- 31 Ağustos 2007
- 1.049
- 3
- 40
iyi geceler kızlar.ara sıra göz attım ama pek pcde bulunmadım.yatmadn yazarım die bu saate kaldı :)
kocaelicmde spora başlamış.aynen böyle devam :)
clementine canım pestile sardın sne bu ara ?nerdne bu kaynak bakiim :) bende çok severim pestil ve türevlerini.aah ah.. spor için vücudum çok ham dmeişsin ama biyerden başlamak gerke.yavaş yavaş kendin incitmedne başla.ağır zor şeyler yapacak değilsin.birazcık hareketin faydası var zararı yok.ayrıca hollywood diyetinide yapanı kesinlkle önermem çünki böyle diyetler sadece su ve kas kaybı sağlıyo.sen elindne geldiğince dengeli beslenmeye çalış.bu diyetleirn zararı çok faydası hiç yok.görüne kilo kaybı sadce baskülde ve aldatıcı.lütfen kendine zarar verme.
singingim bugün az yemişisn sanki?
tarikim harikasın.biz kontorl edim derken kendinide sormlu tuutyosun böylece kaytarmıyosun.regl den dolayı zorlanmışsın ama neyse.tabi fazlada zorlama kendini.iyi hissetmiyosan istirahat et.
çiçeğimde yapmış sporunu bende 20 dk yürüdm 40 dk da aerobic yaptım bu gün.
gülloşum yine iş başında.misafir ağılıyo :) Şeniz
kocaelicmde spora başlamış.aynen böyle devam :)
kızlar çok oldum ama sizce şu hollywood diyetini denesem mi bir hafta?
ilk iki gün sadece meyve suyu içiliyormuş, kafamı o kurcalıyor. ama hafta sonu hep evde olucam. gerçi ben meyve+meyve suyu yaparım.
ne diyosunuz? kararsızım. azıcık inceledim de, yoğurt yok diyette. olmaz, canım ister
clementine canım pestile sardın sne bu ara ?nerdne bu kaynak bakiim :) bende çok severim pestil ve türevlerini.aah ah.. spor için vücudum çok ham dmeişsin ama biyerden başlamak gerke.yavaş yavaş kendin incitmedne başla.ağır zor şeyler yapacak değilsin.birazcık hareketin faydası var zararı yok.ayrıca hollywood diyetinide yapanı kesinlkle önermem çünki böyle diyetler sadece su ve kas kaybı sağlıyo.sen elindne geldiğince dengeli beslenmeye çalış.bu diyetleirn zararı çok faydası hiç yok.görüne kilo kaybı sadce baskülde ve aldatıcı.lütfen kendine zarar verme.
singingim bugün az yemişisn sanki?
tarikim harikasın.biz kontorl edim derken kendinide sormlu tuutyosun böylece kaytarmıyosun.regl den dolayı zorlanmışsın ama neyse.tabi fazlada zorlama kendini.iyi hissetmiyosan istirahat et.
çiçeğimde yapmış sporunu bende 20 dk yürüdm 40 dk da aerobic yaptım bu gün.
gülloşum yine iş başında.misafir ağılıyo :) Şeniz