• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

sabah (08:00)
  • 2 yumurtadan biberli kekikli omlet
  • 10 zeytin
  • 3 dilim kaşar
  • 2 dilim çörek otlu tulum

akşam (15:30)
  • Izgara balık
  • Çekirdek
KAÇAMAKLAR:
20:00 profiterol ve 5 midye

su+detoks suyu:3 lt
spor: yoga
Akşam 8 de yenenler olmamış..

Tamam kızlar sadece bir sıkıntıydı geldi geçti, biraz motiveye ihtiyacım vardı, neyse kendi kendimi motive ederim. Teşekkürler ....
Ben de sana güveniyorum. Zaten en istikrarlı aramızda sensin. Yatılı misafir varken düzen tutmak oldukça zor. Genel olarak birbirimize destek olmalıyız. Buna ben de dahil. Geçen hafta kötü gelmiştim cumaya yaşadığımız sıkıntıdan dolayı. Bundan sonra daha iyi olarak devam edeceğim

Ben de sana güveniyorum. Zaten en istikrarlı aramızda sensin. Yatılı misafir varken düzen tutmak oldukça zor. Genel olarak birbirimize destek olmalıyız. Buna ben de dahil. Geçen hafta kötü gelmiştim cumaya yaşadığımız sıkıntıdan dolayı. Bundan sonra daha iyi olarak devam edeceğim
Çok doğru söylüyorsun nihaaal nihaaal , bazen bozulabiliyor düzen, önemli olan birbirimize destek olmak bunun icin buradayız. Teşekkür ederim çok mutlu oldum sözlerinden :KK200::KK19:

Kızlar grupta düzenli olarak hepinizin yaptığı belli başlı kurallar var mı peki. Günde belli bi miktar ip atlama zorunluluğu gibi mesela. Yada düzenli olarak uyguladığınız fayda gördüğünüz şeyler var mıdır? 2 ay icinde nisanım olucak insallah ve kilo verme konusunda çookkk uzun bir yolum var ilerlemem gereken ama ne kadarını verebilirsem kar tabi o zamana kadar :(

Kızlar grupta düzenli olarak hepinizin yaptığı belli başlı kurallar var mı peki. Günde belli bi miktar ip atlama zorunluluğu gibi mesela. Yada düzenli olarak uyguladığınız fayda gördüğünüz şeyler var mıdır? 2 ay icinde nisanım olucak insallah ve kilo verme konusunda çookkk uzun bir yolum var ilerlemem gereken ama ne kadarını verebilirsem kar tabi o zamana kadar :KK43:
Ben son zamanlarda verdiğim kiloyu ikindi sonrası yememeye ve ip atlamaya borçluyum canım. Okul açıldığından bu yana yürüyüş de ekledim:halay:

Back