ben alsancaktakine gittim kaydirigubbakcemile
doktor çok tatlı bi adamdı çok ilgilendi zaten bu aralar hep iyi doktorlara denk geliyorum yada onlar huy değiştirdisempatiksalakcinni
atagöze giderdik biz hep şimdi buraya götürdü babam o nere götürürse oraya gidiyom ki kaydirigubbakcemile
bana soru sorulmasını severim benolumunekankayizsmile
gözlük kullanıyom zaten ama son zamanlarda kemik çerçevelere kafayı takmıştım kullandığım çerçevemde baya eskiydi yenisini alayım die bi aktırdım ilerleme varmı yokmu die hala 1.75ohaoldumsmile
kavuştum ama kemik çerçevemezemuszemus
canım geçmiş olsun inş. bugün sağlığına kavuşmuşsundur.....
sağolun kızlar..gitti kan kokusu çok şükür
ayyy canım cok gecmıs olsun
dıs derdı cok fena derler
Allah yardımcın olsun canım
ınsallah bugun o dedgıın kan kokusu gıtmıstır
ayy sorma bende düşünüyorum..geçen ramazan dikkat etmedim süper kiloaldım.aynı hataya düşmek istemiyorum..yapcez bişiler artık.o zaman gelsindebu sabah 63.8 dim, 100 gram daha vermisim....
ins. cumaya fazla cikmam da böyle az cikarim.
ya kizlar biz ramazanda ne yapcaz? tek iftar ve sahurla kalicaz, bir plan yapan var mi aranizda
akrep33 ve arteria çok geçmiş olsun
dün gece net gelmedi bugun ttnetten bakmaya gelcekler kesinti oluyo diye dünkü menümü yazıyım ben hemen yine gitmeden
sabaheynirli,kekikli 1yumurtadan omlet,domates,salatalık,4zeytin,bi bardak şekersiz çay
öğlen:1 bardak limonata,4 tane etiformun çikolatalı bisküvisi(kızlar tadı çok guzel bi paket 160 kalori valla tatlı krizim geldi öğün niyetine yedim)
akşamatatesli,kıymalı patlıcan(kızartma değil annem düdüklüde yaptı),1 dilim çavdar ekmeği,2 kaşık yoğurt
30 dk yüzme,25 dk bahçe çapaladık nazlıyla ot yolduk:bbo:
aaa aramizda bi basari öyküsü olan daha varmis
vatanugruna maasallah 4 ayda iyi erdin o kadar kiloyu hadi ins.öteki kilolari da birlikte veririz burda.
bugünkü menüm
sabah: 3 zeytin, kibrit kutusu kadar peynir, biraz pekmez, 1 haslanmis yumurta, sekersiz cay ve 1 dilim ekmek.
ara: bi fincan sütlü kahve
ögle: birkac yaprak marul, yarim salatalik, 1 domates, bir tatli kasigi zeytinyagi ve tuz iceren bir salata. ve bir dilim ekmek
ara: bir seftali
aksam: bir porsyon karniyarik, yukardaki salatanin aynisindan ve 2 dilim ekmek.
3 litre su
aktivite: yusufla cikip Rhein nehrinin kiyisinda 2 saat yürüdük.
canım ne guzel dengelı yemıssın tebrık ederım.. keske ben de salata yıyebılsem hıc sevmıyorum domates falan yemedgım ıcın yalnızca marul salatası yıyebılıyorum kaydirigubbakcemile2
saol canim a.s.
sen de havuc rendele salatana, ben havuc rendelemekten üsendigim icin salatada kullanmyiorum
kizlar benim menümdeki ekmeklere takilacaklar bu sefer´de, ama naapiyim ben de en nihayetinde Türküm ekmeksiz doymusoyrum :kedi:
saol canim a.s.
sen de havuc rendele salatana, ben havuc rendelemekten üsendigim icin salatada kullanmyiorum
kizlar benim menümdeki ekmeklere takilacaklar bu sefer´de, ama naapiyim ben de en nihayetinde Türküm ekmeksiz doymusoyrum :kedi:
kızlar çitlenbik arkadaşımızın 5 günde 5 kilo diyeti vardı yaa sitede listesini buldum baya kişi yapıyor bende bugün ona başladımsempatiksalakcinni
biraz bakalım verebilcemmi die meraktan biraz da acele kilo verme gerekliliğinden hiç zorlanmadım açıkcası ilk güne sadece haşlanmış patates yazmışlar bugün 4 buçuk tane haşlanmış patates yedimcokacimcoook hiç bozmadım ama şu an cnm kuru üzüm istiyor bir iki tane yerim
2.5 litre su içtim yarım saat yürüdüm ve 15 dakika masaj motoruyla sorunlu bölgelere masaj yaptım hihoyyyt
bnm bugünlük özetim bu, diyete bugün başladığım için sabah tartıldım şu an 72.300 kiloyum cumadan beri 400 gr gitmiş sadece bakalım 5 kilo olmasa da 1-2 kilocuk veririm inşallah.
bende bugunkü menümü paylaşayım sabah çok az beyaz ekmek ve peynir arada bi şeftali öğlen yok arada atıştırdım ama bir havuç 2 kaçamak yaptım bugun bi parçacık çikolata ve orta türk kahvesi( ama akşam cezalandırdım kendimi domates salatası+ börülce salatası (yağsız tuzsuz)+azcık makarna ekemek falan yemedim sonra bir salatalık bir armut yedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?