Saol canım :) çok şükür en azından paylaşılacak bi listem oldu spordan sonra süt içecektim yokmuş bende 1,5 dilim süzme peynir yedim nasıl iyi geldiGayet güzel canım
Kahvaltı niye yapamadın canım ? Bide Karabuğday patlağı nasıl? Paketli bişey mi sen mi yaptın?Benim menüm
Sabah(07.30)
Bir bardak limonlu,sirkeli su
Öğle (12.30)
Bir kase çorba, üç kaşık pilav, yarım porsiyon sebzeli etli fırın yemeği, cacık
Akşam (17.30)
İki küçük ev yapımı tb poğaça, bir tane karabuğday patlağı,ayran
Su:2 litre + 2 fincan yeşil çay
Spor: leslie 2 mil+ 30 dakika egzersiz
Kitap: serenad
:) Sporu yapana kadar canım çıktıValla şükür
Menü güzel.. Su az spor az canım.
Hiç deme yaa görüyorsunuz diyet yapmam ne kadar zorTerssin kızım anla işteyıldızlar bile aleyhine çalışıyoo
Doğru diyorsun canım en azından bu psikolojiye girmek bile benim için çok büyük bi başarı :/ artık son kez 80 in altına düşmek istiyorum inş al ver yapmaktan çok sıkıldımiyi tarafından bak lütfen diyetle veremesen de almayacaksın inşallah
İştahınmı kesildi?Canım sabah sirkeli su içince iştahim kesildi, okulda öğle arasını bekledim.
İyi geldi demekSaol canım :) çok şükür en azından paylaşılacak bi listem oldu spordan sonra süt içecektim yokmuş bende 1,5 dilim süzme peynir yedim nasıl iyi geldibünyem yemeye çok alışmış :)
Kahvaltı niye yapamadın canım ? Bide Karabuğday patlağı nasıl? Paketli bişey mi sen mi yaptın?
:) Sporu yapana kadar canım çıktıyok aslında tvye bakarak kol sırt egzersizleri filan yaptım iyi oldu başarabilirsem sabahları bi yarım saat yürümek istiyorum inş
Hiç deme yaa görüyorsunuz diyet yapmam ne kadar zor
İnşallah canım.. Hadi tut beniDoğru diyorsun canım en azından bu psikolojiye girmek bile benim için çok büyük bi başarı :/ artık son kez 80 in altına düşmek istiyorum inş al ver yapmaktan çok sıkıldım
Çok teşekkürlerrrrrCanım çok geçmiş olsun, ben de daha yeni düzelmeye başladım zor atlattım, dikkat et kendine
Demek sirkeli su
Dur dalga geçmeİyi geldi demek
Tuttum tuttum uzun zamandır bu gece hafif hissediyorum kendimi :)İnşallah canım.. Hadi tut beni
Gece gece bu menüyü görmeyeydim iyiydiMenüm
Sabah 7:10
Sucuklu 1 yumurta
Ekmek
Zeytin
Zeytin yağı
Ara 10:00
Az sucuk ızgara
Az ekmek
Domates soğan
Çay
Öğle 14:30
1 tabak yüksük çorbası
1 tabak dövme pilavı
2 peynirli ev poğaça
2 dilim bisküvili pasta
Çay
Su
3 litre
Spor
2,5 saat yürüyüş
1300
Kitap
Beyaz
Ne kadan da çorbalı bi menüİyi gecelerrr
Bugün menüm
Sabah ceviz+ su
Bir kase tarhana corbası
Öğle
Bir kase mercimek corbası
Akşam
Bir mandalina
Su 2 lt
Kitap: sosyal politikalar
Menüm
Sabah 7:10
Sucuklu 1 yumurta
Ekmek
Zeytin
Zeytin yağı
Ara 10:00
Az sucuk ızgara
Az ekmek
Domates soğan
Çay
Öğle 14:30
1 tabak yüksük çorbası
1 tabak dövme pilavı
2 peynirli ev poğaça
2 dilim bisküvili pasta
Çay
Su
3 litre
Spor
2,5 saat yürüyüş
1300
Kitap
Beyaz
Tam hasta menüsü olmuş. Bi an önce iyileş inşallah.İyi gecelerrr
Bugün menüm
Sabah ceviz+ su
Bir kase tarhana corbası
Öğle
Bir kase mercimek corbası
Akşam
Bir mandalina
Su 2 lt
Kitap: sosyal politikalar
Evet canım aşureye konulan..Demek sirkeli suşansıma o da Yok evde :/ herşey kilo vermeme karşı
Dur dalga geçmebi ayağım wcde kaldı zaten ben meğerse çok az su içiyormuşum 2 Lt de bile böyle oldum bide Yeşilçayın etkisi tabi
Tuttum tuttum uzun zamandır bu gece hafif hissediyorum kendimi :)
Gece gece bu menüyü görmeyeydim iyiydişöyle yediğiniz iştah açıcı şeyleri bippp bipp diye paylaşın lütfen dövme pilavıııı Kaptanım bu arada ben dövme pilavını çok severim lakin annem yapmaz bizim burda yenmiyor ben Maraş’ta yemiştim bana tarif versene bide dövme dediğin aşureye konulandan di mi ? Tür tür oluyor ya
Ne kadan da çorbalı bi menübence çok az ama sen kendini daha iyi bilirsin canım afiyet olsun :)
Benim meto da gün içinde yemezsem duruyor..Canım kaptan ben bu kadar yesem bir günde 3 kilo alırım, vah benim metebolizmayaa
GünaydınGünaydın kızlar
GünaydınGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?