Kurallar fena yani.. yerimseniben
Hepsini yedim maalesef..klava: Yarım kilocuk dutcuk bi'şey yapmaz
Aynen.. Eskisi kadar değil tabii.. Günlük kotam 15 adet..
Kilo işini bitirince onu da haftada 1 tane azaltarak 5 e kadar inmeyi planlıyorum da... da.. da.. :teytey:
çok ateşim var çook
gözlerim yanıyor ateşten zor açıyorum
boğazım fena
faranjit başlıyor uff
şu sıcakta ben üşüyorum klimayı kapadım
dün büyükmü konuştum ki
ve iyi olan yanı iştahımın sıfıra inmesi
acısı olmasa hiç ellemicem aslında
aklıma yiyecekle alakalı hiç bişii gelmiyor kahvaltıyı bile yüzeysel geçiştirdim:2:
Süper olmuş süper.. :lepi:Bunu canı gönülden isterim canım
İnşallah :Saruboceq:
ne sıfatla yazdığımı bilmesem de kendimi motive ediyim hesap veriyim efem
07,30: 2 dilim ekmek+ 40 gr peynir+5zeytin+yeşil çay
10,00: 1 çay bardağı süt+3 form bisküvi
12,00: 70 gr köfte (1 gr bilem ekmek koymadan sadece baharatla yaptım)+1 bardak ayran+2 dılım ekmek
14,45: 10 fındık+8 badem+1 cevız :kedi:
16,45: 2 porsiyon kiraz (totalde 200 gr)
19,00: _____ Henüz bilmiyorum bana da süprüz olacak kaydirigubbakcemile3
ikraaacım sen doktora gitme işini askıya alıyorsun ama.. Lütfen kendine kızma.. Monti sana ters etki yaptı demek ki.. Bu ortada.. Bak iki haftadır kilo vermeye başladın..leylacım sorun bu olsunda canım olur arada boyle gelgitler
zaten takımda ben püskütüm akrebim arada samanyolu ve zümrütcüm bide aydasucum var takımda da tatil havası mevcut ben hatırlıyorum martta gelmiştim buraya ozman herkes daha bi şevkli daha bi canla başla yapıyoduk kışında daha güzel yapılıyo sanki yazın verdiği bi rehavet var tatiller var aksaklıklar oluyo hayliyle martta geldim diyince aklıma geldi temmuz oldu ben bi arpa boyu yol alamadım tüüü bana çok kızıyorum kendime
püskütüm sigarayı bırakmak gibi bi girişimin var mı acaba geçekten çok içiyomuşsun canım ya ben çok üzülüyorum sigara içenlere geçmişti babamdan dolayı sigaranın bize çektirdikleri çok olduğu için kendisi birinci düşmanımdır inşallah sende bırakırsın canım ya
aydasucum artık takıma alındın canım leylacım ters bişey soylemediğine göre bizimlesin tekrar hoşgeldin diyorum biraz tatil zamanında takımda bi rahatlık söz konusu olsada ben toparlanacağımıza inanıyorum
İnşallah hafif atlatırsın akrebim..kızlar okudum hepinizi
ama inanın cevap verecek takatim yok..
ateşten gözlerim alev alev yanıyor..damarları kıpkırmızı sanki çook ağlamışım gibi acaip olmuşlar..
püsküütüm haklısın ya..
montiyi bırakıyorum..
Valla Püsküütüm dut ve inciri görünce ben de kendimi kaybederim...kaydirigubbakcemile3Zamanı da çabuk geçiyor boşver,kan olsun can olsun...İyi yapmışsın....Ay burası zayıflama topiği idi....:roflol:Sigaraya gelince sana hiiiiç yakıştıramadım.....klava:
Ya Püsküütüm benimde kemiklerim sayılıyor....Aslında valla üst tarafımdaki kaburga kemiklerim tek tek sayılacak durumda....
Ayy aynı ben,bazen anneme beni şöyle alttan bir sık da orantılı olayım diyorum kızıyor.Allahın gücüne gidecek göreceksin diye.....:roflol:
Kemik işine gelince.. Yapı herhalde.. Misal benim yüzüm de ufaktır, ne bileyim belim incedir vs.. Sonra bi'inersin aşağıya görürsün ovayı, dağın başını, Ziganayı.. :roflol: :roflol:
aydasucum artık takıma alındın canım leylacım ters bişey soylemediğine göre bizimlesin tekrar hoşgeldin diyorum biraz tatil zamanında takımda bi rahatlık söz konusu olsada ben toparlanacağımıza inanıyorum
kızlar okudum hepinizi
ama inanın cevap verecek takatim yok..
ateşten gözlerim alev alev yanıyor..damarları kıpkırmızı sanki çook ağlamışım gibi acaip olmuşlar..
püsküütüm haklısın ya..
montiyi bırakıyorum..
Süper olmuş süper.. :lepi:
Sıfatı mı kaldı artık? leyla da zaten hoşgeldin dedi ya aydasucum.. Bana göre takımdasın sen.. yerimseniben a.s.
Ya akrebim sen de gıcık oluyor musun yeniden yine yepisyeniden bu zayıflama yollarını tepiyor olmaya? Ben müthiş gıcık kaptım olaya yani..
Kemik işine gelince.. Yapı herhalde.. Misal benim yüzüm de ufaktır, ne bileyim belim incedir vs.. Sonra bi'inersin aşağıya görürsün ovayı, dağın başını, Ziganayı.. :roflol: :roflol:
Ayy aynı ben,bazen anneme beni şöyle alttan bir sık da orantılı olayım diyorum kızıyor.Allahın gücüne gidecek göreceksin diye.....:roflol:
Leyl35 ( 67,7 / 66,9 / 0,8 / 1,18% )
)
alkisalkisalkisalkisalkisalkissüpersin canım
tebrik ediyorumŞeniz
hmmmteşekkür ederim akrebim de ben bu hafta neler yaptığımı paylaşamadığım için verdiğim kilonun da pek önemi yok aslındayaptığım tek şey suyumu eksik etmemem...
öğleden sonra yokum kızlar...akşam 5 ten sonra burada olabilirim diye tahmin ediyorummm ama akşam 7 de tekrar çıkmam gerekiyor...düğün çekimim var...
hmmm
attım sepetime
su içme alışkanlığıma sayende pet şişeyi ekledim canımopuyorumnanaktan daha kolay ve daha fazla içebiliyorum artık..
demekki neymiş su içmeye devamah şu boğazım da bir an önce iyi olsa su içmek bile eziyet oldu:çok üzgünüm:
kolay gelsin canım
işin sırrı birazda bu sanırım..çok koşturmak bol hareketkaydirigubbakcemile2
bunuda attım sepetime
yerimseniben
canım son zamanlarda hiç boş kalamıyorum,1 haftadır ara öğün ve öğlen yemeklerimi ihmal ediyorum...kahvaltıdan sonra meyve,meyve,meyve....:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?