hala gülüyorum yaa:roflol::roflol:
:roflol: :roflol:
:roflol: İnanmıyorum yaaaaaa opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile Hakikaten de sen nasıl bi'şeysin yaaaaa a.s.
Püsküütcüm aralıksız 10 dk.dır gülüyorum kendime :roflol: ama ben Mısır'dan gelen halayı gerçek hala sanmıştım :roflol: halbuki kaç gündür de misafir misafir diye bahsediyordun o zamanlar anlıyıordum ne olduğunu ama bugün akrep ve benim saflığıma gelmiş.. sıcaktan sıcaktan kafamçokkarıştı
:
Halalarımızı tanıştırsak da bizi bırakıp buluşsalar yahu! Bu sıcakta olmuyor hakikaten.. kaydirigubbakcemile2
O cıssları hiç merak etme.. Söylediğim anda ağzınız sulanacak.. ve ben bunu yap-ma-ya-ca-ğım :teytey:
Ohhhhh 45 dakika bisiklet! Süper süper süper!
Mönüne YİNE bayıldım samanyolucum.. Merak ettim ne balığı yedin? Bu mevsimde hangi balık yani?
Balığı çok ama çok severim ama müthiş nazlıyımdır.. Hamsi, palamut.. Başka balık tanımam.. :roflol: Ha bi'de cüzdan yakan lezzetler var söylemeye gerek yok..
ben geldiimmm a.s.
kızlar dün sabah siteye girdimmmm sonra ev zili çaldııı...bi baktııımmmm kardeşiiiimmmm:) Kayseride asker,6 aydır oradaydı...24 ün de gelicem dedi,kandırdı bizi :S nasıl sürpriz oldu anlatamam :) tabi ben unuttum kk yı falanlapa diyetiyle güne başladım ama öyle gitmedi :)
..
Aaaa gözün aydın Leylacım,askerliği kısa dönemmiydi,yoksa gidecek mi yine...Düşünemiyorum nasıl sevimişsindir kimbilir....Allah sevdiklerimzden ayırmasın.....opuyorumnanaktan
günaydın kızlar
kilom 82,2 yavaş yavaş gidiyo sanırım olsun bunada şükür hiç gitmemesinden iyidir
pembecik geçmiş olsun allah şifa versin
leylacım gözünüz aydın çok büyük süpriz olmuş bayılırım bende süprizlere inşallah teskere aldığı günlerde tez zmanda gelir
bugün öğlende dışarıdayım,işlerim var...anaokulunda veda gösterisi varmış,foto çekimi yapıcam...belki 2-3 gibi gelebilirim...bildirimide o zaman yaparım yerimseniben
hı bir de asicimle doracığımı napıcaz?sabit gösteririz heralde dimi? uzun süre ayrı kalmıcaklar ne de olsa...
akrepcim senin önceki kilon neydi ki canımbilmiyorumkismile
ya ben bu takım kaptanlığını unutmuşum yaaa Çok üzgünüm çoookalsanaalsanasmile :kedi:
boş kaldığım zaman karar defterini baştan sona bi tekrarlamam lazım...önceden hergün bakardım:1ninca:
kızlar dün sabah siteye girdimmmm sonra ev zili çaldııı...bi baktııımmmm kardeşiiiimmmm:) Kayseride asker,6 aydır oradaydı...24 ün de gelicem dedi,kandırdı bizi :S nasıl sürpriz oldu anlatamam :) tabi ben unuttum kk yı falanlapa diyetiyle güne başladım ama öyle gitmedi :)
sabah lapamı yedim...
öğlen; kardeşimle kahvaltı sofrası hazırladık...peynir,zeytin,domates,salatalık,çay,ekmek... :)
akşam; 3 yk patatesli tavuk yemeği,3 yk pilav,yeşil salata yedim bi de baya biii...1 dilim beyaz ekmek...
ara öğünler yok
3 lt suyum bitti...
spor yok :S bileğimde halen bi acı var...
gözün aydın tatlışım...
bu seferki gerçek misafir demii gerçekten askerden gelen kardeş demişekerkaydirigubbakcemile3:roflol:
dışardan canım nedenki
:1shok::1shok:inanmıyorum yaaa
ne kadannn safmışım
ben cidden mısırdan gelen misafir sandım ve şaşırdığım iki kişinin de aynı ülkeden akrabası olmasıydı..
çok enteresan dedim kendi kendime:1shok:
valla hala şoklardayım..ben nasıl bişiyim yaakaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:mısırdan hala haa:roflol::roflol::roflol:
selam kızlar günaydın kaç gündr giremedim midem o kadar kötüydü ki yanma bulantı kasılma asit boğazıma çıkıyordu ağrı şişkinlik çok fena oldum yemek yiyemiyrum zaten korkudan bugun sadece 1 tane kepekli tst yiyebildim dün neredeyse aç gezdim dktra gittim reflü dedi dikkatli olmam gerekiyrmuş yemeklerdede bugun ki kilom 71.0 hepinize iyi günler diliyorum
Valla benim halam beni çok yordu Püsküütüm,bu arada ceyda sana bayıldım,hala gülüyorum....:roflol:Senin halan gelince haber ver bize.....Tartıda çok şey farketmez diye düşündüm,gerçekten 200 gr gitmiş...:1no2:
Balığa gelince püsküütüm benim de tercihim hamsi,somon ve palamuttan yana ama ben dardanel ton yedim....Yarında altın balığı denicem,reklamlardan canım çekti...a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?