- 8 Ekim 2012
- 3.384
- 6.488
- 358
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yakın otursak ladese gircem seninleWaaaooovvvvvvv gard alınmışşşgörciiizzzz şekerimmmmm
19 Ekimde ne varki şimdiden söyliyeyim 8 Kasım doğum günüm ve ben hızlandırabilirim kilo verme sürecimi zira o gün dönüm noktamdı. Çok şeetme yanii 19 Ekimde arkamdan bakıp tozumu seredebilirsiiinnn
Çok geçmiş olsunKaptancım dün geceyi yine hastahanede geçirdim bitmiyor bir türlü
Allah hayırlı etsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok Sevindim :)Çok teşekkür ederim 1 yıldır tedavi görüyodum sonuç almayinca ara vermiştim Allah büyüktür umudunuzu hiç bişey den kesmeyin
Zor bela diyete başladım rastladığım zamana bak gülsem mi ağlasam mı bilemedimpazartesi tartısı yok. yarın tartılırım belki. bu günlerde venüs gerilemesi olduğu için kilo verme işi daha zormuş. yediklerimiz daha çok kilo yaparmış. daha dikkatli olmalıyız yani. en azından kiloyu koruyalım. 18 kasıma kadar süreç devam edecek.
Canım çok geçmiş olsun, ben de daha yeni düzelmeye başladım zor atlattım, dikkat et kendineKaptancım dün geceyi yine hastahanede geçirdim bitmiyor bir türlü
Gayet güzel canımÇok şükür bende menü paylaşıcam
KAHVALTI
1 tane yuvarlak market lavaşı
3 çay kaşığı krem peynir
Bi o kadar da biber salçası
ARA
1 Bardak mandalina suyu
ÖĞLE(14.30)
1 lahmacun
1 kupa ayran
Nane-limon
AKŞAM(18.00)
1 kase kemik suyuna şehriyeli yoğurt çorbası
Çeyrek tırnaklı ekmek
1,5 hamburger köftesi
1 mandalina
ARA
Acıkınca bir bardak tarçınlı süt içicem inş
SPOR: 30 dk bölgesel egzersiz
SU: 2 lt
ÇAY: 2 yeşilçay
KİTAP: Kuranı Kerim
O kaa yakın hissediyosun yanii canımmm ben deeYakın otursak ladese gircem seninle
Valla şükürÇok şükür bende menü paylaşıcam
KAHVALTI
1 tane yuvarlak market lavaşı
3 çay kaşığı krem peynir
Bi o kadar da biber salçası
ARA
1 Bardak mandalina suyu
ÖĞLE(14.30)
1 lahmacun
1 kupa ayran
Nane-limon
AKŞAM(18.00)
1 kase kemik suyuna şehriyeli yoğurt çorbası
Çeyrek tırnaklı ekmek
1,5 hamburger köftesi
1 mandalina
ARA
Acıkınca bir bardak tarçınlı süt içicem inş
SPOR: 30 dk bölgesel egzersiz
SU: 2 lt
ÇAY: 2 yeşilçay
KİTAP: Kuranı Kerim
Terssin kızım anla işte yıldızlar bile aleyhine çalışıyooZor bela diyete başladım rastladığım zamana bak gülsem mi ağlasam mı bilemedim
Odaklanamadığını söyledi. Cenazeleri olmuştu ya o süreçte işte.
Sabah neden yok canım?Benim menüm
Sabah(07.30)
Bir bardak limonlu,sirkeli su
Öğle (12.30)
Bir kase çorba, üç kaşık pilav, yarım porsiyon sebzeli etli fırın yemeği, cacık
Akşam (17.30)
İki küçük ev yapımı tb poğaça, bir tane karabuğday patlağı,ayran
Su:2 litre + 2 fincan yeşil çay
Spor: leslie 2 mil+ 30 dakika egzersiz
Kitap: serenad
Evet doğru, neyse kısa sürede atlatır aramıza döner inşallahOdaklanamadığını söyledi. Cenazeleri olmuştu ya o süreçte işte.
Canım sabah sirkeli su içince iştahim kesildi, okulda öğle arasını bekledim.Sabah neden yok canım?
tebrikler sağ salim kucağına alırsın inşallahİyi geceler bugün hamile olduğumu öğrendim sanırım diyet yapamam bu konuda bilginiz varsa yardımcı olurmsnz
geçmiş olsunKaptancım dün geceyi yine hastahanede geçirdim bitmiyor bir türlü
iyi tarafından bak lütfen diyetle veremesen de almayacaksın inşallahZor bela diyete başladım rastladığım zamana bak gülsem mi ağlasam mı bilemedim