bende bugunkü menümü paylaşayım sabah çok az beyaz ekmek ve peynir arada bi şeftali öğlen yok arada atıştırdım ama bir havuç 2 kaçamak yaptım bugun bi parçacık çikolata ve orta türk kahvesi( ama akşam cezalandırdım kendimi domates salatası+ börülce salatası (yağsız tuzsuz)+azcık makarna ekemek falan yemedim sonra bir salatalık bir armut yedi
ya bu denge ekmeği nedir lolocum
dunku menunde oğlen epey az olmus lolocum
kalori bakımından aksam yedıgın ıkı cıkolatalı gofretın gun ıcersıne gore dengelenecegını dusunsem de aksam saatı olması dolayısıyla erımesı konusunda aynı kanaattemıyım bılmıyorum (ay sankı haberlerı sundum o nasıl bır cumleydı sırnaşık şey)
bugun de oğlen sut nesfıt kısmı fazla olus sankı ama aksam yemeyecegım dıyorsun
neden genelde aksam yememeyı tercıh edıyorsun canım
bu arada 5 sarma 1 dılım ekmek demek
sarma oldugu gun ben de 10 tane yerım kesın yerimseniben
günaydın
bende sabah tartıldım 72 çıktı bugün sebze günüm bakalım neler olacak:)
sebze günü keyiflidir sürekli atıştır dur salatalık havuç marul ama yarın çok kötü ben ton balığı yemiştim tıkanıyosun yiyemiyorsun
aaa bu arada dün gece acayip mekik çektim 20x4 set yaptım ama ayaklarımı çeke çeke çok fenaydı bugun platese başlamayı düşünüyorum
su ebru sallinin plates videolarindan mi var sende. ondan mi yapiyorsun?aaa bu arada dün gece acayip mekik çektim 20x4 set yaptım ama ayaklarımı çeke çeke çok fenaydı bugun platese başlamayı düşünüyorum
ne güzel diyetmis o, herseyi yiyosun.. ama ben pisbogazim dayanamam bi gün boyunca sadece patates yemeyeben 2 but aldırdım haşlayıp onu yicem canım belki ton balığıda yerim ama sanmam beyaz eti daha çok seviyorum ben meyve gününü yana yakıla bekliyorum karpuz,şeftali,armut yicem bütün gün:lepi:
5. günde sabah yumurta süt ve yoğurt yicem gün içinde yoğurt ve sütle devam edicem:)
günaydın kızlar erkenciyim bugün hihoyyyt
unonun denge layt ekmeği canım
ismini unuttum ama burdan biri önermişti bana
ayy kızlar bugün erkek arkadaşımla 2 yıldönümümüz bana şu kekten,çikolatadan oluşan çiçeklerden göndermiş napıcam ben şimdi
hem mutlu olsum hem de acaip cnm çekti o kadar güzellerkilaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?