelım bak akrepp
gecıcek bızı gercı zaten gecmız bızı ama olsun ben yetısırım sekeırm sana
tabi canım..nesli okeyledi diğer kızlardan da ses çıksın..perşembe tutarız inşallah..ama bir gün önceden hatırlatın nolur.ben unuturum yoksaakrepcim pazartesi geçti ama perşembe oruç tutabiliriz
tatlışş son zamanlarda okuduğum psikoloji ve diyet kitaplarından ve de acizane incım gereği anladığım bizim sadece mideden oluşmadığımız..ayrıca cezalarda süper olmuş
helal sana akrep
hayatım perşembe başlayabiliriz..herkes evet diyorsa başlayalımmkız akrep pazartesi ve perşembe derken önümüzdeki haftadanmı bahsettin
ben varım canım sen şu işi açıklığa kavuştur hepimiz orucumuzu tutup namazlarımızda birbirimize ve tüm ihtiyaç sahiplerine dua edelim
tatlış hiçmi yok etrafında düşkün ihtiyaç sahibi..illaki müslüman olmasına gerek yok gayrimüslüm de olabilir..bizim dinimiz sınırlı değil biliyosun..hizmetin özü insan..bune be kiz cezalar guzelde ben tr de miyim de ihtiyac sahibini bulayim burda birine goturecek olsan buzlugum dolu der bu ceza bana uymadi seker uzgunum
alip ben yesem olurmuu kaydirigubbakcemile3
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkislolocum, ne okudun sen dün,
yüksek mahkemeden cazanda indirim karari cikti sositososito
oglunu okula götürürken yürüdün sayarsak, bi eksik kitap süt yogurt oluyor. kacamak yok agir da yememisin. kirmiizni siliyorum canim ama dün bisey okumadiysan da bugün arayi kapat.
ayy çok merak ettim bu filmi.. ilk fırsatta izlemek istiyorumPoseidoncum adın aşağıda görünüyor dilerim buradasındır.. Yoksan ve sonra gelirsen bi'zahmet özel mesaj gönder çünkü meraktan çatlarım :roflol: ne yaptın izleyebildin mi dün filmi..
canım ben dün şok tan aldım..bimde de vardı..ayrıca bimden köy ekmeği de alıyorum ben..kepek değil köy ekmeği..üzerinde öyle yazar..Merhaba kızlar.
:a015::çok üzgünüm:
canım benim çok gecmiş olsun.tez zamanda iyileşirsin inş.a.s.
off akrep ya .okadar cok ödevım var kı.dün tüm vaktım kutuphanede gecti.belkı 50 tane kitabı ınceledim.internette saatlerce gezındım
yok yok yok.
nasıl bir konu vermişlerse bulamıyorum.kendim yazıcam konuyu hoca gıbı artık kaydirigubbakcemile3
bu arada o ekmekten bizim markete baktım bulamadım.birazdaha araştırayım
merak ettım .
şu oruc konusunu aslında ben de sıze soyleyecektım bu ramazandan 6 gün borcum var tutmam lazım.hepberaber tutsak ne ıyı olur.
bu cezalar cok güzelmiş kaydirigubbakcemile3
ihtiyac sahıpleri sayemizde sevinecek
işte buuu..bidahaya böyle açıklamalı yazarsan kırmızı almaktan kurtulursun.. ilk bakışta kırmızılık bir günb gibiydi.. eee akrebin hisleri yanılmaz..ben bu potansiyeli görmüştüm senin gününde delikafaduldençookk sevindim canım
okuma yaptım kısa ama yaptım
namazdan sonra yasin okudum
sonuçta oda okuma sayılmıyomu
dün oğlumu okula bıraktım sonra alşveriş yaptım arkadaşımla buluştum eve geldim yemek hazırladım sonra eşim geldi onada yemek hazırladım
sonra tekrar dışarı çıktık düğün kasedimi dividiye aktarmak için fotoğrafçıya gittik ordan tekrar dolaştık sonra okula geldik oğlumu aldık müdürün tanına çıktık müdürle konuştuktan sonra eve geldik
oğluma yemek hazırladım
eşimede gene hazırladım
mutfağı topladım
namazımı kıldım size bişeyler yazdıktan sonra yattım
ammada çok şey yapmışım
sabahtan okul saatine kadarda temizlik yapmıştım
vay be ne hamaratmışım
gördünmü sporu canım hıı hıı
posi nasılsın canım.
ilk kırmızı kartımı yemişimhakettim ama
lolocum oğlunun günü iyi gecmiştir umarım.
tatlışş yakın olsam alırdım..akşam iş çıkışı senden bebişi..benimki gececi olduğunda da kalırdı benle..kızımla oynarlardı ne güzel..yakın değilsin napiim canikom.gönüller bir olsun artıkopuyorumnanaktanburaya gel karamelcim ben de yusufu sevecek birileri ariyorum sempatiksalakcinni
ablama gel dedim sen ysufu sev ben de kafami dinliyim diye yok gelmiyor kimse :2:
bu arada menülerini yazmayanlar yazsinlar yoksa toplu kirmizi vericem
akrep de dahil aklinialirimsmile napiyim akrep kiskaniyorum iradeni lülülülülülü
ayyy posi şekercim kaçırmışın bizi haberin yok..sen gel bu taraflara..sana mersinde ev bakalım biz:ecrin_bebek: posi hemen geliyorum sen evi tarif et kaydirigubbakcemile3
keşke öyle bi sansımız olsa seve seve bakardım yusufa sende işlerini yapardın rahat rahat
söz konusu cocuklar olunca akan sular duruyor beim için .kuzenim Efe ye cok baktım.teyzem calışıyor benım .her işi yetiştiremiyor
o işlerini yaparken efe ile hep ben ilgeniyordum:)
yusuflada seve seve ilgilenirdim :ecrin_bebek:
canım muhtara sorabilirsin yardımcı olurlar onlar..selam kızlar bu yesılcay epey bı ıse yaradı bayagı bı toparlandımm
bogazımda gecse cok ıyı olur ama dur bakalım gecıcekmı
sızler napıyorsunuz bakalımm .akrep cezayı begendım ama
ıhtıyaclı kımse dusunuyorum okudugumdan berı ama halledıcem ben onu sekerım
karamelım ne yaptın buldunmu bıseyler tezınle ılgılı
neslımmm sen ne örüyon bakımm
selma sekerımm yıne artı cıkmısın ama olsun daha cumaya var
tatlım sen dıkkat et koyverme olurmu
lolocum okul ısıne sevındım hadı hayırlısı olsunn
arterıamm hosgeldınn sende yenı kuralları begenırsın tabıkıde
cunkum daha uygulamaya gecmedın gorucem ben senı durrr
posııı ben hastayımn yaa bana kırmızı vermesen olmamı bee
akrebımm cok yogunsun bılıyorum ama bızıde cok ıhmal etmeye
basladın bak olmuyor boylee sonra gelıcen fıstık gıbın
bız sısko kalıcagızz gızlı gızlı dıyetmı yapıyon
spormu yapıyon yoksammm
neslımmm bızde gızlı gızlı mekık cekelım bak akrepp
gecıcek bızı gercı zaten gecmız bızı ama olsun ben yetısırım sekeırm sana
kizlar kimse yok mu gelin iki cift laf edelim
canim cok helva cekiyor, bakin gelmezseniz helva kavurup yicem benim diyet de yalan olcak,
dün zor tuttum kendimi kurallara ilk defa dün uydum bugün bozmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?