Metabolizma hızlandırıcı özelliğini bilmiyordum aebencim.. Yoğurtla aram iyidir, her gün tüketirim bir şekilde.. Artık daha da dikkat edeyim..
Ama laf aramızda yoğurt yerine peynir de, yanaklarından öpeyim.. Her koşulda yerim peyniri.. Yahu peynir diyeti bi'şey var mı acep? Ay ne küseeel olurduuuuu...hihoyyyt
İnşallah öyle olur hepimiz için aydasucum..
Yok canım.. Excelde formatı kopyalıyorum.. Ve henüz bugünkü kilosu belli olmayan arkadaşlar var.. Dolayısı ile onların sadece başlangıç kiloları toplama dahil edilince öyle bir fark varmış gibi görünüyor.. Yani özetle sorun yok.. :hulya:
Hiç merak etme.. Zıpır ötesi bi'taktik.. Dalga geçecem iyice :roflol: :roflol:
Geçen gün sormuştum anne ben adam olacam mı diye.. kendisi gökyüzünde olduğu için rahat rahat soruyorum, nasıl olsa kulağımı çekecek insan yok yeryüzünde :roflol:
Diğer konuya gelince.. İşi bilen kişi sayısının çok olması her zaman için iyi olur akrebim..
Ben yarışmayla ilgili başka amelelik işlerine de baktığım için kaptan ve/ya yardımcı olmadım hiçbir zaman.. Bilirsin.. Ayrıca etik de değil.. Çünkü kuralları, önermeleri genelde ben koyuyorum ortaya ve oylamaya sunuyorum.. Kaptan olursam hoş kaçmaz bu durum..
Ayy inşallah aydasucum..
Senin enerjini seviyorum ben.. iyi ki geldin takımımıza.. a.s.
Karneyi inceleyecem daha.. dur.. sengözlerimebaksanab
:roflol: :roflol: Hakikaten yaaa..
Kiloyu veren sonra da alıp geri dönenler sayısı fazla oldu takımda.. Diğer arkadaşlar acaba şöyle düşünüyor olabilir mi?
"Madem verilen kilo geri alınıyor, e o zaman neden vermek için kendimi parçalayacam?"
Allahım ya! Ne kötü örnek olduk, gördünüz mü? bilmiyorumkismile
:roflol: :roflol: