• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Gayet güzel canım :KK9:
Saol canım :) çok şükür en azından paylaşılacak bi listem oldu spordan sonra süt içecektim yokmuş bende 1,5 dilim süzme peynir yedim nasıl iyi geldi:D bünyem yemeye çok alışmış :)

Benim menüm

Sabah(07.30)
Bir bardak limonlu,sirkeli su

Öğle (12.30)
Bir kase çorba, üç kaşık pilav, yarım porsiyon sebzeli etli fırın yemeği, cacık

Akşam (17.30)
İki küçük ev yapımı tb poğaça, bir tane karabuğday patlağı,ayran

Su:2 litre + 2 fincan yeşil çay
Spor: leslie 2 mil+ 30 dakika egzersiz
Kitap: serenad
Kahvaltı niye yapamadın canım ? Bide Karabuğday patlağı nasıl? Paketli bişey mi sen mi yaptın?

Valla şükür

Menü güzel.. Su az spor az canım.
:) Sporu yapana kadar canım çıktı :D yok aslında tvye bakarak kol sırt egzersizleri filan yaptım iyi oldu başarabilirsem sabahları bi yarım saat yürümek istiyorum inş
Terssin kızım anla işte :KK70:yıldızlar bile aleyhine çalışıyoo :KK70:
Hiç deme yaa görüyorsunuz diyet yapmam ne kadar zor :D

iyi tarafından bak lütfen diyetle veremesen de almayacaksın inşallah
Doğru diyorsun canım en azından bu psikolojiye girmek bile benim için çok büyük bi başarı :/ artık son kez 80 in altına düşmek istiyorum inş al ver yapmaktan çok sıkıldım :(:(

Saol canım :) çok şükür en azından paylaşılacak bi listem oldu spordan sonra süt içecektim yokmuş bende 1,5 dilim süzme peynir yedim nasıl iyi geldi:KK70: bünyem yemeye çok alışmış :)

Kahvaltı niye yapamadın canım ? Bide Karabuğday patlağı nasıl? Paketli bişey mi sen mi yaptın?

:) Sporu yapana kadar canım çıktı :KK70: yok aslında tvye bakarak kol sırt egzersizleri filan yaptım iyi oldu başarabilirsem sabahları bi yarım saat yürümek istiyorum inş

Hiç deme yaa görüyorsunuz diyet yapmam ne kadar zor :KK70:
İyi geldi demek :KK70:

Menüm

Sabah 7:10
Sucuklu 1 yumurta
Ekmek
Zeytin
Zeytin yağı

Ara 10:00
Az sucuk ızgara
Az ekmek
Domates soğan
Çay

Öğle 14:30
1 tabak yüksük çorbası
1 tabak dövme pilavı
2 peynirli ev poğaça
2 dilim bisküvili pasta
Çay

Su
3 litre

Spor
2,5 saat yürüyüş
1300 :spor:

Kitap
Beyaz

:KK200::KK200::KK200::KK200:

İştahınmı kesildi? Zereno Zereno duy bunuu:eğlence:
Demek sirkeli su :deli: şansıma o da Yok evde :/ herşey kilo vermeme karşı :D

İyi geldi demek :KK70:
Dur dalga geçme:D bi ayağım wcde kaldı zaten ben meğerse çok az su içiyormuşum 2 Lt de bile böyle oldum bide Yeşilçayın etkisi tabi
İnşallah canım.. Hadi tut beni :KK5:
Tuttum tuttum uzun zamandır bu gece hafif hissediyorum kendimi :)
Menüm

Sucuklu 1 yumurta
Ekmek
Zeytin
Zeytin yağı

Az sucuk ızgara
Az ekmek
Domates soğan
Çay

1 tabak yüksük çorbası
1 tabak dövme pilavı
2 peynirli ev poğaça
2 dilim bisküvili pasta
Çay

Su
3 litre

Spor
2,5 saat yürüyüş

Kitap
Beyaz

Gece gece bu menüyü görmeyeydim iyiydi:bicak: şöyle yediğiniz iştah açıcı şeyleri bippp bipp diye paylaşın lütfen :D dövme pilavıııı :cry: Kaptanım bu arada ben dövme pilavını çok severim lakin annem yapmaz bizim burda yenmiyor ben Maraş’ta yemiştim bana tarif versene bide dövme dediğin aşureye konulandan di mi ? Tür tür oluyor ya
İyi gecelerrr
Bugün menüm

Sabah ceviz+ su
Bir kase tarhana corbası

Öğle
Bir kase mercimek corbası

Akşam
Bir mandalina

Su 2 lt
Kitap: sosyal politikalar
Ne kadan da çorbalı bi menü :KK70:bence çok az ama sen kendini daha iyi bilirsin canım afiyet olsun :)

Menüm

Sucuklu 1 yumurta
Ekmek
Zeytin
Zeytin yağı

Az sucuk ızgara
Az ekmek
Domates soğan
Çay

1 tabak yüksük çorbası
1 tabak dövme pilavı
2 peynirli ev poğaça
2 dilim bisküvili pasta
Çay

Su
3 litre

Spor
2,5 saat yürüyüş

Kitap
Beyaz

Canım kaptan ben bu kadar yesem bir günde 3 kilo alırım, vah benim metebolizmayaa:sinirli:

Demek sirkeli su :deli: şansıma o da Yok evde :/ herşey kilo vermeme karşı :KK70:

Dur dalga geçme:KK70: bi ayağım wcde kaldı zaten ben meğerse çok az su içiyormuşum 2 Lt de bile böyle oldum bide Yeşilçayın etkisi tabi

Tuttum tuttum uzun zamandır bu gece hafif hissediyorum kendimi :)

Gece gece bu menüyü görmeyeydim iyiydi:bicak: şöyle yediğiniz iştah açıcı şeyleri bippp bipp diye paylaşın lütfen :KK70: dövme pilavıııı :cry: Kaptanım bu arada ben dövme pilavını çok severim lakin annem yapmaz bizim burda yenmiyor ben Maraş’ta yemiştim bana tarif versene bide dövme dediğin aşureye konulandan di mi ? Tür tür oluyor ya

Ne kadan da çorbalı bi menü :KK70:bence çok az ama sen kendini daha iyi bilirsin canım afiyet olsun :)
Evet canım aşureye konulan..
Ben ıslıyorum önceden.. 2 bardak dövmeyi ısla.. Sonra düdüklüde pişir bi 5 dk.. Kapağını açınca bak suyu varsa çekene kadar ağzı açık pişir.. Bu aşamada buzlukta pişmiş nohut varsa at içine.. Sonra ravada zeytin yağı veya tereyağı ısıt üstüne dök.. Afiyet olsun.

Back