lolocum fındık fıstık tarzı şeyler yag yapıyor kilo yapıyor diye biliyorum, emzirirken yiyodum da sut yapsın diye
her insanın kılosuna ve faalıyetlerıne gore vucudunun ihtiyacı olan alması gereken bı kalori mıktarı varcanım nasıl yapıyorsun o hesabı bana da anlatsana
kumpiri yiyen bendim kardeşim değilsengözlerimebaksanab yorumları bırbırıne karıstırmayalım lütfenopuyorumnanaktan
cnm ya kusura bakma karıştırmışım:))))))bilmiyorumkismile
annemin saçlarını boyadım,dedem geldı onunla oturdum gunduz de nazlıya dısardaydık sabah hastaneye falan gıttık bu yuzden bugun ki menumu bıraz gec yazıyorum
bugun yedıklerım:
sabah:kalkar kaklmaz 1 bardak yesılçay
1 bardak yağsız süt 3 tek petibör büskivi
öğlen:1 porsiyon kıymalı yumurtalı pide,1 kutu zero
bu aralar çok dolanıyoruz annemde vardı ondan enerjı depolamak ve annemı de kırmamak ıcın yedimmcokacimcoook pişman değilim
ara:1 bardak lımonata
akşam:2 tane ınegol köfte ama ızgarada bıraz da olsa sucumu hafıfletıcı yağda değil hıc olmazsabi tabak dolusu da marul salata sadece lımon gezdırdım
Birazcık diyete göre ağır kaçmış bence ama aile içinde de ayrı yemek zor oluyo anlıyorum bunu (bizdede böyle durum varr :bbo: )
ayrıca "pişman değilim" hahhakopardı bu beniikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
annemin saçlarını boyadım,dedem geldı onunla oturdum gunduz de nazlıya dısardaydık sabah hastaneye falan gıttık bu yuzden bugun ki menumu bıraz gec yazıyorum
bugun yedıklerım:
bu aralar çok dolanıyoruz annemde vardı ondan enerjı depolamak ve annemı de kırmamak ıcın yedimmcokacimcoook pişman değilim
akşam:2 tane ınegol köfte ama ızgarada bıraz da olsa sucumu hafıfletıcı yağda değil hıc olmazsabi tabak dolusu da marul salata sadece lımon gezdırdım
Selammm Kızlarrr !!!lülülülülülülülülülülülü
Bugünüm biraz daha iyi bence
Sabah
1 bardak şekersiz çay
1 haşlanmş yumurta
2 dilim domates,2 dilim salatalık,2 küçük parça peynir
Öğle
2 yağsız köfte
çeyrek pors. pilav
5 çayı boshayallersmile
1 tane halley
1 şekersiz çay
Akşam
1 yağsız omlet
1 şekersiz çay
Bi de şimdi 72 cal lık bi kaçamak yaptım o da sıcak çikolata :içelim:
herkeze merhaba bu gün yediklerim şunlar:
sabah bol su içtim kahvaltı yapmadım karnım gerçekten hiç aç değildi
öğlen:5 kaşık zeytinyağlı taze fasülye +1 dilim ekmek
ara:8 tane fındık yarım bardak kayısı suyu
akşam :yarım baget haşlanmış derisiz
1 top sade dondurma
aralarda maden sodası su 1 bardak kahve içtim
not: akşam yemeğimi en geç 6 da yemiş oluyorum
bugun yedıklerım:
canım ateş düşürücü ağrıkesici al bir tane..
bişeyin kalmaz..
kolunda birkaçgün ağrır geçer sonra sabrediceksin artık birazolumunekankayizsmile
CEYDACAKMAK
cok gecmis olsunn a.s.
Lolo' cum, akşam yemeğini en geç 6' da yiyor olman gerçekten takdir edilesi.. Bunu başarabilmen çok güzel. Bunun dışında sana tavsiyem, sabahları ne kadar canın istemese de muhakkak birşeyler yemek için kendini zorla. Neden diye soracak olursan metobolizman ancak bu sayede canlanır tatlım. Uzun süre miğdeye gıdaya girmeyince vücut bunu kıtlık olarak algılıyor ve daha sonra yediklerini yağ olarak depoluyor. Bunu dilersen araştırablirsin de..
Sevgiler a.s.
@bursa86
yok ya olur mu , tabi ki de kepekli ekmek yedim , her zaman böyle yiyorum
ayrıca bugün içtiğim su 3 litreyi bile geçmiştir herhalde zaten sadece sabah 2 lt ictim kaydirigubbakcemile2
spor yapamasam da gün icinde baya hareketliyim , yazlıga gıdıyoruz haftaya orada mecburen kacamaklar sona erecek ve spor baslayacak yürüyüs olsun , yüzme olsun. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?