Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akşam 8 de yenenler olmamış..sabah (08:00)
- 2 yumurtadan biberli kekikli omlet
- 10 zeytin
- 3 dilim kaşar
- 2 dilim çörek otlu tulum
akşam (15:30)
KAÇAMAKLAR:
- Izgara balık
- Çekirdek
20:00 profiterol ve 5 midye
su+detoks suyu:3 lt
spor: yoga
Bu aralar öyle canım.. Takım olmaya ihtiyacımız var.Tamam kızlar sadece bir sıkıntıydı geldi geçti, biraz motiveye ihtiyacım vardı, neyse kendi kendimi motive ederim. Teşekkürler ....
Hadi bakalım..Ben kendime güveniyorum
Ben de sana güveniyorum. Zaten en istikrarlı aramızda sensin. Yatılı misafir varken düzen tutmak oldukça zor. Genel olarak birbirimize destek olmalıyız. Buna ben de dahil. Geçen hafta kötü gelmiştim cumaya yaşadığımız sıkıntıdan dolayı. Bundan sonra daha iyi olarak devam edeceğimTamam kızlar sadece bir sıkıntıydı geldi geçti, biraz motiveye ihtiyacım vardı, neyse kendi kendimi motive ederim. Teşekkürler ....
Hoşgeldin canım
Çok doğru söylüyorsun nihaaal , bazen bozulabiliyor düzen, önemli olan birbirimize destek olmak bunun icin buradayız. Teşekkür ederim çok mutlu oldum sözlerindenBen de sana güveniyorum. Zaten en istikrarlı aramızda sensin. Yatılı misafir varken düzen tutmak oldukça zor. Genel olarak birbirimize destek olmalıyız. Buna ben de dahil. Geçen hafta kötü gelmiştim cumaya yaşadığımız sıkıntıdan dolayı. Bundan sonra daha iyi olarak devam edeceğim
cimbomlukiz okuldayım şimdi, eve gidince sözüm olsunGerçekten takım olarak hepimizde bi salmışlık boşvermişlik var maalesef ama hedeflerimize yakın sürelerde ulaşabilmek adına toparlamamız lazım hadi kalkın spor yapalım
Tmmdır anlaştık bende işyerindeyim ya lavobada 100 ip atlamaya çalışıyorum yada alt kata su almaya gidip 50 merdiven çıkıyorum gerisi evde ancacimbomlukiz okuldayım şimdi, eve gidince sözüm olsun
Ben de okulda bol bol merdiven inip çıkıyorumTmmdır anlaştık bende işyerindeyim ya lavobada 100 ip atlamaya çalışıyorum yada alt kata su almaya gidip 50 merdiven çıkıyorum gerisi evde anca
Çok doğru söylüyorsun nihaaal , bazen bozulabiliyor düzen, önemli olan birbirimize destek olmak bunun icin buradayız. Teşekkür ederim çok mutlu oldum sözlerinden
Ben son zamanlarda verdiğim kiloyu ikindi sonrası yememeye ve ip atlamaya borçluyum canım. Okul açıldığından bu yana yürüyüş de ekledimKızlar grupta düzenli olarak hepinizin yaptığı belli başlı kurallar var mı peki. Günde belli bi miktar ip atlama zorunluluğu gibi mesela. Yada düzenli olarak uyguladığınız fayda gördüğünüz şeyler var mıdır? 2 ay icinde nisanım olucak insallah ve kilo verme konusunda çookkk uzun bir yolum var ilerlemem gereken ama ne kadarını verebilirsem kar tabi o zamana kadar
Ooo menü süper olmuşsabah (08:00)
akşam (17:00)
- 2 tavada yumurta
- 10 zeytin
- 2 dilim kaşar
- 2 dilim çörek otlu tulum
- domates biber
- yeşil çay
- lorlu biber dolması
- 2 kase kellepaça çorba
su:2 lt
spor: yoga