aydasucum akşam kaçırma sakın canım..bugünden itibaren üç gün kaldı haftaya..dikkat etmezsek daha toparlıyamayız kendimizi..
aman dikkat kızlar..
ve günlük mekiğe başlıyalım hepimiz..ama yarım mekik..tam olanı beli sakatlıyor aman dikkat..
mesela 10 dan başlıyalım..cumaya kadar herkes sabah akşam 10 ar mekik çekiyor tamammı kızlar..
bizm göbüşümüzün dümdüz olan göbüşlerden neyi eksik dimi amaolumunekankayizsmile
bide izmirli kızların boyu ve kilosu arasındaki fark 20 den az olmaz derler yadelikafaduldendelikafadulden
ama bir şey itiraf edeyimmi ben motivasyon olsun diye sezen aksunun izmirin kızları şarkısını dinliyorum her gün 5-6 kere
iç canım hem zaten fazla yiyememişsin semizotunu..sıcak sıcak iç de içini ısıtsın ve de tok tutsun seni..akşam yemeğini fazla kaçırmazsın en azından
ayy şunlara da bak hem suçlular hem de güçlü :mymeka: çukulata ve pastayla nasıl alıcakmışınız bakiim birinciliğilmaz: ha sondan birincilikse bilemem sengözlerimebaksanab
valla cumaya oklavayla beklicem hepinizi..kilo veremeyenler oklava yicek ona göre aklinialirimsmile
şu tavrına da hastayım he sempatiksalakcinni
nasıl da tatlı tatır azarlıyor :roflol:
ay aşkım kabardı Şeniz
aydasucum akşam kaçırma sakın canım..bugünden itibaren üç gün kaldı haftaya..dikkat etmezsek daha toparlıyamayız kendimizi..
aman dikkat kızlar..
ve günlük mekiğe başlıyalım hepimiz..ama yarım mekik..tam olanı beli sakatlıyor aman dikkat..
mesela 10 dan başlıyalım..cumaya kadar herkes sabah akşam 10 ar mekik çekiyor tamammı kızlar..
bizm göbüşümüzün dümdüz olan göbüşlerden neyi eksik dimi amaolumunekankayizsmile
tamam canım merak etme
gunduzumu ona gore dengeledım bugun ve de aksam yıyecekelrım kılo olmasın dıye kardesımın ısten gelmesını beklerken sporumu yapıcimmm
ay kuzum benım buyumus de ablasını yemege cıkarıyor sositososito
şu reglım bıtsın de umutluyum bu haftadan
verdım gıbı hıssedıyorum bakalım artık CADIARZU
günaydın fıstıklaaar bugün kaçamak günümü ilan ediyorum çünkü doğum günüm:))))))abartmadan yicem söz:)yaş pastanın ucundan gerçekten:))))birazdan plates yapcam öpüyorum sizi akşama ev dolu olcak size geç vakit yazarım ok.öptümmmm kocaman:)))
bide izmirli kızların boyu ve kilosu arasındaki fark 20 den az olmaz derler yadelikafaduldendelikafadulden
ama bir şey itiraf edeyimmi ben motivasyon olsun diye sezen aksunun izmirin kızları şarkısını dinliyorum her gün 5-6 kere
kizlar ben ara ögün yemezken acikmiyordum, simdi aralarda biseyler atiyorum agzima, meyveydi, yogurttu bunlari yiyince daha cok acikiyorum
nasil is bu.
sorma eskiden öyleydi ama şimdi dümdüz oldum resmen ama az kaldı çok ciddiye alıyorum bu sefer kesin sonuç okullar açılmadan fit olacağım
sorma eskiden öyleydi ama şimdi dümdüz oldum resmen ama az kaldı çok ciddiye alıyorum bu sefer kesin sonuç okullar açılmadan fit olacağım
aslında bnmde amacım okulun ilk günü ama bizim okul ağustosta başlıyor:) inşallah herkes bizi görüp şok olur.3.
aman dikkat kızlar..
aman dikkat kızlar..
PAZARTESİ
SABAH
1 dilim kepek ekmeği
1 adet elma
1 bardak açık ve esmer şeekr ile tatlandırılmış çay
ARA
2 adet kuru kayısı
ÖĞLEN
2 adet light tost ekmeğinden yapılmış beyaz peynirli tost
1 bardak az şekerli limonata
ARA
2 adet ceviz
AKŞAM
1/2 kase domates çorbası,
1 porsiyon ızgara tavuk
Yağsız salata
bu gün yediklerim
sabah:2 dilim ekmek ,1 kibrit kutusu kadar lor peyniri ,çeyrek demet maydanoz 1 dilimsalam
ara:1 bardak kayısı suyu ,1 avuç fındık
öğle:2 dilim lor peynirli ekmek 1 bardak yarım yağlı süt
akşam :2 biber dolması
not:akşam yemeğimi 3 buçukta yedim
akşam 1 bardak sade kahve içtim 1 soda ve su
bu gün yediklerimi yazimde sonra belki yazamam
sabah:1 dilim ekmek ,biraz lor peyniri 1 dilim salam maydonozlu peynirli omlet
öğle:yarım simit içinde lor peyniri 1 bardak limonata
akşam:2 kaşık et sote 1 kepçe yoğurtlu pul biberli makarna patlıcan salatası
ara 2 top dondurma
not : akşam 6 da bitti yemek yemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?