canlarım çok sağolun adet ağrısı
baska bıseyım yok cok sukur
fakat bu ağrı benı oldurecek
kesecek dıye ılaç da alamıyorum
doktorum erkek ızın de ısteyemıyorum
oyyyy mafoldumben
çok sıddetlı oluyorum ben kızlar
evlıler soyleyın bakam evlenınce gecer dıyolar doğrumu :uhm:
bi de biliyonuz mu herkes yemekte suan pıdelerı lüpletıyorlar
bense evden yaptıgım semızotlu yoğurtlu salatamı odamda bır basıma yıyorum mafoldumben
ay ugun cok duygusalım
hormonlarım sapıttı
kımse cakmasın dıye bı ısırık yedım sadece
sonra aaaaaa rejımdesın
haa rejımdeyım alsanaalsanasmile
kızlar bana uyarı yazısı gelmişte sizlerle paylaşmak istedim
valla tırsdım ya
Bademler, fındıklar, leblebiler kovalasın seni aydasu :roflol: kötükedihüso yok anacım bu kız vazgeçmez kuruyemişten.. tamam bebeğim belli ölçüde yararlı ama elinden geldiğince yeme a.s. Bu arada menü tam diyet... bravo :hooray:
:roflol:
Bantta yürüme ile dışarıda yürüme arasında ne derece önemli fark var acaba CADIARZU
aşk adamı ne hallere düşürüyor kaydirigubbakcemile3 :asigim:
evet.. 8 yaşında görümcemvar. kayınvalidem 40'ında doğurmuş en küçüğünü. Torun niyetine
Ne güzel işte kendine bir hedef belirlemiş ve ona göre plan program yapmışsın.. Bu çok iyi canım. İnş. beklediğin sonucu yakalarsın olumunekankayizsmile
PAZARTESİ
SABAH
1 dilim kepek ekmeği
1 adet elma
1 bardak açık ve esmer şeekr ile tatlandırılmış çay
ARA
2 adet kuru kayısı
ÖĞLEN
2 adet light tost ekmeğinden yapılmış beyaz peynirli tost
1 bardak az şekerli limonata
ARA
2 adet ceviz
AKŞAM
1/2 kase domates çorbası,
1 porsiyon ızgara tavuk
Yağsız salata
bu gün yediklerim
sabah:2 dilim ekmek ,1 kibrit kutusu kadar lor peyniri ,çeyrek demet maydanoz 1 dilimsalam
ara:1 bardak kayısı suyu ,1 avuç fındık
öğle:2 dilim lor peynirli ekmek 1 bardak yarım yağlı süt
akşam :2 biber dolması
not:akşam yemeğimi 3 buçukta yedim
akşam 1 bardak sade kahve içtim 1 soda ve su
merhaba kızlar çok geç kaldım özledim sizi.köyden bugün geldik .yazamadım üzgünüm .neyse geldik artık.çok güzelbir hafta sonu geçirdim köy havası harikaydı .birz rejimi bozdum ama ben en iiyisi iki günü yazmamyayım sadece bugünkü menümü yazayım .umarım kilo almamışımdır .bakalım cuma tartılınca ne olcek.neyse menüm
pazartesi
sabah:
1 dilim ekmek
yağsız peynir
1 adet domates
meyve suyu
ara:
1 kase kiraz
öğlen :
semizotu ekmeksiz
yoğurt
ara :
yok
akşam :
1 tabak havuç çorbası ekmeksiz
sadece suyu bu ara içemiyorum oda şişkinlik yapıuo
yani tuvalete çıkamıyorum 3 gün oldu .1.5 lt su
benden şimdilik bukadar kızlar .yarın görüşürüz.hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan
günaydın fıstıklaaar bugün kaçamak günümü ilan ediyorum çünkü doğum günüm:))))))abartmadan yicem söz:)yaş pastanın ucundan gerçekten:))))birazdan plates yapcam öpüyorum sizi akşama ev dolu olcak size geç vakit yazarım ok.öptümmmm kocaman:)))
tartıda kıpırdanmalar gördüm çok mutlu oldum :) tartıya göre şuan 73 kiloyum ve regl olmama çok az kalmasına rağmen sizlerle paylaşıyım dedimkaydirigubbakcemile2
herkese merhabalar tamammıdır şimdi 2 takıma üye oldummu neler yapmam gerek bir yardımcı olursanız sevinirim
YENİ SOYGUN YÖNTEMİ...! DİKKATLİ OLALIM....! UYARALIM....!
Bir benzin istasyonunda, arabasina benzin doldurmakta
olan bir BAYANın yanina gelen birisi, BOYACI oldugunu
söyleyerek, hizmet amaciyla kibarca KARTını sunuyor.
Karti aldiktan sonra arabasina biniyor bayan. Adam da, baskasinin kullandigi bir arabaya giriyor. Bayan, istasyondan çikmaya hazirlanirken, arkadaki
arabanin da ayni anda istasyondan çiktigini ve KENDİSİNİ TAKİP ETTİĞİNİ farkediyor. Tam aninda da bir BAŞ DÖNMESİ ve ZOR NEFES ALMAKTA
oldugunu hissediyor bayan. Camı açmak isterken, adamın verdigi KARTI ALAN ELİNDEN TUHAF BİR KOKU alıyor Arkadakilerin de nerdeyse kendi arabasina yapisircasina yaklastiklarini görüyör. Kaybedecek zaman olmadigini düsünerek basiyor gaza, o hızla giderken ilk gelen park yerine daliveriyor.
Sert bir frenle durduruyor arabayi, ayni anda da kisa aralarla bastigi
klaksonla imdat isareti verircesine durmadan velvele saçiyor ortaliga.
Baskalarinin da bulundugu park yerine gelen ikinci araba var hiziyla çikis yönünü alarak uzaklasip gidiyor.
Adamlardan böylece kurtulan bayan, uzun bir süre sonra kendine gelebiliyor ve normal nefes almaya basliyor ancak. Bayani böyle çok ciddi bir duruma sokan bir maddenin karta sürülmüs oldugu anlasiliyor. Adi, "BURUNDANGA" olan bu UYUŞTURUCU MADDE, bir kisinin üstündekileri çalmak veya baska kötülükler yapmak için kullaniliyor. Basit bir kart üzerine kolayca sürülebilen bu
uyusturucu, cinsel taciz amaçli kullanilan uyusturucuya nazaran dört defa daha tehlikleli. Yolda, disarda tanimadiginiz birisinden ve hele yalnizken
asla böyle bir kart almayin sakin. Ikametgâhlara kadar gelerek hizmet sunanlarin da kullandiigi bir yöntem bu.
Uyanik olun .
Yeni teknolojinin yararli hizmetlerini kullanarak, bu
bilgileri çok genis bir dagitimla çevrenize duyurabilme çabaniz için
tesekkürler.
Emniyet Genel Md.
günaydın fıstıklaaar bugün kaçamak günümü ilan ediyorum çünkü doğum günüm:))))))abartmadan yicem söz:)yaş pastanın ucundan gerçekten:))))birazdan plates yapcam öpüyorum sizi akşama ev dolu olcak size geç vakit yazarım ok.öptümmmm kocaman:)))
ayy canımmm hormoların coşmuş senin
ağrı kesici kullanıyorum ben ilk gün hiçde bişey olmuyo
zaten bütün ağrı kesiciler iyi gemiyo bitanesi var mavi bi hap o bana çok iyi geliyor
canım evlilikle adetin alakası yok sadece bazılarında değişiklik olabilir oda zaten tam düzene girmemişse olur
burdada herkez hasta olucam oldu falan diyo nedir hepimizin aynı zamanlardamı ne
hep beraber olalım :roflol:
benimde bu günlerde olur hatta geçti bile beklemedeyim
Geçmiş olsnn tatlımm!! Ayaklarını sıcak tutarsan daha rahat edersin.
Ayrıcanaakk Gururluyuumm seninnlee!! vereliniortak Öğle yemeğini en iyi şekilde geçiriyosunn, Ne demişler (kilo) yapmak zor yıkmak (vermek) kolay!! Bu da benim felsefemm kaydirigubbakcemile3
ay yazık sana
benimde sancım olur adet döneminde ama ilaç alınca geçer çok kasarsa bi ilaç daha alırım ama bu kadar ilaç kullanmakta zararlı evlenince geçiyomuymuş cidden?
ben birde süt içinde rahat geçer diye biliyorum:)
ayrıca diğer konuya gelince bende çok sinri oluyorum okulda aralarda millet götürüyor ben bi lokma fazla yiyince arkadaşım hemen bana gözlerini dikiyordu
hoşgeldin diyen herkese teşekkür ediyorum hoşbulduuuuukkk :))
canlarım çok sağolun adet ağrısı
baska bıseyım yok cok sukur
fakat bu ağrı benı oldurecek
kesecek dıye ılaç da alamıyorum
doktorum erkek ızın de ısteyemıyorum
oyyyy mafoldumben
çok sıddetlı oluyorum ben kızlar
evlıler soyleyın bakam evlenınce gecer dıyolar doğrumu :uhm:
bi de biliyonuz mu herkes yemekte suan pıdelerı lüpletıyorlar
bense evden yaptıgım semızotlu yoğurtlu salatamı odamda bır basıma yıyorum mafoldumben
ay ugun cok duygusalım
hormonlarım sapıttı
kımse cakmasın dıye bı ısırık yedım sadece
sonra aaaaaa rejımdesın
haa rejımdeyım alsanaalsanasmile
tatlışım regl döneminde yoğurt yemeseydin keşke..ağrıların daha beter olur ve şişkinlik yapar bu dönemde..onun yerine ılık ılık çorba türleri yada semizotunu pişirseydın..zaten sancın var daha da beter olma..
ada çayı iç canım bol bol..hem söktürür hem rahatlatır seni
aaa besyo sen de mı ızmırdensın
2. takımı ızmırlı hatunlar bastı kaydirigubbakcemile3
neden gelmis canim, diyet topiginden dolayi mi, merak ettim
afiyet olsn canım.. valla takımda pastalar çikolatalar aldı başını gidiyor.. bilmiyorumkismile bu birincilik takımca şımarttı bizi sanırım kaydirigubbakcemile[/Q
saol cnm ama yine de içime sinmediği yediğim çikolatalar....ama merak etme biz böylede alırız birinciliğihihoyyyt
hadi ya bne bunu bilmiyordum canım ya
öğlen yemek yemedım sayılır
şu hazır corbalardan var yanımda onu yapıp bardagıma ıcsem mı acaba
afiyet olsn canım.. valla takımda pastalar çikolatalar aldı başını gidiyor.. bilmiyorumkismile bu birincilik takımca şımarttı bizi sanırım kaydirigubbakcemile[/Q
saol cnm ama yine de içime sinmediği yediğim çikolatalar....ama merak etme biz böylede alırız birinciliğihihoyyyt
ayy şunlara da bak hem suçlular hem de güçlü :mymeka: çukulata ve pastayla nasıl alıcakmışınız bakiim birinciliğilmaz: ha sondan birincilikse bilemem sengözlerimebaksanab
valla cumaya oklavayla beklicem hepinizi..kilo veremeyenler oklava yicek ona göre aklinialirimsmile
akrep neden montiye ugramıyorsun şeker özlettin kendini mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?