denetmen geldi hanımmm.. var mıydı denetlenecek listeniz, itinayla denetlenir :))..2. TAKIM 83. Etap
tarikim (59.5/59.5/0/0% )
Kocaeli (64.0/64.0/0/0.00% )
aydasu (59.5/59.5/0/0.00% )
singing kettle (70.5/71.7/-1.2/-1.70% )
silviya (77.5/77.2/0.3/0.39% )
EBRU2205(67.0/67.0/0/0.00%)
sunLight(69.5/69.5/0/0.00%)
clementine212(57.5/57.5/0/0.00%)
jeo ÇIKARILDI
december(59.4/59.4/0.0/0.00%)
çiçek(65.0/64.3/0.7/1.08%) ESKİ ÜYE (yeniden aramızda)
2. TAKIM TOPLAM KİLO (649.4/649.6/-0.2/-0.03% )
1:ecrin_bebek:
yeni üyelerimizin, uzun zamandır üye olanlara nazaran daha çok paylaşımda kaydirigubbakcemile5bulunmalarından yanayım.
çünkü ben ilk üye olduğumda, hatırlıyorum da, 2. takımla yatıp 2. takımla kalkıyordum.:1rolleyes: hala da o heyecan var içimde.sırnaşık şey
çünkü bizlerde zaman zaman bir duraklama ve bıkkınlık devresi oluyor.klava nlarla canlılık gelmeli takımımıza.hihoyyyt
evet sunlıghtım kesinlikle haklı yeni giren arkadaşlar çok paylaşım yapmalı hem ortamı hareketlendirme ,hem bizim onu tanımamız açısından.jeo deyince düşünmek zorunda kaldım . kimdi arkadaşım diye.
ancak biz burada belli bir amaç için bulunan kişileriz kendimin 1 ay beklediğini takıma kabul edilmek için vede silvişin çağrısı ile nasıl mutlu olduğumu unutmadığım gibi...
.
merhabalar,
yeni arkadaşlara da hoşgeldin diyorum.
Gelirken arkadaşların power plate stüdyosuna uğradım, konuştum. Haftada 3 gün power plate yapmaya başlıyorum. Geçen sene de gitmiştim çok faydasını görmüştüm , kasları super çalıştırıyor , çok toparlıyor vücudu. Takımıza ve bana hayırlı olsun :)) Diğer günlerde de fırsat oldukça koşu bandında yürüyüş yapıp spor hayatıma adım atmayı planlıyorum.
2009'a bomba gibi başlayıp, baharda mezun olmak & yaza bikinilerimizle salınmak için işleri daha sıkı tutmaya başlamaya ne dersiniz ? Her kilo bildirimlerinde sıfır çekmek benim motivasyonumu çok bozmaya başladı , takım olarak hep birlikte hırs yapalım , var mısınız ?
Sevgiler
2.takımn güzelleri selam herkese
kilo bildirimi yapmışsınz ne güzel
ama baktımda arnızda tek üç haneli şahıs bi bn varıım
inşallah bnde bigün çift hanleri görcem
bnde dünden berii bir yürüyoruum aklınz hayalnz durur adanyı turladım desem yerii
ama şuan bacakalrım da sızlıoo
ne yalan söleyiim
Selam kizlar
Jeo icin umarim hersey yolundadir.Kisa zamanda o da aciklama yapar umarim.Kizlar sakin spor dklarinizi yazmayi unutmayin kilo listesi var bugun diye .Gozumden kacmaz ona gore:))Bide Azra-silacim sen duz yurudum diye yazmayinca (-) yazmistim kusura bakma canim demek dunde yurudun thanks..
Bende kizlar bugun 40 dk yurudum ama malesef kahvalti da ekmek yedim (beyaz olanindan) kokusuna dayanamadim.Bide 1 tane cikolata.Ama daha da kacamak yok soz.Bu arada esimin ailesi martta geliyo biletleri de alindi o zamana kadar tam 82 gunum var.Ne dersiniz basarabilir miyim?????
arkadaşlar herkesten özür dileyerek söze başlamak istiyorum.. sağlıkla ilgili problemlerden ötürü gelemedim, haber veremedim.. oğlumun kafasına dikiş atıldı, bayramda düştü çünkü.onun pznsumanı falan uğraştık.bugün de dikişleri alınacak. Sonra annem rahatsızlandı bel fıtığı var, tutuldu bu hafta resmen. genelde onun evindeydim zaten. dünde hastane olaylarını hallettik.. çok telaşlı bir bayram ve bayram sonrası geçirdim. affınıza sığınıyorum. haber verebilseydim böyle olmayacaktı.. neyse arkadaşlar. ben kararınıza saygı duyarak ayrılıyorum. Ocak ayı da yoğun geçecek benim için. ama işallah şubatta tekrar aranızda olmak isterim. bu arada gelip yazdıklarınızı okumaya çalışacağım. herkese sağlıklı yaşam maratonunda başarılar dilerim. sevgiler
merhaba arkadaşlar bu sabah tartıldım aç karnına 74.2 azda olsa vermişim çok mutluyum:)))
bugün 20 dk yürüyüş yapabildim kayın validem iyi şuan uyuyo bende fırsat bulmuşken yazim dedim...
benim tek sorunum şu sıra ara öğünlerimi kaçırıyorum saatlerim şaştı ama yılmak yok onuda bi düzene sokucam...
görüşmek üzere fırsat bulunca yine burdayım
herkese kolay gelsin:))))
unutmayın
Dudaklarda bir dakika kalçalarda ömür boyu:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?