hoş buldum şeker.Şeniz.
teşekkür ederim tatlışım benim.
o zaman 2. takıma yerleştim bile
herkese iyi akşamlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum sizin dualarınızla ağrılarım bu gün daha azaldı artık daha az ağrı kesici içiyorum çünkü ilaçlar mideme baya dokunmuştu
dün yediklerim sabah 7 tahıllı 1 dilim ekmek domates salatalık 3 zeytin peynir yeşil çay,
11.00 8 kiraz
13:00semizotu ve yoğurt
18:00 diyet püküvi 3 tane neskahve
20:00 çocukların kep töreninde gösterileri olduğu için tombik yedim ayran içtim çünkü (dışardaydı)
Dördüncü Hafta / SALI
11:00 Peynirli ve dereotlu 2yumurta ile ve tereyağı ilavesi ile omlet, domsalbib
13:00 Bir kase kiraz
16:00 Müsli ve yoğurt
19:30 Marul salatası (içine 1 bardak haşlanmış sebzeli makarna ve 5 badem eklenmiş)
22:00 1 tane wasa kraker, 1 dilim hellim peyniri, 1 acı biber
Günlük Spor Aktivitem:
Bisiklet (15 dk-150 kcal)
Yer hareketleri (15 dk)
Masaj Makinesi (15 dk)
Duvara vurma (3x100)
Dambıl (9x10 set)
Bulutla Dans (10 dk)
Leyloşum ne güzel bu kadar meyve seviyor olmak.. Ben de çoğu zaman şart diye ya da atılacak diye yiyorum.. :roflol: Bir günü meyve suyu ile geçirmek detoks etkisi düşüncesiyle sanırım.. beyaz köpişin de alemmiş doğrusu.. K9 diye sesleniyorsun bağdaki köpeğe ama biliyorsun di mi öyle bir ırk yok.. K9 eğitimi almış olan bir çok farklı ırktan köpek olabilir, K9 askeriyede ya da polis hizmetlerinde kullanma amacıyla köpeklere verilen eğitimin adı.. Sanırım seninki Alman shepherd dir.. Siyah yüzlü kurt köpeği yani.. Bitkisel çay tavsiyelerin için teşekkürler arkadaşım.. Cumaya kadar hareket olmazsa mecburen denemem lazım artık.. Ateşle yaklaşsalar patlayacam çünkü.. :roflol: pzt. yine her zamanki gibi dengeli ve güzel beslenmişsin Leyloşum.. Ya ne soracam.. Ben suyu hep 2 lt. içiyorum.. Sen birdenbire mi geçtin 2.5 lt ye.. Ben de mi geçsem acep? Yazın zaten daha kolay içiliyor.. dedim ki Ceydacım da sormuş aynı soruyu.. Yahu ben zor alıştım zaten 2 lt. ye.. Sanki bir damla daha içsem içimde deniz olacak.. :roflol:
Zümrütüankacım.. Tombik nedir? Duymadım daha önce..
günaydın kızlar hatta tünaydın
dünkü menüm
sabah 2 dilim kavun az kaşar peyniri
öğlen 2 dilim karpuz 1 dilim kavun
arada 1 dilim karpuz
akşam tavuk sote salata 1 dilim tam buğday ekmeği
arada 4 kayısı bi şeftali
biliyorum gayet uyumsuz bi menü ama dün hiç canım yemek istemedi akşamda mecburen eşim ben yemezsem oda yemiyo banada hazırlama ozman diyo yemek zorunda kaldım
püskütüm direk yazında kopyaladım domsalbib bu nedir daha önce hiç durmasım da
dünkü menüm efem:1closedeyes:
7:30
4 erik
8:30
peynir zeytin
ekmek çay
12:00
1 kase erik
13:30
salata yarım yağlı yoğurt
15:30
3 erik
18:00
1 paket badem ve beyaz leblebi,yarım yağlı yoğurt
20:30
taze fasulye,bol salata,ayran,süs biberi,bol turp
60 dk yürüyüş
50 bacak kaldırmaca
50 mekik
20 ters mekikkaydirigubbakcemile2
kolay gelsin Ceydacım a.s.Merhaba canlarım.. spora gitmem gerek -ki geç bile kaldım.. döndüğümde geçmişe bakacağım. öpüyorum sizleri
gerçekten bu tombik ne olaki :uhm:
mrb kızlaarrra.s.
dün kü mönümmmm;
sabah;1 dilim beyaz ekmek
1 dilim tam yağlı peynir
1 haşlanmış yumurta...
ara; 1 şeftali...
öğlen; annem fırında makarna hazırlamış,bol sütlü ve dereotlu...biraz irice bi kare ondan yedim...
ara; yok...
akşam; 5 yk kıymalı bezelye,1 dilim beyaz ekmek,5 yk yoğurt...
ara;3 erik...
spor yok :S
3 lt su içtim...
form çayımı içtim...
canım mönülerinde hiç salata yok
salata çok önemli
çiğ sebze hem vücudumuzun yağ yapmasını önler hem proteinle birleşerek var olan yağlarımızın yakılmasını sağlar ve gün içinde daha enerjik olmamızı sağlar şekeropuyorumnanaktan
akrepcim çok güzel de bademe 1 paket derken ne kadar yaniiibilmiyorumkismile
tombul sandviç olmasın sakın yaaabilmiyorumkismile
içinde bol sosis,salam,sucuk,ketçap,mayonez olanı :1ninca::bbo:
A-aaa asıl sensin o opuyorumnanaktancanım benim sen nasıl bişiisin yaa söylermisin bana
moralim sıfır bir şekilde açtım ve baştan sona senin yazıları okumaya başladım çünkü iyi geliyorsun bana yavaş yavaş aşağıya doğru inerken ne gördüm gözlerim açıldı ve de doldu tabi duygulandırdın beni..
bu negüzel hoşgeldin karşılaması şekeropuyorumnanaktan motivasyon en tepededelikafadulden
sen harikasın
sen süpersin
sen kucak dolusu şekersin
sen biitanesin
ve son olarak sen benim meleğimsin yaa:1hug:a.s.yok ötesi
canım benim seni çok seviyorum bennŞeniz
günaydın kızlar hatta tünaydın
dünkü menüm
sabah 2 dilim kavun az kaşar peyniri
öğlen 2 dilim karpuz 1 dilim kavun
arada 1 dilim karpuz
akşam tavuk sote salata 1 dilim tam buğday ekmeği
arada 4 kayısı bi şeftali
biliyorum gayet uyumsuz bi menü ama dün hiç canım yemek istemedi akşamda mecburen eşim ben yemezsem oda yemiyo banada hazırlama ozman diyo yemek zorunda kaldım
püskütüm direk yazında kopyaladım domsalbib bu nedir daha önce hiç durmasım da
Bademime benden önce leyloşum soruyu sormuş, badem de cevaplamış.. bu durumda geçiyoruz.. yerimsenibendünkü menüm efem:1closedeyes:
7:30
4 erik
8:30
peynir zeytin
ekmek çay
12:00
1 kase erik
13:30
salata yarım yağlı yoğurt
15:30
3 erik
18:00
1 paket badem ve beyaz leblebi,yarım yağlı yoğurt
20:30
taze fasulye,bol salata,ayran,süs biberi,bol turp
60 dk yürüyüş
50 bacak kaldırmaca
50 mekik
20 ters mekikkaydirigubbakcemile2
Kolay gelsin Ceydacım.. Nasıl olsa biliyoruz ki döndüğünde hece hece okuyor herkese cevap veriyorsun.. a.s.Merhaba canlarım.. spora gitmem gerek -ki geç bile kaldım.. döndüğümde geçmişe bakacağım. öpüyorum sizleri
Bulutla dans :lepi:Püsküütüm her zaman ki gibi süper:lepi:
özellikle şu bulutla dans kısmına bayılıyorum
hı hı evet Püsküütüm,detoks düşünüyorum...
birden başlamadım tabii 2,5 lt ye ama ulaşmamda zor olmadı...içtikçe içesim geliyo..dilim damağım yapışıyo resmen:1ninca:bazen 3 bile oluyodur...ben 500 ml lik şişemi doldurup içiyorum...yatasıya kadar 5-6 şişe bitiyo yerimseniben
Akrebim yazmış.. Hakikaten o missss fırında makarnanın yanında salata ne güzel olurdu di mi?mrb kızlaarrra.s.
dün kü mönümmmm;
sabah;1 dilim beyaz ekmek
1 dilim tam yağlı peynir
1 haşlanmış yumurta...
ara; 1 şeftali...
öğlen; annem fırında makarna hazırlamış,bol sütlü ve dereotlu...biraz irice bi kare ondan yedim...
ara; yok...
akşam; 5 yk kıymalı bezelye,1 dilim beyaz ekmek,5 yk yoğurt...
ara;3 erik...
spor yok :S
3 lt su içtim...
form çayımı içtim...
:1shok:tombul sandviç olmasın sakın yaaabilmiyorumkismile
içinde bol sosis,salam,sucuk,ketçap,mayonez olanı :1ninca::bbo:
:lepi: Nasıl da belli oluyor geldiğiiii eyvahedigeldismile :roflol:canım mönülerinde hiç salata yok
salata çok önemli
çiğ sebze hem vücudumuzun yağ yapmasını önler hem proteinle birleşerek var olan yağlarımızın yakılmasını sağlar ve gün içinde daha enerjik olmamızı sağlar şekeropuyorumnanaktan
Aaaahh aaaahhh bi'sürü kalori pörtlemesi olmuş.. Kalk hadi boş boş okuma mesajları.. bi yandan dans et.. :teytey: :teytey:ah canım şu hazır paketler de
sanırım kötü etmişim bayağı bi aşmışım hakkımı
sabah tartıda gördüm sonucu ama cumaya kadar telafi edicez artıkımkaydirigubbakcemile2
Zümrütüm sağol canım,evet hastanede yatmak gerçekten çok zor...Çeken bilir demişler...opuyorumnanaktanDaha iyi olmana sevindim canım...Bu arada Tombik nedir? bende merak ettim......samanyolucum baban eve geldiği için çok sevindim çünkü hastanede yaşamanın ne kadar zor olduğunu bilirim çok geçmiş olsun
[Samanyolucum.. Nihayet içinde cıss olmayan bir mönünü gördüm yani. yerimseniben babanı da çıkartmışsınız, gözünüz aydın.
SELAM ıKRACIM NASILSIN ....Şenizpüskütcüm hiç güleceğim yoktu resmen kahkaha attım ofiste allah senin iyiliğini versin inşallah delikafadulden :roflol: domsalbib bende çok sevdim :lepi:
monti etkisinde hala kurtulamıyorum bu gerçek ama mesela türlüye tavuk soteye hiç patates havuç katmıyorum sabahları ve normalde zaten tam buğday ekmeğiyle besleniyorumö bitek kavun karpuz montide yasak onları bol miktarda tüketiyorum
akrepcim menü güzel ama bedamler hakikaten fazla olmuş ki sen benden daha iyi bilirsin montide ana öğünde ve sayıyla yenilebiliyo
SELAM İKRACIM NASILSIN ....Şeniz
SON SAYFANIZA BAKAYIM DEDİM NASILLLAR .
SEN MONTİYİ BIRAKLI ÇOK OLMUŞ GÜZELİM KARPUZ DETOKSUMU YAPIYORSUN ?kaydirigubbakcemile3
EKMEKLE ET YEMİŞİN ... DÜNKÜ MENÜNDE MONTİ ESİNTİSİ BİLE YOK İKRACIM BENCE ÇOKDAN KURTULMUŞUN MONTİDEN ..kaydirigubbakcemile3
YANİ PÜSKÜTÜN YANLIŞ SÖKME MONTİ ALFABESİNİ ÇÜNKİ BÖYLE DEYİL .::))))
A-aaa asıl sensin o opuyorumnanaktan
Motivasyonun en tepede olsun akrebim..a.s.
ehm ehm ses temizlemece ve hoca karşısında düzgün durmacakaydirigubbakcemile3amma velakin.. hep duyarım bu salata ve yoğurt ikilisi birlikte muciza yaratıyor diye.. bilinçli tüketim mi? eğer öyleyse nedir bu mucize?
Mekik niye az? Yeni mi başladın? Ve yarım mekik mi çekiyorsun yani özellikle her kalktığında 3-5 saniye kadar bekliyor musun?
Ay sorulara bak.. Hoca kılıklı püsküüt seni..klava: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?